42876
-
neilszab #38312 Kedd esti FunRace: GT2 - VIRginia International Raceway!
A szokásos keddi közös mókát ezúttal összekötjük egy pályateszttel és kipróbáljuk a napokban megjelent Virgina Raceway-t! A pályát a hamarosan induló GT3 bajnokságunkhoz teszteljük, ezúttal a GT2-es gépekkel!
Több rövidebb futamot rendezünk egész este folyamatosan, amihez bárkinek, bármikor lehet csatlakozni!
FunRace infók: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?5979 -
#38311 :DDDDDD
-
#38310 :D -
#38309 Lehet nem tolni kellett volna hanem vezetni, hátha úgy csúszkált volna gázon.
(Bocs de nem hagyhattam ki! No offense!) -
Hasselhoff72 #38308 Multkor toltam egy carrerat nem csuszkalt igaz negykerekes volt:)) -
#38307 Nem direkt a csusszassal van bajom, lehet az jo is, sot...
Inkabb az egesz supercar kategoria a pont semmire nem jo kategoria nekem :))) Neha eloveszem egy par korre valamelyiket , aztan annyi . Inkabb tolom akkor az utcai MX5-ot, vagy akarmit :) -
croatianus #38306 TC! -
#38305 Nekem az osszes utcai kuka valszeg, nen szeretem a sok csuszkalos szornyet :) -
croatianus #38304 Fele?!
SUV-ból meg csáládibó azért nem tudnak betenni olyan sokat, bevásárló meg még szerencsére nincs. -
Nekrofil #38303 ha jól tudomn, jövő év elején jön az M6 GT3 -
#38302 Azt nem tudom, hogy mikor , de jon . -
croatianus #38301 De hát minnyá gyün gyáriba. Vagy nem? Csak álmodtam?
Utoljára szerkesztette: croatianus, 2016.09.18. 23:30:23 -
#38300 AGU Modding BMW M6 GT3 kiadva
http://www.mediafire.com/?6svj788zbyi31jj -
croatianus #38299 -
#38298 21 P ?
Az azert kemeny, megha abbol a fele kukaba valo akkor is ! :)
Valami palya nem lesz ????? -
#38297 Marco szerint idén megkapjuk mind a három Porsche csomagot (21 autó) és a plusz 3 ingyenes járgányt is
(mondjuk előtte azért még jöhetne a két ingyenes Mazda is :DD)
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2016.09.18. 16:56:23 -
#38296 Lehet. Nalam is duplan volt vagy van, nem tudom mostanaban nem neztem :) -
#38295 Azt talan meg egyszer en irtam, es ne kerdezd miert van, nem tudom:D De valszeg drivertol/kartyatol is fugg. -
#38294 Regebben mintha lett volna valami szo, hogy ugye minden felbo tasbol ketto van a listan, es hogy abbol egyik nem mukodik rendesen. Nem tudom ez el-e meg, de hatha... -
croatianus #38293 Nekem még a legutóbbi frissítés előtt elkezdett szórakozni. Nem akart csatlakozni.
Azóta találtam megoldást ami általában működik: ha nincs bepipálva az UI-is weblapjuk, akkor bekapcsolom, vagy ha épp be van, akkor ki és be. Próbáld ki, hátha neked is jó.
Mondjuk tényleg rendbe szedhetnék, ha már Kunosék nem csinálnak saját ilyet.
Utoljára szerkesztette: croatianus, 2016.09.16. 12:12:24 -
#38292 Akkor probald meg atirni a cfg ben helyesen, frissitest is, mentsd el es utana tedd iradvedette, hatha .... -
El Gigante #38291 nálam is annyi van, "cfg"-ben 1920*1080, de működik -
AssettoDriftER #38290 Lecsekkolom, de ilyen jellegű nyúlkapiszka emlékeim szerint nem volt az AC-val. -
#38289 Nem raktad irasvedettre elozoleg ? -
AssettoDriftER #38288 Embörök!
Az 1.8 óta tapasztalt valaki hasonlót?
Indításkor mindig 640x480-as képernyőfelbontás van beállítva, mindig visszaállítom a legmagasabbra és megyek minden gond nélkül,de ha kilépek és újra elindítom megint 640-es.
Viszont ha elfelejtem átállítani úgy is elindul, nem áll fenn az a probléma mint eddig, hogy nem indul, hanem fekete képernyő és visszadob a főmenübe. -
Pitti #38287 Amúgy nagyon szeretem/szerettem mert egy jó viszonyítási alapot ad/adott, hogy mennyire vagyok gyors vagy lassú az adott kombóval amivel éppen megyek. Real time látom, hogy mi a WR idő, és én hányadik vagyok az 5 másodperces lemaradásommal. Ezzel nagyjából be tudom azonnal határolni, hogy mire számíthatok az online versenyen, pikkpakk.
Mindegy ez van, azért még bizakodok :) -
Pitti #38286 Tudom én.... meg, hogy ingyenes is, úgyhogy pofám befogom... ...de egyébként a hivatalos fóruma az official www.assettocorsa.net-en van, és az admin is odavalósi admin, a leveleket is oda kell írni, szóval....khhhm... úgy is kéne akkor má' hozzáállni de, nem hőbörgök -
#38285 Az nem egy hivatalos oldal, program, ha megunjak es ennyi volt, akkor ez van;)
De mivel eleg nepszeru (volt?!) es sokan hasznaltak(-nak:P), azert illene valami "tajekoztatas". -
Jackal #38284 https://www.techpowerup.com/225880/logitech-acquires-saitek-to-make-a-big-vr-move -
Pitti #38283 Nekem az 1.8 óta kinyiffant az rsr live time, aszongya, hogy something wrong with your account, contact admin bla bla... 5 napja írtam az adminoknak, hogy ez mi ez... Semmi válasz... írtam még egyet, hogy vajon miért nem kapok választ, arra se semmi... Látom, hogy az admin online volt minden nap, látom, hogy a levelemet is olvasta, és azt se böki oda, hogy bocs nem érek rá vagy nemtom? Most ez mi? Láttatok már ilyet?
Steames accountom jó, és az rsr oldalon is rendben van a profilom... Érthetetlen számomra...
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2016.09.16. 07:56:54 -
#38282 jah, a kimaradt black cats countryt? hu, az tuti karpotolja a konzolosokat :DDD -
#38281 Nem tudom hogyan fogyhat konzolon, de az elso patch melle majd ingyen adnak 1 autot es 1 palyat is;) -
#38280 Videjórögzítő programovaty. -
#38279 Mondjuk Porsche val bajba vagyok, gyereket fellokte egy P terepjaro, tolatott ki valahonnan es nem latta vagy mi, megutotte a labat , a kocsi osszegyurte a bicikli kereket...otthagyta a gyereket mint a szart....!
Szegeny sirva rangatta hazaig a tropa biciklit...
Iskola vett fel jegyzokonyvet, hogy a rendor mit intezkedett, nyilvan ismeros neki a terepszinure fujt P...azt le se irom ! :)
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.09.15. 12:21:37 -
#38278 Azmi ? :) -
#38277 Nem úgy van az, a hétoltári... nem tetszik neki a d3dgear. Ha el van indítva az is, akkor nem jön be a kép. -
#38276 Szuvenir nyihaha, nye kukucsin protko :) -
#38275 Jo , hat biztos nem olyan, ott valami gond lesz. :) -
#38274 Nagyon jó a gém. Hang van, kép nincs. Delete. -
#38273 Lol. Nekem mindjárt lent van :)