| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Az mx az nagyon üt, nyilván azt próbáltam elsőre, tegnap mentem kétféle mx5-l, jövő hétvégén szlalom, csak akkor meg dolgozok.
Szal az Mx az zseniális, nem tudtam leszakadni róla, megfordult a fejemben hogy elrángatom a srácot megmutatom neki, csak elég cikinek érzem a kormányom.
Utána ránéztem az e30-ra, és megnyugodtam.
Kunos zseniális, én nem tudom hogy csinálja, de a maga szimes tökéletlenségében mindekét autó hozza azt az érzést amit vezetve megtapasztalsz, A bímerrel teljesen máshogy kell menni, sokkal komolyabban veszi magát, és gyorsan hajtva hasonlóan lehet zavarba jönni mint az életben, ez az autó régen játékos volt, de a fiatalabb autók közt már komolynak hat. Ugyanakkor nagyon jó a súllyával játszani.
A Mazda egy más világ, íven fékezhető, dobálós, lehet tekergetni a kormányt bőséggel.
Szal én nem tudom mit csinál ez a fazon, nekem nem rokonom, se barátom...de ezek az autók ilyenek.
nem tudom van-e kedvem mást is kipróbálni, ma biztos nem :)