| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
neem, de azt még nem is próbáltam :)
holnap elmondom, éjszakás vagyok, és még menni akarok vele itt-ott. Egyfelől mert nagyon élvezem, másfelől meg a setup-hoz alig nyúltam, eddig az élmény annyi kb. összeszedve hogy tetszik ahogy a gumihőt számolja, nagyon tetszik az ívválasztás nehézsége, azaz alulkormányzott...amit egyébként nem szeretek, de nem lesz tőle sz@rnehézkes az autó vezetése, csak előre kell gondolkodni. és qvára tetszik a váltás..a visszaváltás sztem nem életszerű, alig lehet emelni a fordulaton, hogy kapcsoláskr enyhébb átmenetet képezz a váltó és a főtengely forgási sebessége közt, mert rögtön károsodik a motor. Lehet blippelni de kb. 6500-ig, amit kicseszett nehéz tartani...egyéb megoldás az 'öreguras' kuplungolás, viszont persze akkor időt buksz.
Nagyon f@sza a vitorlázás, amikor megválasztod az ívet, és kanyarcsúcsig 'vitorlázol' csak onnan mehet a power.
Jó a rázóköveken, és jó a fék..itt semmi extra, szimplán csak jó. Jó a hangja is.
A külseje lehetne jobban kidolgozva, főleg a felni..de úgy az egészre ráférne egy pótos kamaz poligon még.
De nagyon-nagyon feelinges vezetni, olyan jó f@sza nehézsége van, nem az unalomig ismert területek...pont ezért akarom még nyomatni, mert frankón eltér a vezetési nehézsége, az eddig tálaltaktól, és lehet hogy csak ez hozott lázba :D
Utoljára szerkesztette: b type free, 2016.10.28. 21:29:16