Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.
Ennek a DRS-nek nem sok értelme van, az AI simán nyitja ha nincs előtte senki.
Fixed potential divide by zero in ERS (a proci nem szereti ha nullával van elosztva egy szám)
Ez meg az alatta lévő 20 sor az app készítőknek jó:
Shared Memory new members

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Ebbol a lampat meg a tukrot ertem kb. ! 😊)
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
- Reverted HideApps command key (CTRL+H)
- Fixed headlights auto-switch with foggy weather
- Levante brake disks, damage zones and seatbelts fixed
- F138 mirrors fixed
- Fixed ChatApp issue when TIME_TO_LOSE_FOCUS was defined
- Fixed a possible desync at multiplayer start
- Fixed potential divide by zero in ERS
- Tweaked skid sound pitch and volume for Maserati Levante
- Finetuned crossfade at high rpms for Ferrari SF15-T
- Shared Memory new members
- SPageFileStatic
- int hasDRS = 0;
- int hasERS = 0;
- int hasKERS = 0;
- float kersMaxJ = 0;
- int engineBrakeSettingsCount = 0;
- int ersPowerControllerCount = 0;
- SPageFilePhysics
- float performanceMeter = 0;
- int engineBrake = 0;
- int ersRecoveryLevel = 0;
- int ersPowerLevel = 0;
- int ersHeatCharging = 0;
- int ersIsCharging = 0;
- float kersCurrentKJ = 0;
- int drsAvailable = 0;
- int drsEnabled = 0;
- float brakeTemp<4>4>;
- python new functions and members
- added new members to getCarState (see acsys.py)
- getCarEngineBrakeCount(carid)
- getCarPowerControllerCount(carid)
- Updated server plugin example to reflect protocol changes in ACSP_LAP_COMPLETED
- Fixed autoclutch cars not starting if clutch pedal is pressed down
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
G29 nekem nem kell, ha váltok akkor csak szíjas kormány jön... 😊)
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Szoftververzió: 5.10.127
Feladási dátum: 14-MAR-2016
Majd újratelepíted a G27-t... érdemes ugyanazt az USB aljzatot használni mindig, mert másik USB-n előfordulhat, hogy kezdheted előröl! 😊
www.smart-bus.hu
Ha nem Win10, akkor nem tudom😊
Kb egy hónapja használtam akkor jó volt semmit nem raktam fel a kurva anyjába.....
Menni meg lehet vele, ugy ahogy, de megallni, nah azt mar nem nagyon😄
A palyakhoz, ahogy irtam (#37293), elotte programozzak az egesz rendszert. Nem hiszem/tudom hogy GPS vagy egyeb alapu (megbizhatatlan lenne), inkabb a palya karakterisztikahoz allitjak: kanyarok szama es tipusa; szintkulonbsegek; egyenesek szama, azok hossza; min-max-atlag sebessegek; kigyorsitasi es fekezesi intenzitasok; szukseges aero-k es azok hatasa (foleg hatul, az extra motorfek miatt); stb.
Es persze meg a diffi is "dinamikus", vagyis allithatja a pilota, ami ismet hatso tengely, igy bekavar, de az most mar mindegy😊
Frankon le van irva a MGU-K Delivery modokhoz, fokozatonkent, szazalekosan, lenyegeben gorbesitve hogyan szedi ki a cuccot. Persze onmagaban a low, hig, top speed is beszedes, de igy fokozatonkent szazalekosan meg egyertelmubb. Erdemes vegignezni.
Az Engine Brake amit csak tippeltem, valoban az, az MGU-K motorfek hatasat csonkkenti.
Es ami az elobb lemaradt, az a KERS, ami igazabol nincs, de itt a max power-t jelenti (MGU-K regen to 0%; MGU-K deploy profile to Hotlap; MGU-H mode to Motor).
Most sokkal egyszerubb lett az elet😄DD<#idiota>#idiota>
Meg meg mindig erdekel, elgurul-e az auto rajt elott ? 😊
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Nem a palyakhoz van igazitva , a fekutakhoz, egyenesekhez , kigyorsitasokhoz ?
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.07.15. 19:30:24
De akit valoban erdekel, inklabb azt magolja be, abba tuti benne van minden reszletesen.
Es igazabol valszeg palyankent programozgatjak a teljes rendszert, ami nem a pilotatol fugg, nem o allitgat, o mar csak azt hasznalja.
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.07.15. 19:25:56
Alex, kosz! Most ird le kicsit lassabban is 😊)
Utálom!
Nem sokat teszteltem, de Kunosek ezt is eleg jol es "egyszeruen" megoldottak, legalabbis a lehetosegekhez kepest.
Aki kiakarja hasznalni, legyen UFO meg legyen extra-multi kormanya😄
ERS-fapad, 3 darabbol😊
1. MGU-K: a mozgasi energiat alakitja (fekezes, hatso tengely, vagyis motorfek), ez az akkumulatorba megy, aminek a kinyerese veges es csak X ideig hasznalhato (ertekeket nem tudom, akit erdekel, utana nez😄).
2. MGU-H: hoenergia visszzanyeres, ami igazobol mozgasi energia, mert a turbo forgas bonuszat alakitja energiava. Ez folyamatos, korlatlan, mehet kozvetlenul a motorhoz vagy az akkumulatorba tolteni.
3. Akkumulator;P
Ahogy MacLeody irta, van ERS app, erdemes nezegetni, allitgatni, eleg jol megoldottak, pilotavizsgas, de nem annyira, mint egy masik programban😊
MGU-K Recorvery: milyen gyorsan toltse es/vagy mennyit nyerjen ki fekezeskor(?!)
MGU-K Delivery: ez elvileg/talan az akkumulator kinyerese lenne, milyen gyorsan, intenziven szivja le a mannat, ami valszeg (eredetileg) fordulatokhoz, sebesseghez, pedal allashoz es egyebekhez van allitva. Pl. low, high, overtake, top speed, hot lap; meglehet toltesre rakni (charging), amikor csak "befele" megy az anyag (hotlap elottre).
MGU-H Mode: ez non-stop uzemel, korlatlan, lehet vele tolteni az akksit (battery) vagy bikazni a motort (motor).
Az Engine Brake "jo kerdes"?! 😊 Elvileg az MGU-K Recorvery adna a toltest, ami ellenalas, vagyis motorfek is egyben, ez valami szorzo vagy "szabadon futo" trukk (😄) vagy mi?!😊)))
De ami biztos, ha maxon van a toltes (MGU-K), akkor a fekero elosztast erdemes piszkalni, mert amugy sok lesz hatul.
Nem teszteltem halalra, mert ehhez speci kormany kell sok gombbal, sok turelem, zold borszin, nagy szemekkel es hasonlok😄DD
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2016.07.15. 19:15:04
Ez Monza?
simraceseries.com

Utoljára szerkesztette: Gadfly13, 2016.07.15. 17:42:03
simraceseries.com
Köszi, de ez már az új gumihoz van "átszabva"?
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Húha... <#banplz>#banplz>
“Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.” Steve McQueen
😊))
www.smart-bus.hu
Tegnap mikor próbáltam az volt a fura a RedBull ringen, hogy nem is kívánta az autó a 7.-et se, viszont tempóm volt...
simraceseries.com
A váltó problémát meg nem annyira értem. 327km/h 10.400-as fordulaton.

Az FFB-t én sem fikáztam, de vmiért nem tartom olyan hűűde kiemelkedőnek se. Igaz csak egy standard G27-em van, lehet jobb kormányokkal más az érzés. Az igazi különbséget akkor éreztem az ffb-n, mikor előveszem a rF2-őt, akkor ott vmiért úgy érzem, hogy van fizikai kontaktom a gumik és az aszfalt között, majd ha visszamegyek AC-hoz és vmi gyári tartalomhoz, ott hirtelen megszűnik ez az érzés (persze ez csak saját tapasztalat/vélemény). Rossznak nem mondanám, de van jobb (pCars, se rossz sztem, csak ott maga a fizika tompítja 1 kicsit az élményt).
Én lennék a legboldogabb, ha összeállna végre az AC olyan szintre, hogy komolyabb valós sorozatokat is le lehessen szimulálni vele online szinten, de ebből a szempontból hiú remény sztem + konzolos megjelenés sem fog segíteni ezen az irányvonalon.
simraceseries.com
Gumifizikán, főleg a megcsúszás-visszatapadás részén még valóban lenne mit csiszolni.
Utoljára szerkesztette: Jackal, 2016.07.15. 14:36:54
az ffb meg még mindig világbajnok szerintem főleg egy fasza kormánnyal
legautósabb érzést még mindig az AC autói adják nekem...
Magam reszerol ha barhol ugy lehet eroltettni egy M30-ast mint itt, akkor számbaveszem majd 😊 Ffb t nem is kommentalom....😉
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.07.15. 14:02:51
A grafika ugye nem játszott, így maradt a hang és a lézer. Ezek is inkább tartalmi dolgok és nem funkció, de igen ez valóban jó és köszönjük Kunos, h lézerezitek a pályákat. <#worship>#worship> Ennyi?
simraceseries.com
Ez nem elég tovabblépés ? 😊
Donteni kell, ha nektek nem elég jo ligazasra, akkor van mas, nincs baj ezzel.
Tovabbra is tartom, hogy jo iranyban halad, nyilvan az ember azt varna, hogy pikkpakk minden benne lesz, de ez nem igy megy .
Én ugy vagyok vele, hogy bar nincs tc meg pilotacsere, mégis a gumi, grafika ( mert az is a szimulacio resze ! )ffb, utfelulet miatt barmibe ulok at, nagyon gyorsan ra is unok, gagyi.
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.07.15. 13:51:22