• Alexease
    - Ha hazon belul jo a kabel, attol meg a hazon kivul (kabel, csatlakozas, doboz) lehet rossz (szetragta valami, beazott, elrohadt stb.). Gondolom csaladi haz, ha felmerult a fodem atfuras?:)
    - Modemet nem csereltettel? Az nem art ha van frissebb.
    - "Hagyomanyos" netezesnel is ledobal vagy csak torrent/stream/online/game uzemmodban? Amiota elterjedtek a IPTV-k, elofordulhat, hogy bizonyos helyeken "vedik" az ahhoz tartozo adatforgalmat (foleg csucsidokben).
    - Hiaba van kotber, a szerzodesben van kotelezo rendelkezesre allasi ido is (talan 99% felett?!). Vagyis ha ez alatt hasznalhatatlan, akkor buktak;)

En eloszor az uj bekoltozesre es a szerzodes atvallalasra hivatkozva csereltetnem/ellenoriztetnem a haz bekoto kabelet, dobozat, szuroket, elosztokat es a modemet. Ezt ha kell ha nem csereljek, ez alap, ez ala nem adnam:D

Nalam volt hasonlo gond (Telekom, bar akkor meg T-Home volt, es azelott T-Online, Axelero es MATAV-om is:D), sokaig szivtam vele (3/4 lustasag + 1/4 ugyintezes:P), mindent csereltettem, nem lett jo; rafogtam a "kozponti" szolgaltatasra.
    De miutan leegett az alaplapom, csereltem, azzal egyutt a net is meggyogyult;) Vagyis az alaplap szarakodott, ugy nez ki, eloszor a halokartya resz kezdte megadni magat:D
    Azelott es azutan azota is tokeletes, pedig nekem klasszik analog telefon vezetekes halozat van, lepusztult berhazban, falon logo vezetekekkel, tobb tucat helyet szigszalagozva;D