| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Pitti #38425 Én majdnem minden kora este ott vagyok valamilyen szerveren, (de egy héten 3-4-szer biztos). Szinte minden nap találni izgalmas és szórakoztató társaságot, és minden nap találkozom magyarokkal is. Pl kupás MX5-el voltak nagyon jó kis kergetőzések múlt héten, rohadtul élveztem. Egyik nap Imola másik meg Mugello... Kb 8an mentünk folyamatos helycserével, néha 3-as 4-es bolyokra szakadva értük utol az első párost akik egymást gyepálva vesztettek időt... De nem tudom ezt leírni át kell élni.
Ilyenekért érdemes egykét idióta public szervert is bevállalni mivel előre sosem tudni mi lesz... De a jó bulik vannak többségben, főleg a minorating-es szervereken.
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2016.10.04. 14:43:19