42876
-
AssettoDriftER #38352 Próbálkozok ahogy a kutya is szokott,van még mit tanulni.
Akinél teljes képernyőn oldalt fekete csík van, attól sorry, nem volt erőm újra renderelni.
-
#38351 "Jol" megy, azzal nincs gond. Ha nemet ficko lett volna, akkor benezte, elofordul, gyaroki, ez ott igy megy, ez van.
De magyar ficko volt, es inkabb az b*ssz* az emberek csoret:D Es a hang alapjan, a tipikus hidrogenezett, szilikonos, botsaskaval;)
Meg ha nem is az ove az auto, hanem lolcsonzott, valszeg hasonlo farokhosszabbito van neki is. Magyarorszagon igazsagos, tisztesseges, becsuletes, aranyos munkaval az emberek 1/10000-ed resze tehetne meg hogy igy jatszogasson. Persze nem ismerem, akarmi lehet, meg mindenbe bele lehet magyarazni valamit, de 99.9% hogy a mai fiatal, kocsog, majer pocs. -
#38350 Plusz az autok:) -
#38349 Egyébként a facebook-on meg ahol megjelenik a cikk szidják a srácot a kanapéhuszárok, meg jön a "köcsög bmw-s" meg "gazdag májer jól beszopta" kommentek.
Pedig a srác nagyon jót megy, érzi a pályát (mondjuk az utolsó harmadot megnéztem volna még) és valljuk be a legtöbben csak elérhetetlen álomként könyvelik el és nagyon irigyek.
Fel volt pörögve, aki megelőzte úgyszintén és kicsit benézték. Szerintem ott mindennapos sztori. -
#38348 35 ezer euro is lehet -
El Gigante #38347 -
#38346 Hogy milyen seruleseket javitsanak a boxban.
Felfuggesztes, kasztni-aero meg talan motor ... -
GPx8 #38345 Sziasztok!
Valakinek megvan az URD T5 DTM PACK?
Érdemes megvenni? Működő DRS van? -
El Gigante #38344
itt, az alsó három ikon mit jelent? -
#38343 Ez az 599 piszok jo az uj gumikkal, kikapcsolt elektronikaval ! Nem is tudom, vegig tudnek e menni vele egy versenyt komolyabb hiba nelkul ! :)
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.09.25. 15:07:20 -
#38342 Azt kell mondani : akkor menjel, gyoker, menjel ! :))) -
#38341 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!jól van bszki, az ember valamit csak kell mondjon a nőjének, ha így lelépik :DD ..persze hogy ezt mondja, Stig ült benne ziher -
#38340 A mondat ...! :)))) mikor elmegy mellette az m3 : na ez mar valaki ! :) -
#38339 Akkor apuci fizeti a kart:D -
#38338 Kozutnak szamit, vagyis ugy;) -
#38337 bérelt autó.. :D
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2016.09.24. 23:57:55 -
#38336 Megsajnaltam oket:)) Majd apuci vesz neki masikat:D -
El Gigante #38335 És két bazmeg között szól ha sárga a lámpa:D Amúgy ilyenkor hogy működik a kárrendezés? -
#38334 Hogy muzsikál az 1070-es? Már nem panaszkodsz gondolom, hogy nem megy fullon a cucc :) -
#38333 Csajjal látatlanban összejönnék, nem visít ha gyorsan vezetnek mellette -
#38332 Ez a tipikus lenezek a radiora es mire felnezek all elottem a sor :)
Igy mar en is jartam, levegobe emeltem egy Xsara hatuljat a Matizzal :)) -
#38331 Norbi DTM élménye -
#38330 nem figyelt egy kicsit, és nem volt elég határozott a sárga....sztem megzavarta hogy megelőzte a bömös, és tapadni akart, meg ha egyedül van lehet egy kicsit körültekintőbb...ehh, mindegy. :D
A csaj és a srác dumája alapján nem ítélek, egyfelől az adrenalin is ott van a csaj részéről, másfelől csaj előtt vezetni is más mint szólóban, vagy haverral.
hamarabb és határozottabb sárga kellett volna, sejtették hogy valami van a pályán, de nem voltak benne igazán biztosak..csak a végén. :) -
#38329 Túl jó volt a fék a bmw-n és az audin ! :) -
#38328 bazze :))
Erre nincs mit mondani, könnyű lehet azt mondani hogy hülye volt, de sztem nem, nem ment rosszul, szemre nem is ez volt az első köre a ringen, talán az egyetlen hiba hogy mellette ült egy lány...de egyébként ez a tipikus benyeltem kategória sztem, kicsit hamarabb is sárgázhattak volna.
sajnálatos eset. -
#38327 -
El Gigante #38326 Köszi! -
#38325 ...\my doc\Assetto Corsa\launcherdata\filestore\career.ini
nálam pl:
COMPLETE=series1,series2,series3,series4,series5,series6,series7,series8,series9,series10,series16,series17,series13,series11,series12,series14
INSTALLED=series1,series2,series3,series4,series5,series6,series7,series8,series9,series10,series11,series12,series13,series14,series16,series17,series18,series19,series20,series21,series22,series23,series24,series25,series26,series27,series28,series100
CURRENTSERIES=series28
...
ha el is veszett az állásod, de kb emlékszel hol voltál, könnyen belőheted magadnak...
a szériákról leírás a játék könyvtárában van:
...\steam\steamapps\common\assettocorsa\content\career és adott szériában a series.ini :)
-
neilszab #38324 Indul a GT3 Bajnokság!
Kis hazánk egyik legnagyobb és legrangosabb AC megmérettetése új szezonnal folytatódik, 9 versennyel, a teljes GT3-as mezőnnyel, izgalmas helyszíneken!
A [u]nyílt[/u] gyakorló szerver 0-24 elérhető, setup pedig megtalálható a futam kiírásában. Az előző szezonban közel 90 versenyző vett részt, és most is több mint 100 köridő található a prekvalon, így nagy mezőnyre számítunk, ahol a kezdők és a profik is egyaránt megtalálják a magukhoz méltó ellenfeleket! Tegyétek próbára magatok Ti is!
GT3 Bajnokság: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?5990
R1 - Red Bull Ring: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?5981
Eddigi köridők: http://www.gtr-masters.hu/prequal/AC2016_A01
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2016.09.24. 11:13:34 -
El Gigante #38323 Nem nyúltam semmihez sem, tegnap indításkor bedobott egy multiplayer blablabla szöveget, azt leokéztam ennyi! -
#38322 Nem lett, nem piszkaltam ilyeneket.
De most mar jo, regi lut nem tetszett neki valamiert. -
#38321 az assetto profilod a dokumentumok mappában található ... át lett esetleg irányítva annak helye, stb? -
#38320 Most azt csinaltam es jo . -
Jackal #38319 Lehet csak ujra kellet volna generáltatnod az új verzióhoz. (van tippem miért lehet, de bonyolult lenne elmagyarázni) -
#38318 Hmmmm...erdkekes.
Kikapcsoltam a lut okossagot megjavult. De amiota lehet, ezt a gorbet hasznalom, szoval nem ertem egyszer csak miert nem jo.
Utana csinaltam uj gorbet , itt ott kicsit mas ertek lett a vegen, nehol elegge mas, bemasoltam, bekapcsoltam azzal is jo.
Fene se erti neha a pc t ! :))
-
#38317 Már régebben akartam kérdezni :
Az új verzió óta más nem tapasztalt olyan jelenséget, hogy ráz az ffb, folyamatosan mintha el lenne fékezve a gumi ? azt hittem valamit rosszul állítottam be újratelepítésnél ,de valszeg nem, és ugye a pedál appnál is látszik , hogy folyamatosan gyorsan ugrál , remeg a csík ... -
El Gigante #38316 Az mitől lehet hogy eltűnt az összes karrier versenyem és az összes időeredményem is!? -
Pitti #38315 Én még messzebb raktam volna azt a tévét, ....mondjuk az üzlet másik végébe... -
#38314 Koncentrál is rendesen ! :DD -
Milyen jo erzes lehet mar, sajat programoddal jatszani a boltban?!:)))))))))