Assetto Corsa (és EVO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ezek a pakkok mindig meglepnek valamivel. Bevallom, ettől a red packtól vártam a legkevesebbet, tekintve, hogy az autók zöme nem izgat, amiket tartalmaz (modern F1, naah), a RB Ring meg rohadt egysíkú pálya számomra (nem könnyű, félre ne értsetek, egy falábú kalóz is elver rajta bármivel, de egysíkú, nem élvezetes). Oszt' egyszerre csak azon kapom magam, hogy ülök a 6hengeres Mázerben és fülig ér a szám, amikor kanyarba végén már enyhén bedriftelve gázzal megfogom, majd tojáshéjon kigyorsítva 4x válik túlkormányzottá és áll vissza, majd akar átlendülni a túloldalra és mire megszelídítem féééééék, és kezdődik az egész elölről.... nagggggyon komoly! 😄 Szóval megint sikerült élvezetes autót berakni a pakkba, amiért megérte megvenni az egészet! 😉
sertrex

Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.

Alexease
Folyamatosan mokolnak valamit, a konzolig tutinak kell lennie. Regebben is tudtak akar 2x-es semesseget elerni, ugy hogy latvanyban nem feltetlenul volt kulonbseg: LOD-ok, arnyek/tukrozodes/effekt/tukor reszletesseg es tavolsag, fizika frissites stb. Gondolom folyamatosan optimalizaljak a tartalmakat is (autok, palyak), a megjelenesre mindenfele osszetetellel tutinak kell lennie, nem hiaba "csusznak" fel evet a megjelenessel. Vagyis varhato meg (sok) gyorsulas PC-n.
macleody
Valamit mókolhattak, mert Monzán mentem most pár kört és 20 AI-nál sem akadozik, pedig a tükröződést is feljebb vettem picit. Eddig nálam 10 AI felett 15fps volt.
Ennek a DRS-nek nem sok értelme van, az AI simán nyitja ha nincs előtte senki.
tobias88
Ez egy csúnya crash pl:
Fixed potential divide by zero in ERS (a proci nem szereti ha nullával van elosztva egy szám)

Ez meg az alatta lévő 20 sor az app készítőknek jó:
Shared Memory new members
Totti5
Nincs gond a váltó kiosztással. Meredekebb szárnyakkal ( 19-20 ) is kell használni a 8ast és bőven 300 fölé megy DRSel.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

macleody
Hogy a túróba kell elindulni ezzel a szarral autokuplung nélkül? Vagy még mindig ilyen szar a kuplung, hogy szinte nincs benne fokozat? Tetszik a gépállat, de elindulni nem tudok vele.

lac coo
Anyamat...
Ebbol a lampat meg a tukrot ertem kb. ! 😊)

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Tomsteel
1.7.1
- Reverted HideApps command key (CTRL+H)
- Fixed headlights auto-switch with foggy weather
- Levante brake disks, damage zones and seatbelts fixed
- F138 mirrors fixed
- Fixed ChatApp issue when TIME_TO_LOSE_FOCUS was defined
- Fixed a possible desync at multiplayer start
- Fixed potential divide by zero in ERS
- Tweaked skid sound pitch and volume for Maserati Levante
- Finetuned crossfade at high rpms for Ferrari SF15-T
- Shared Memory new members
- SPageFileStatic
- int hasDRS = 0;
- int hasERS = 0;
- int hasKERS = 0;
- float kersMaxJ = 0;
- int engineBrakeSettingsCount = 0;
- int ersPowerControllerCount = 0;
- SPageFilePhysics
- float performanceMeter = 0;
- int engineBrake = 0;
- int ersRecoveryLevel = 0;
- int ersPowerLevel = 0;
- int ersHeatCharging = 0;
- int ersIsCharging = 0;
- float kersCurrentKJ = 0;
- int drsAvailable = 0;
- int drsEnabled = 0;
- float brakeTemp<4>;
- python new functions and members
- added new members to getCarState (see acsys.py)
- getCarEngineBrakeCount(carid)
- getCarPowerControllerCount(carid)
- Updated server plugin example to reflect protocol changes in ACSP_LAP_COMPLETED
- Fixed autoclutch cars not starting if clutch pedal is pressed down

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

lac coo
Mondtam neked ne a benzinkuton a romaktol vegyel kormanyt ! 😊

samsung123
<#eljen><#awink>

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

Nekem kb 10 éve van meg a G25, azóta semmi galiba nem volt szoftveresen... 10 évente belefér ennyi! 😊

G29 nekem nem kell, ha váltok akkor csak szíjas kormány jön... 😊)

www.smart-bus.hu

Azt a fost kellett feltenni kösz, de most ez ilyen hogy majd vadászni kell forumon hogy mi a kurva anyjáért nem megy? Eladom a retekbe majd biztos veszek g29... ott biztos nem kell keresgélni😊)
Telepítés közben csak akkor csatlakoztasd a kormányt (US😎 amikor kéri a telepítő, előbb ne! Ha így sem megy akkor előbb távolítsd el az eszközkezelőben (szoftverrel együtt) és utána telepítsd újra...

www.smart-bus.hu

Na azért hisztizek mert leszedem azt amit mondtál és ez van..... egy raklap fos....
Ne hisztizz! 😊) Azért írja, mert az is (2010-s) csak annyi változott benne, hogy támogatja a W10-t. Leszeded a Logitech oldaláról az 64 bites W10 LGS-t,

Szoftververzió: 5.10.127
Feladási dátum: 14-MAR-2016

Majd újratelepíted a G27-t... érdemes ugyanazt az USB aljzatot használni mindig, mert másik USB-n előfordulhat, hogy kezdheted előröl! 😊

www.smart-bus.hu

Az hogy baszna szajba magat ez a raklap fos.... felrakom a legújabb drivert erre azt irja 2010-es dátumú a driver szétbasz az ideg...
Alexease
Ha Win10, akkor frissitett egy nem odvalo drivert, es game over😉 Korabban itt is es mashol is voltak valami leirasok, hogyan lehet rendberakni.
Ha nem Win10, akkor nem tudom😊
Valaki megtudja mondani mi a retek ez a baromság hogy a G27 valami driving forcenak ismeri fel a winfos és lényegében nem működik?
Kb egy hónapja használtam akkor jó volt semmit nem raktam fel a kurva anyjába.....
Alexease
Tegnap azonnal Nord-on probaltam ki, nem volt jo otlet. <#idiota>
Menni meg lehet vele, ugy ahogy, de megallni, nah azt mar nem nagyon😄
Alexease
Igen, mindent a pilota allitgat, ugyan ilyen (szor ketto) tekerokkel.

A palyakhoz, ahogy irtam (#37293), elotte programozzak az egesz rendszert. Nem hiszem/tudom hogy GPS vagy egyeb alapu (megbizhatatlan lenne), inkabb a palya karakterisztikahoz allitjak: kanyarok szama es tipusa; szintkulonbsegek; egyenesek szama, azok hossza; min-max-atlag sebessegek; kigyorsitasi es fekezesi intenzitasok; szukseges aero-k es azok hatasa (foleg hatul, az extra motorfek miatt); stb.

Es persze meg a diffi is "dinamikus", vagyis allithatja a pilota, ami ismet hatso tengely, igy bekavar, de az most mar mindegy😊
Alexease
Csak atfutottam rajta, nem birtam ki😄DD

Frankon le van irva a MGU-K Delivery modokhoz, fokozatonkent, szazalekosan, lenyegeben gorbesitve hogyan szedi ki a cuccot. Persze onmagaban a low, hig, top speed is beszedes, de igy fokozatonkent szazalekosan meg egyertelmubb. Erdemes vegignezni.

Az Engine Brake amit csak tippeltem, valoban az, az MGU-K motorfek hatasat csonkkenti.

Es ami az elobb lemaradt, az a KERS, ami igazabol nincs, de itt a max power-t jelenti (MGU-K regen to 0%; MGU-K deploy profile to Hotlap; MGU-H mode to Motor).

Most sokkal egyszerubb lett az elet😄DD<#idiota>
lac coo
Es a fekmelegedest tesztelte mar valaki ? Nagyon gyakori egyszerre fek-gaz hasznalatnal totenik-e valami ?
Meg meg mindig erdekel, elgurul-e az auto rajt elott ? 😊

A "vintage" Maserati (v12) nagyon tetszik! Nem kislányoknak való... <#buck>

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

lac coo
De iagazibol is igy allitjak, ertekeket hogy toltson, hogy adja le stbbb...?
Nem a palyakhoz van igazitva , a fekutakhoz, egyenesekhez , kigyorsitasokhoz ?
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.07.15. 19:30:24

Alexease
De az az, elvileg teljes leirasnak tunik, koszi. Bar ennyire mar engem sem erdekel, tul hosszu😄D
De akit valoban erdekel, inklabb azt magolja be, abba tuti benne van minden reszletesen.
Alexease
Es ez most egy szim, amiben egyszerusitve van, hogy hasznalhato legyen😉 Egy masik szimben 25 gomb/tekero van hozza, csak a fek erohoz 6 darab😄 Meg persze motor, uzemanyag, pedal erzekenysegek, fixed meg adaptive beallitasok a toltes/visszanyereshez stb. Az mar agyrem😄
Es igazabol valszeg palyankent programozgatjak a teljes rendszert, ami nem a pilotatol fugg, nem o allitgat, o mar csak azt hasznalja.
lac coo
Amugy itt nem errol van szo ? Nekem nem jon be telefonrol....
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.07.15. 19:25:56

lac coo
Jo ez, valami gepeszkedes legyen mar AC-ban is 😊
Alex, kosz! Most ird le kicsit lassabban is 😊)

Na ezért utálom én élőben is az F 1 nek nevezett hókuszpókuszt....
Utálom!
Alexease
Gyors ERS leiras(szeruseg😛), ahogy jonnek a tapasztalatok, a tobbiek javitjak😊 Mindenhol hozza lehet gondolni az "elvileg" szocskat😄D

Nem sokat teszteltem, de Kunosek ezt is eleg jol es "egyszeruen" megoldottak, legalabbis a lehetosegekhez kepest.
Aki kiakarja hasznalni, legyen UFO meg legyen extra-multi kormanya😄

ERS-fapad, 3 darabbol😊
1. MGU-K: a mozgasi energiat alakitja (fekezes, hatso tengely, vagyis motorfek), ez az akkumulatorba megy, aminek a kinyerese veges es csak X ideig hasznalhato (ertekeket nem tudom, akit erdekel, utana nez😄).
2. MGU-H: hoenergia visszzanyeres, ami igazobol mozgasi energia, mert a turbo forgas bonuszat alakitja energiava. Ez folyamatos, korlatlan, mehet kozvetlenul a motorhoz vagy az akkumulatorba tolteni.
3. Akkumulator;P

Ahogy MacLeody irta, van ERS app, erdemes nezegetni, allitgatni, eleg jol megoldottak, pilotavizsgas, de nem annyira, mint egy masik programban😊

MGU-K Recorvery: milyen gyorsan toltse es/vagy mennyit nyerjen ki fekezeskor(?!)

MGU-K Delivery: ez elvileg/talan az akkumulator kinyerese lenne, milyen gyorsan, intenziven szivja le a mannat, ami valszeg (eredetileg) fordulatokhoz, sebesseghez, pedal allashoz es egyebekhez van allitva. Pl. low, high, overtake, top speed, hot lap; meglehet toltesre rakni (charging), amikor csak "befele" megy az anyag (hotlap elottre).

MGU-H Mode: ez non-stop uzemel, korlatlan, lehet vele tolteni az akksit (battery) vagy bikazni a motort (motor).

Az Engine Brake "jo kerdes"?! 😊 Elvileg az MGU-K Recorvery adna a toltest, ami ellenalas, vagyis motorfek is egyben, ez valami szorzo vagy "szabadon futo" trukk (😄) vagy mi?!😊)))

De ami biztos, ha maxon van a toltes (MGU-K), akkor a fekero elosztast erdemes piszkalni, mert amugy sok lesz hatul.

Nem teszteltem halalra, mert ehhez speci kormany kell sok gombbal, sok turelem, zold borszin, nagy szemekkel es hasonlok😄DD
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2016.07.15. 19:15:04
macleody
Ja, mondjuk hülye vagyok, látod a beállításokat, kiírja felül is 😊
macleody
Jobb oldalon az appok között van egy ami az ERS beállításait mutatja. Próbáld ki hotlap módban - mármint az MGU-K-t - vagy top speed-ben. Meg úgy vettem észre, ha az MGU-H-t battery-ről motor-ra állítod, akkor is nagyobb a teljesítmény.
Ez Monza?
Gadfly13
Huhh most megfogtál. Ha jól emlékszem 5-ös gumi modellt tettük bele a MOD-ba. De próbáld ki, nekünk nem volt gondunk vele ill. kényszert sem éreztünk, hogy frissíteni kéne a gumikat.

simraceseries.com

Gadfly13
Ahogy látom nálam az ERS-el lesz gond, feltehetően a tegnapi próbán is ezért érezhettem azt Spielbergben, hogy nem kell neki a 7. fokozat sem. Most kipróbáltam Monzán és az ERS szinte meg sem moccan. A fordulat/fokozat/sebesség arány valóban jónak tűnik, -ezúton szeretnék ez miatt elnézést kérni <#whatever> (biztos ez a kiosztás is segített a véleményalkotásomban link), viszont az ERS-t miként lehet működésre bírni? Beállítottam a "MGU" gombokat, de sok változást nem tapasztaltam. A képen látható pillanatban 5-ös szárnyakkal mentem, kevés üzemanyaggal és nyitott DRS-el, viszont a 319-es sebesség ebben a helyzetben kevésnek tűnik ezen a pályán. Itt azét szoktak 350-eket is menni.

Utoljára szerkesztette: Gadfly13, 2016.07.15. 17:42:03

simraceseries.com

"de ha vki F1-ezni akar akkor azoknak bátran ajánlom az általunk használt és átszabott MOD-ot link."
Köszi, de ez már az új gumihoz van "átszabva"?

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Ginger17
Kunos és a kamu FFB a lézerhuplis pályán?
Húha... <#banplz>

&#8220;Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.&#8221; Steve McQueen

Hotlap fokozatnál több visszanyert energiát használ, low fokozaton kevesebbet. Nyilván ez a köridőben is meg fog látszani. A többit még ízlelgetem.
Bocs ha úgy tűnik beleugatok.. Általában csak olvasni szoktam a fórumot. A váltóáttétellel kapcsolatban annyit, hogy nem kell kiforgatni a teljes fordulatig. Már a 458 GT2-nél sem kellett és a mod F1 mercinél sem kellett. A virtuális kormányon lévő ledeket nézzétek... Az alapján kell váltani. A hangja is egyből barátságosabb lesz és használhatod a 8. fokozatot.
"de lehet az rF1-től is"

😊))

www.smart-bus.hu

Gadfly13
Meglesem én is még1x ha hazaértem. Jött esetleg vmi update azóta?
Tegnap mikor próbáltam az volt a fura a RedBull ringen, hogy nem is kívánta az autó a 7.-et se, viszont tempóm volt...

simraceseries.com

Szerintem sem lesz ez a program az,ami a hardcore mindenthűdeleszimulálunk ligákhoz kell,viszont alternatívának ott egy csomó más program.<#eplus2>
macleody
Sose lesz ligázásra alkalmas, úgyhogy erre szerintem felesleges várni.

A váltó problémát meg nem annyira értem. 327km/h 10.400-as fordulaton.
Gadfly13
Persze érezhető a fejlődés mert 2 éve mikor kijött az Mp (én akkor vettem meg az AC-t), ahhoz az állapothoz képest valóban rengeteget fejlődött. Mondjuk ehhez az is hozzátartozik, hogy a "semmiből való kiindulási pont" hozzájárul az érzethez. <#fogmosas>
Az FFB-t én sem fikáztam, de vmiért nem tartom olyan hűűde kiemelkedőnek se. Igaz csak egy standard G27-em van, lehet jobb kormányokkal más az érzés. Az igazi különbséget akkor éreztem az ffb-n, mikor előveszem a rF2-őt, akkor ott vmiért úgy érzem, hogy van fizikai kontaktom a gumik és az aszfalt között, majd ha visszamegyek AC-hoz és vmi gyári tartalomhoz, ott hirtelen megszűnik ez az érzés (persze ez csak saját tapasztalat/vélemény). Rossznak nem mondanám, de van jobb (pCars, se rossz sztem, csak ott maga a fizika tompítja 1 kicsit az élményt).
Én lennék a legboldogabb, ha összeállna végre az AC olyan szintre, hogy komolyabb valós sorozatokat is le lehessen szimulálni vele online szinten, de ebből a szempontból hiú remény sztem + konzolos megjelenés sem fog segíteni ezen az irányvonalon.

simraceseries.com

Mostanában sajnos nem nagyon játszottam, de már az 1.0 körül is nagyon frankó volt az ffb, gondolom azóta talán nem butítotak rajta sokat.(legalábbis high-end kormányon)
Gumifizikán, főleg a megcsúszás-visszatapadás részén még valóban lenne mit csiszolni.
Utoljára szerkesztette: Jackal, 2016.07.15. 14:36:54
barcalaci84
fanyaloghatunk , h miért nincs ez , miért nincs az , (miért Levante-t adnak ingyen😊 ) , de azért látszik a folyamatos fejlődés (sőt az a vicc h itt a leggyorsabb ha belegondolok)...ahhoz képest h mi volt eredtileg betervezve ahhoz képest rengeteg plusz dolog van funkcióban , na meg rengeteg tartalom

az ffb meg még mindig világbajnok szerintem főleg egy fasza kormánnyal
legautósabb érzést még mindig az AC autói adják nekem...
lac coo
Hat ha igy gondolod, akkor ennyi !'😊
Magam reszerol ha barhol ugy lehet eroltettni egy M30-ast mint itt, akkor számbaveszem majd 😊 Ffb t nem is kommentalom....😉
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.07.15. 14:02:51

Gadfly13
Hát a gumifizika elég messze van pl. egy rF2-től, de lehet az rF1-től is, az FFB-be meg inkább ne is másszunk bele. 😊 (nem 1x olvastam itt Tőletek, hogy kamu FFB stb., ami amúgy nem rossz, de előrelépésnek nem mondanám)
A grafika ugye nem játszott, így maradt a hang és a lézer. Ezek is inkább tartalmi dolgok és nem funkció, de igen ez valóban jó és köszönjük Kunos, h lézerezitek a pályákat. <#worship> Ennyi?

simraceseries.com

macleody
Meséljetek már nekem erről az ERS rendszerről, mert nagyon nem világos. Ugye van az MGU-K, ami a mozgási energiát alakítja át elektromos energiává. Van az MGU-H ami hőenergiát alakít át. Az MGU-K recovery 10 fokozatban állítható. Ez mit csinál? Azt szabályozza, hogy mennyi elektromos energiát állítson elő? Az MGU-H-nál két fokozat van. Motor és battery. Gondolom a "battery" az akkumulutárban tárolja az energiát. A "motor" a turbó fordulatát szabályozza? Aztán van az MGU-K delivery, azon belül balanced low és balanced high. Értelmezésem szerint ezek elosztják az energiát az akkumulátor és a motor között. De a low és high között mi a különbség? Talán high-on több naftát kap a motor, kevesebbet az akksi? Jó lenne tudni ezeket hogy kell használni, mert nekem SPA-n simán elfogy a plusz enerdzsi.
lac coo
Grafika hang, uj gumi,ij ffb, szkennelt palyak ultra reszletes huplikkal...Ezeregy auto...
Ez nem elég tovabblépés ? 😊
Donteni kell, ha nektek nem elég jo ligazasra, akkor van mas, nincs baj ezzel.
Tovabbra is tartom, hogy jo iranyban halad, nyilvan az ember azt varna, hogy pikkpakk minden benne lesz, de ez nem igy megy .
Én ugy vagyok vele, hogy bar nincs tc meg pilotacsere, mégis a gumi, grafika ( mert az is a szimulacio resze ! )ffb, utfelulet miatt barmibe ulok at, nagyon gyorsan ra is unok, gagyi.
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.07.15. 13:51:22