| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Pitti #38699 Én soha nem vezettem semmilyen porschét, de én tök elhiszem, hogy ezek ilyenek. Nekem élnek az autók, ...az összes. Valóban, néha olyan taknyon csúszós, de tök hihető egy ilyen közép-boxermotoros hátulkaparóssal. Más gázra, fékre, motorfékre, kormánymozdulatra, átterhelődésekre. Szerintem minden autóhoz 2-3 kör után alkalmazkodni tudunk, és onnantól élvezet vezetni, nem okoz már meglepetést, mert minden mozdulat kiszámítható és azt csinálja amit várnék. AC-ban nekem minden autó egyedi önálló személyiség, nem igazán tudok belekötni egyikbe se. De már az egyedülálló, hogy ennyiféle "személyiséget" hoztak létre egyetlen játékban.
Amúgy a GT4 is jó, egyáltalán nem mondanám, hogy semmilyen
olyan mint a GT-k és mégis egyedi, nem teljesen olyan mint a többi GT autó.
Én azt mondom ez a Porsche méltó visszatérése a virtuális világba. Majd biztos jönnek antony davidsonok meg mark webberek akik megmondják a tutit.
Van egy csomó autó az életben amit nem szeretek vezetni, billeg, taknyon imbolyog, vagy éppen ide oda elpattog. Vagy tessék megkergetni egy Toyota avensis kombit, hihetetlen unalmas, nincs semmi visszajelzés, oda megy ahova kormányzok, az elektronika akkor is odarakja ahova akarom, ha csak gondoltam rá... Ha szimulátorban ilyen lenne nem hinném el, hogy valós..
Az más kérdés, hogy 1000km vezetés után kipihenve szállok ki belőle... Ahogy Vályi Pista mondja ez nem a vezetés, hanem a közlekedés élménye... :)
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2016.10.26. 08:01:26