42876
-
neilszab #38432 Nem lehet, a replay már a menün belül is le lehet menteni, mikor kilépsz a szerverről, de a visszanézni csak külön lehet a replay menüpontban, nincs instant replay, mint az rF-ben. -
Anonymus2011 #38431 Köszi, ezt tudtam, hogy utólag meg lehet nézni, de akkor ezek szerint közvetlenül a szerveren nem lehet visszanézni, ha valamit épp elrontottam például, és escape után megnézném. -
El Gigante #38430 c:\Users\Documents\Assetto Corsa\replay - Ide menti a visszajátszást multiban "cr" végződésű fájlba! De vigyázz mert mindig erre menti rá, szóval ha végeztél írd át a nevét és akkor nem írja felül ha legközelebb játszol! -
#38429 Nekem mindegy, de lehetne úgy is hogy 0 db free autó. Nem így van és ha reklám ha nem, ez jó dolog. Elsősorban azt hiszem el amit leírt és nem zagyvaság amit mondott, simán ez lehet a szituáció, na nem mintha bárkire is tartozna. Kap 3 free autót, ha nem tetszik nem kell használni. -
Anonymus2011 #38428 Hali, tudnátok segíteni? Akkor legalább annyival hogy nincs egyáltalán multiban instant replay, hogy ne is keressem. -
neilszab #38427 Kedd esti FunRace: Toyota Corolla AE86 - Vallelunga!
Ma este a japán pack legendás mókaautóját, a Toyota AE86-ost hajtjuk meg a lendületesen kacskaringós Vallelunga-ban! A cél a felhőtlen szórakozás, a könnyed, de kulturált közös örömautózás. Több rövidebb futamot rendezünk egész este folyamatosan, amihez bárkinek, bármikor lehet csatlakozni!
AC FunRace infók: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?6004
További futamok: http://www.gtr-masters.hu/schedule
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2016.10.04. 18:34:37 -
#38426 Minden este van valami, én is sokszor járok hétvégente. Mindig van 2-3 teli közeli publikus szerver. Ha meg nincs, akkor ott a zöld pokol -
Pitti #38425 Én majdnem minden kora este ott vagyok valamilyen szerveren, (de egy héten 3-4-szer biztos). Szinte minden nap találni izgalmas és szórakoztató társaságot, és minden nap találkozom magyarokkal is. Pl kupás MX5-el voltak nagyon jó kis kergetőzések múlt héten, rohadtul élveztem. Egyik nap Imola másik meg Mugello... Kb 8an mentünk folyamatos helycserével, néha 3-as 4-es bolyokra szakadva értük utol az első párost akik egymást gyepálva vesztettek időt... De nem tudom ezt leírni át kell élni.
Ilyenekért érdemes egykét idióta public szervert is bevállalni mivel előre sosem tudni mi lesz... De a jó bulik vannak többségben, főleg a minorating-es szervereken.
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2016.10.04. 14:43:19 -
#38424 Nem mintha most nem lenne annyi lehetoseg mint a fene, akarmit is lehetne csinal i de senki nem jon semmire !':( -
Pitti #38423 -
#38422 Ugy eleg "izgalmas" lenne:DD
De en egyforma autokkal gondoltam a versenyeket;) -
#38421 Szerintem eleve mar forditott rajtsorrend sincs ...:)) -
Pitti #38420 Enyém az LMP stipistopp ... -
#38419 Ha egyszer meglesz minden Porsche, lehetne csinalni egy instant Historic Porsche bajnoksagot:
- kivalasztani 10 autot (1950-tol mostanaig, utcai, sport, GT stb.)
- 5 classic palyat
- kozvetlenul egymas utan 10 verseny
- 10 perc gyakorlassal, idomero nelkul, 5 kor verseny
- a kovetkezo verseny rajtsorrendje az elozo vegeredmenye forditva:D -
#38418 Azert abban is van valami:)
Ha kiadnanak egy DLC-t, amiben van 3db 1950-'60-as utcai auto, 2db 1960-70 LMP es 2db mostani uj utcai SUV), nem feltetlenul lenne sikeres;DD A 2db SUV helyett erdemesebb betenni egy mostani GT3-at es egy regebbi RSR-t;P Nah, akkor mar tuti viszik:)
De teny, valszeg nem beszelt melle. Nagy (vagy inkabb hatalmas) dolog a Porsche licenc, foleg ilyen mennyisegben, meg most sem Giga ceg a Kunos, igy tuti komoly egyezkedesek es feltetelek vannak a hatterben. De azert Kunos sem hulye:P -
#38417 Ezt gondolod(!) egyenes beszédnek.
De ő meg tudja. -
#38416 szerintem nem. elbeszélt a rajongók kifogása MELLETT :P
akkor rakta volna helyre őket (minket, engem), ha azt írja: azé nincs 911, mer' az adja el a pakkot, tehát üzletileg ez fért bele. és/vagy a porsche amugy se engedé. ez egyenes beszéd. -
Anonymus2011 #38415 Sziasztok, most ismerkedem csak az assetto corsával, és egy olyan kérdésem lenne, hogy hogyan lehet multiplayerben megnézni a replayt? rFactor2-ben ez tök jól megy, a szerveren a főképernyőn már játssza is vissza egyből ahogy visszajöttem a pályáról, és elég zavaró hogy nem tudom visszanézni mit csináltam nemrég a pályán, remélem csak én nem találom a funkciót és nem az a helyzet hogy nem is lehet rögtön megnézni. Köszi előre is :) -
#38414 Jól helyretette a siránkozókat. Tetszik. Bár úgy is mindegy, az a réteg aki mindig valami miatt rí mindig ott lesz, úgy sem értik meg. -
#38413 Ezek a rendszeres magyarazkodasok, kicsit azert kinosak. Aki ilyenek miatt aggodik, annak ugy sem tudjak megmagyarazni mi hogyan mukodik. Annak semmi se jo; minden draga, ami ingyen van, neki az is atveres, ha 10 darab van akkor 20 kellene..., mindegy mit csinalnak:) -
Hasselhoff72 #38412 Akkor ezentul minden dlc-bol kettot vegyel es giftkent johet z egyik:)) -
#38411 Nekem meg mindig tul olcso ! :)) -
Solt #38410 Nem hagyhattam ki, bocsi! ;)) -
#38409 az ingyenesekével maximálisan
a 21-es pakk cakkpakk viszont tuti aránytalan lesz :DDD ;))) -
Solt #38408 Az árával elégedett vagy? -
#38407 én 1 db ingyenporséban reménykedtem, tehát a 3 abszolutértéken frankó.... de egyik se "porse" igazán, ennyi a gondom :(
pár körre nyilván ezek is jók lesznek, ahogy a maserati(?) volt, de többre?
valójában, ha ezeket nem kapnám, az se érdekelne igazán - ellenben ha kapnék egy 911et, akármelyiket, és csak egyetlen darabot a három helyett, boldog lennék! és ha mégse kapnám, hiányozna! :)
ha annyira biztosak benne, hogy jót tesz a változatosság (egyébként maximálisan igen!), miért nem merik a hetes pakkban hagyni a suvot?
ezekszerint sokan annak örülnének a csomagból, nem? ;)
ezeknél az extra verdáknál látszik, mennyire kéne jó karrier és ilyenkor plusz eventekkel megtámogatni a kocsikat... (nem, nem, a special nem elég!!) - az adna plusz motivációt, jobban érezném, hogy kaptam valamit. ez persze nyilván egyéni szoc probléma, értem én, hogy a nagy többség multionly itt (bár suvval ők se fognak menni online, az fix)
-
#38406 The amount of criticism has triggered a response from Kunos as Marco Massarutto posted the following on Facebook:
So, about Porsche: few people complain because Assetto Corsa will release – for free, and even if you just own the game but you don’t purchase any Porsche DLC – the new Panamera, Cayenne and Macan. Saying the things you can read above. As part of our agreement with Porsche, the Brand asked us to reproduce, for THEIR simulators, ALSO the models included in their current production. For THEIR purposes. Once we worked for months to reproduce those models with the maximum accuracy for Porsche simulators, we believed it would have been a shame do not allow the AC community to enjoy those cars as well. Without charging them. And that’s it. Also because we take in consideration that the AC community is so wide today that different people like different cars, something that some blind gamers still don’t understand, or accept. On the other side, this kind of agreement allows us to reproduce and make available for Assetto Corsa cars like the one you see in the picture.
So, today lot of people tell me that they want so badly in Assetto Corsa the Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio Verde . If to get it in the game we would be asked to include also the next Stelvio SUV as free bonus content, would you complain for it? If yes, probably you would need to turn off your PC or console, open the door, leave the house, close your eyes and take a breath; and relax. Because it looks to me that you are not able anymore to enjoy what is supposed to be your passion. BTW, driving the new PanameraTurbo at the Nordschleife in 7′.39″ is a blast, and it is not for everyone. Stay tuned. And take it easy, enjoy your life, you live once. -
#38405 suvok??!? :((( röhej. -
croatianus #38404 Azt gondolnám, hogy tekintve a promóciós jelleget meg az eddigi tapasztalatokat, és persze az aktuális - nem kicsi - modellválasztékot, a nagyrésze új cucc lesz. Emiatt én speciel még nem fogok duzzogva a sarokba vonulni, a három "kényszermodellen" kívül szerintem minddel élvezni fogom a "nordozást". Régiből meg aztán tényleg bárminek örülni fogok, de amire eléggé számítok, hogy az új 911 R okán beteszik a 67-es őst is, és remélem, hogy a régi RS-t is kötelezőnek gondolják ők is.
Utoljára szerkesztette: croatianus, 2016.10.02. 16:46:20 -
El Gigante #38403 Abs fokozatok között mi a különbség? -
croatianus #38402 ...és följavítják gyárira. Pont az tényleg elég csikorgós, de hát asszem az első módja. Viszont a hangot, azt felvételekből csinálta, és bár eleinte szarul volt összevágva, de most már - legalábbis az alapváltozatnál - tökéletes. A fizika az új gumival meg abszolút vigyorgyár. Nem tudom megunni a riszálgatást vele. -
#38401 Lesz 2 tucat Porsche, azok kozott tuti lesz meg 8-10db vintage-szeru (1950–1970). A 3 ingyenes "reklam" autot leszamitva marad 21, 7-es csomagokban: azokban valszeg 3-4 uj utcai tipus; 2-3 regi utcai/verseny; 1-2 regi utcai/verseny. -
#38400 hátha megveszik tőle a modellt :D -
croatianus #38399 Nyam-nyam.
Reméltem is, hogy nem ütik ki ezt a módot, ha már annyit dógozott vele a srác, meg ilyen szorgalmasan frissítgeti (a modell ugyan nem épp gyári minőség, de a fizika, hang, meg az egész fíling az parádés). Így akkor két vintédzs szpájder lesz. Jíííha...
Utoljára szerkesztette: croatianus, 2016.10.02. 15:38:52 -
#38398 -
#38397 -
#38396 Valami bug volt a betonon, akkor repul igy fel ! :) -
#38395 Eleg "arkadnak" tuno baleset, de van ilyen:O
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2016.10.01. 23:58:20 -
goldboy #38394 Szerintem októberben jön az első Porsche pack (korábban talán még szeptember végéről volt szó, de azon már túl vagyunk)
Szeptemberben legalább 4-5 alkalommal frissült a béta csomag, gondolom a góré is inkább ezen dolgozik, nem a konzolos optimalizáláson.
Gondolom a Porsche úgy "non exclusive" ,hogy még idén ki kell nyomni, utána jöhet más programokban is, így valószínű minden más tartalom tolódik.
Szerintem a modelleket le tudják gyártani, csak nem tudom Arison kívül van-e még valaki aki a fizikát rakja össze, mert így nehéz lesz ennyi egyedi karaktert összerakni(aztán időhiány miatt jöhet a copy paste)
Azt már tudjuk hogy 1.9-ben a GT3 megkapja a V10-et.
De ez az egész csak egyéni vélemény... -
croatianus #38393 Azé ezzel majd csak mész te is egy kört: