| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Ratrak #38456 A főnököm mindig azt mondja, hogy ne adj semmit ingyen vagy olcsón, mert akkor a kutyának nem kell. Tapasztalatból beszél. Sajnos úgy vagyunk behuzalozva, hogy ami ingyen van, az értéktelen. Ami túl olcsó, az is. Kunos ott hibázott, hogy kiadja a Porsche SUV-okat ingyen, így megy a nyígás, meg nyavajgás, meg semmisemjó. Egyszerűen olyan az emberi alaptermészet, hogy ezt nem értékeli. Először én magam is azt mondtam: "nemá', három ingyenes autó, és PONT EZEK?!?" Ahelyett, hogy azt mondtam volna, hogy "némmá', HÁROM INGYENES AUTÓ!" Az lenne a megoldás, hogy a jövőben nem ad semmit ingyen, szépen összerakja úgy a pakkokat, hogy mindegyikben legyen mindenféle, és megkéri az árát. És akkor értékelni fogja a nép, és nem nyavajogni, hogy "csak eeeeeennnyi?" meg "miért pont ezek?" Azok, akik sokallják érte egy (két, három) pizza árát, max nem veszik meg... de aki megveszi, tuti elégedett lesz, mert azt érzi, hogy minőséget kapott. A pénzéért. Ha ingyen kapsz minőséget, az nem ér semmit. De ha fizetsz érte....
Bolond dolog ez....
Utoljára szerkesztette: Ratrak, 2016.10.07. 10:09:49