42990
![banner](https://shared.fastly.steamstatic.com/store_item_assets/steam/apps/3058630/extras/acevogif.gif?t=1727713181)
| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Timbu #38506 SMS? -
Most van 5.1 hang AC-ban ? Mert valamit lattam FB-n, higy vagy lesz vagy javitanak valamit rajta ... -
Pitti #38504 -
Nincs itt gond, SMS úgy is finanszírozza most már az AC DLCket
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.10.14. 18:48:08 -
"As bonus free content available in the next update of Assetto Corsa, we'll release Silverstone 60's and the new Porsche Panamera G2."
Lesz pálya, bár ez talán nem nevezhető teljes értékű pályának.(de legalább ingyen van) -
GPx8 #38501 Köszi. -
a 3 autós legutóbbi dlchez képest nem az, de az alapjátékhoz..................... ;))))
a seasonpass mármár korrekt, szerintem arra fogok benevezni (majd) - mint gondolom mindenki :)
dekár, hogy legalább egy pálya nem fért bele... -
"About the list of cars included in the Porsche program, stay tuned. The cars included in the Vol.1: 911 Carrera S, 935 Moby Dick, 918 Spyder, Cayman GT4 Clubsport, 718 Cayman S, 917/30, 911 Carrera RSR 3.0 1974, to provide a perfect mix between road, racing and historic cars. As bonus free content available in the next update of Assetto Corsa, we’ll release Silverstone 60’s and the new Porsche Panamera G2." -
GPx8 #38498 Mi van benne? -
jé, az pont szeptember vége :D -
goldboy #38496 7 euro, season pass 15 euro, tudom drága -
25.-en dlc.... -
-
neilszab #38493 GT3 Bajnokság - Barcelona!
Folytatódik a GT3 sorozatunk a második futammal, most még nem késő csatlakozni, hiszen a 9 futamból 2 eredmény eldobható, így még bárki teljes eséllyel harcba szállhat a bajnoki címért!
Ez első versenyen több mint 50 résztvevő állt rajthoz, így a nagy mezőnyben mindenki meg fogja találni a hozzá méltó ellenfeleket.
Skin-eket még péntek estig lehet beküldeni, illetve csapatokba is lehet még rendeződni, akik ezt most vasárnapig megteszik, azoknak jóváírjuk a csapatpontokat az első futamra is!
GT3 Bajnokság: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?5990
2. futam - Barcelona: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?6003
Csapatnevezés: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?5991
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2016.10.12. 20:21:01 -
Az nekunk pont jo lesz husz ev mulva !
Ket pelenkazas kozott beallitjuk, aztan race ...! :)) -
Engem nem zavar, ha a hétköznapi közlekedés egyre kényelmesebb lesz. Csak az autósportok/sportautók ne legyenek hétköznapiak. :) -
20 ev mulva olyan lesz az online verseny, hogy az ember a garazsban kapcsolgat ezt azt, aztan a startnal reflexbol megnyom egy gombot, hatradol, es vegignezi mit csinal az autoja a versenyen:) -
Na, ez a real árkád! Még jó hogy nekünk itt vannak a real szimek. -
Pitti #38488 Nem akarom megérni hogy az unokám ilyennel vigyen a zesztékába... -
Ezekutan piszkaljak az embereket vagy a Codies-t, hogy gamepad-re fejleszti az auto iranyitast:)))))
Kormany-es-pedalok-helyett-johet-a-vezerloegyseg -
Megyek, veszek még egy kiló krumplit, hátha... -
Net frame work, meg ilyen vackok rendben vannak ? -
Tyuki80 #38484 Egy kiló krumpli???Viccelsz!
Már az F1 2010 sem ment egy kiló krumplival...ahhoz is minimum 1 kiló krumpli és 4 gerezd fokhagyma kellet gyorsításnak.
Ne csodálkozz,hogy nem fut...
Már régóta 3 kiló krumpli kell a játékokhoz.
Mekkora trollok vannak.... -
neilszab #38483 Kedd esti FunRace: Historic GT Pack!
Holnap este a GT Legends-ből ismert hősköri gépeket felvonultató mod-ot fogjuk meghajtani, olyan vasakkal fogunka pályára gurulni, mint a Porsche 911 RSR 3.0, a Chevrolet Corvette, a Ford Capri RS 3100, a Nissan 2000 GTR és a listának még nincs vége...
A cél a felhőtlen szórakozás, a könnyed, de kulturált közös örömautózás. Több rövidebb futamot rendezünk egész este folyamatosan, amihez bárkinek, bármikor lehet csatlakozni!
AC FunRace infók: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?6008
További futamok: http://www.gtr-masters.hu/schedule
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2016.10.10. 21:57:01 -
Én vettem egy kiló krumplit, de azon sajnos nem fut. -
GPx8 #38481 Az AC mindenen elfut, szárítógépen is! :D -
felbontás oké...majd holnap még szívok vele
GPx8: elsőre szárítógépnek olvastam :D ...Mindegy ma este töltöget, aztán majd utánaolvasok.
Utoljára szerkesztette: b type free, 2016.10.10. 20:51:08 -
GPx8 #38479 Számítógépen is próbáltad? :) -
Assettoban nézd meg a felbontást, akkor szokott betöltésnél vacakolni ha el van állítódva. -
Nah, eddig teljes katasztrófa a szimezés :))
Assetto nem akarja betölteni a pályákat, töltőképernyő és visszadob, minden pálya. rFactor2 katasztrófa force feedback, vagy illenék lecserélnem a DFp-t, vagy 1év 3hónap távollét után nem ugyanaz az érzés. mást el sem tudtam indítani, Dirt rally 21gigát kér, Pcars 8 giga, RRRe 12giga.
...és akkor még ott vannak az egyébb játékok amiket le kellene tölteni és frissíteni.
...helyzetjelentés vége :) -
Jackal #38476 Nagyon fos a té az utóbbi hetekben, majd megjavítják. Nem kábel gond van, hanem döglődnek le a szervereik. -
Igen, nálam a szar T-home-os Dlink kábel router volt a hibás (gyárilag) 3x szor szóltam nekik, hogy cseréljék ki, nem tették. Ahogy lejárt a hűség mentem át Digire mert szerencsére időközben bekötötték az utcánkba. Ja és nálam is cseréltek kábelt, modem tápkábelt minden lószart de a neten utána néztem és sokan panaszkodtak a Dlink routerre mert gyárihibás. T-home-ot meg messze el kell kerülni, volt hogy majdnem kirántottam az egyik "kedves" munkatársukat a pult mögül mert megalázóan szemét módon viselkedett egy idős párral elöttem. -
Sot , ha szerzel egy dongalabu kisgyereket, ugy mesz be az a legjobb ! :) -
A modemet erdemes neha kicsereltetni, az is "kopik", jonnek az ujak, megbizhatobbak es erosebbek, foleg ha valaki otthon WiFi-t es/vagy TV-t is hasznal, es tobben is vannak ra. A net-es problemakra finnyaznak a cegek, de ha TV-t is hasznal valaki, akkor azzal komolyabban foglalkoznak, erdemes foleg arra hivatkozni. Es ha meg telefon is van rajta, akkor orjongeni, hogy elvagjak az embert a kulvilagtol;DD -
Én találkoztam hasonlóval, szintén telekomos internet, 50 megás volt és mindig ledobált(azért annyira nem gyakran), aztán váltottunk 120 megásra és kaptunk új modemet, azóta jó.
Utoljára szerkesztette: Fehercsoki, 2016.10.09. 08:33:33 -
Nem vagy eltevedve, jo helyen jarsz.;)
Nehogymane ! :) -
Tyuki80 #38470 Bármennyire is eltévedtem itt az assetto topickban,képzeld!Kurva sokat tudtál segíteni!:)
Ugyanis valószínüleg az IP tv zavarhat be.Anya lefeküdt kb 2 órája,azóta semmi gond.Mikor megy ,akkor néha le le dobál.
Amúgy nem vagyok megeléghedve a t home mal...Régen Upc-s voltam,az kicsit drága volt,de legalább jó.Soha nem volt gondom.Ez most nem tetszik.
Alex!Igazad van,akkor mikor átítratom a nevemre a szerződést,be is fogom jelenteni,hogy nézzék át a rendszert,mert nem vagyok teljesen elégedett.
Köszi az ötleteket.
Bocs az offért! -
Sracok!
Ennyire ne legyunk mar eltevedve ez az assetto topic, de a regi szep versenyek emlekere, csak neked...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Erre a kerdesre nem csak itt nem fogsz valaszt kapni, hiaba Alex is segitokesz ember, hanem a megfelelo topikban sem kapnal. Mintha egy 10 ismeretlenes egyenletre varnad a megoldast...Es azert mert pl nekem sosincs gondom a t-home-os nettel semmit nem jelent, teljesen mas halozaton, telepulesen eszkozokon vagyok mint te, ha csak nem vagy a szomszedom, de egy szembe szomszed is lehet mas "kozpontba" de az oszlopon levo eszkoz masik portjaba van dugva, ami "jol" mukodik, maris nem letezo jelenseg masnak a te problemad. De eloszor inkabb kerdezd meg a szomszedodat, bar nem sok eselye, van, hogy az indexen kivul masra is hasznaljak, igy lehet nem fog tapasztalni hasonlo problemat. Vagyis magadra vagy utalva, neked kell vegigjarni. A teton, legalabbis bizonyos halozatnal egybol vagy splitter ami a modembe es a tv-kbe kuldott jelet "elvasztja", szoval dugd be direktbe amennyire lehet (meg a halozat tipusat sem irtad le) pingess egy t-home-s szervert, napokig probald ki tobb geppel, logold timestamp-pel es ha bebizonyitod nekik, hogy minden nap este 8-kor szar a net mondjuk 10-ig, amikor ugye nagy terhelest kap a halozat, akkor esetleg majd sokadjara foglalkoznak a problemaddal, vagy csak azt mondjak, nincs tervben most bovites. Aztan ha iptv-d van, az asszony elkezdi a tv-t nezni, lehet akkor van a baj. De meg legalabb 20 fele variaciot fel lehetne sorolni, kezdve Alex peldajat, hogy konkretan a gepe volt szar, de a kerdesed feltevesebol azt gondolom alap informaciok hianyoznak ahhoz neked, hogy ne razzon le barmikor a t-home azzal, amivel mar le is raztak :)
Utoljára szerkesztette: alma2, 2016.10.08. 21:20:58 -
- Ha hazon belul jo a kabel, attol meg a hazon kivul (kabel, csatlakozas, doboz) lehet rossz (szetragta valami, beazott, elrohadt stb.). Gondolom csaladi haz, ha felmerult a fodem atfuras?:)
- Modemet nem csereltettel? Az nem art ha van frissebb.
- "Hagyomanyos" netezesnel is ledobal vagy csak torrent/stream/online/game uzemmodban? Amiota elterjedtek a IPTV-k, elofordulhat, hogy bizonyos helyeken "vedik" az ahhoz tartozo adatforgalmat (foleg csucsidokben).
- Hiaba van kotber, a szerzodesben van kotelezo rendelkezesre allasi ido is (talan 99% felett?!). Vagyis ha ez alatt hasznalhatatlan, akkor buktak;)
En eloszor az uj bekoltozesre es a szerzodes atvallalasra hivatkozva csereltetnem/ellenoriztetnem a haz bekoto kabelet, dobozat, szuroket, elosztokat es a modemet. Ezt ha kell ha nem csereljek, ez alap, ez ala nem adnam:D
Nalam volt hasonlo gond (Telekom, bar akkor meg T-Home volt, es azelott T-Online, Axelero es MATAV-om is:D), sokaig szivtam vele (3/4 lustasag + 1/4 ugyintezes:P), mindent csereltettem, nem lett jo; rafogtam a "kozponti" szolgaltatasra.
De miutan leegett az alaplapom, csereltem, azzal egyutt a net is meggyogyult;) Vagyis az alaplap szarakodott, ugy nez ki, eloszor a halokartya resz kezdte megadni magat:D
Azelott es azutan azota is tokeletes, pedig nekem klasszik analog telefon vezetekes halozat van, lepusztult berhazban, falon logo vezetekekkel, tobb tucat helyet szigszalagozva;D
-
Tyuki80 #38467 Srácok!
Kis segítség, tanács,tapasztalat megosztás kellene!
Van valaki aki kábeles nettel rendelkezik a t home nál?
Új otthonunkban megörököltem egy előfizut,amit látatlanban átvállaltam.
30 megás,amivel nem lenne gond,de folyamatosan ledob a szerverekről,alig tudok csatlakozni,szóval nagyon sok kellemetlen percet okoz.A telecom os csávó volt egyszer már itt,de akkor a tv vel volt gondom,de rákérdeztem.Azt mondta hogy ami a falban van vezetve és nem az ő vezetékük,nem tudnak rá garanciát vállalni.Pedig szakadás biztos nincs,mert már az összes szobába a padlásról levezetett ethernet csatlakozásra is rádugtam,minden ledobált.Van amikor órákig semmi,majd félóránként.
Mi a szart csináljak?
Az egészet visszamondanám,de kötbér stb..Direktbe nem akarom rákötni,mert a födémet "szépen igényesen" nem fúrnám át,ha már a falban van vezeték.
Akinek t home os előfizuja van találkozott már ezzel a jelenséggel?