| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
ja az egyetlen bajom vele, hogy van benne Tc...mif@sznak nem tudom majd kinyírom belöle mert csak állandóan ki kell kapcsolgatni és vagy 8fokozatú 
Az autó Brickyard Legends, átenni meg általam eddig egy elég kommersznek feltételezett arc tette át, a TC kapcsán még azon is gondolkodtam hogy ez egy lotto5-s azaz semmi köze semminek semmihez, csak valamit belegyömöszöltek a kasztniba, de hogy működik az ziher...a gumi, a futómű, dimb-domb pályákon megyek vele, Bathurst-nál a két balos azért megmutatja ha sz@r az autó alatt a működés.
de rendben van, Grobnik 1:27 alatt de nem hiteltelen, pedig ott is dobja ha egy autó sz@r.
Szal ez az én autóm na, belehímeztem a nevem, ez lesz fiam jele az oviban. stippstop. :)