| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
számomra logikusnak tűnik az AC2, a játék el fogja érni azt a határt amikor már, üzletileg, vagy 'programozásilag' megéri új játékot kiadni, a DLC-k akkor is jöhetnek, nézegettem a Forza topikot, nem is tudom 2 vagy 3 hétre a megjelenés után már DLC is elérhető (elérhetőt írok, nem kötelezően megveendőt! :D )
Szóval semmi nem zárja ki az új köntös/új játék megjelenését, és senkinek a csőrét nem cseszi, ha meglévő dolgok továbbra is működnek, de fejlődik.
A CRPG szerű fejlődést, karrier módot én üdvözölném,..most sem kötelező rákattintani a karrier módra, de megteheti az ember ha az AI-val szeretne játszani és ugymond karriert építeni, ez egy másik oldal, én szeretem az ilyesmit, valszeg mert szeretem a CRPG műfaját is, törpékről ábrándozni, Verstappen bőrébe bújni..stb. :)
Tehát akadálya sztem nincsen, az évek múltával logikus is, és az elmaradt, kihagyott lehetőségek/tartalmak miatt talán(!) szükséges is.