| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Pitti #38581 Jó volt a FunRace mint mindig, a baj csak az, hogy asszem öreg vagyok már a KTM-hez ABS és TC nélkül. Megkopó reflexeimet ellensúlyozni kellene egy parányi segítséggel mert ez így kínszenvedés volt.
Főleg tömegben lökdösődni hát mint egy billiárdgolyó :)
A féket iszonyatosan pontosan kéne adagolni, ha túl kevés alig van fékerő a következő pillanatban meg már blokkol a 4 kerék. Ilyenkor teljesen el kell venni hogy újra gördüljön, és ezzel nagyon hosszú métereket veszít az ember, és az meg nem sok van. :)
Valójában tényleg élmény ezzel menni de eszméletlen fárasztó, főleg egy ilyen Masters mezőnyben :)
Azért annak örülök, hogy úgy általában a középmezőnyben voltam, és nem csak én szenvedtem hanem szinte mindenki :)