| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
én 1 db ingyenporséban reménykedtem, tehát a 3 abszolutértéken frankó.... de egyik se "porse" igazán, ennyi a gondom :(
pár körre nyilván ezek is jók lesznek, ahogy a maserati(?) volt, de többre?
valójában, ha ezeket nem kapnám, az se érdekelne igazán - ellenben ha kapnék egy 911et, akármelyiket, és csak egyetlen darabot a három helyett, boldog lennék! és ha mégse kapnám, hiányozna! :)
ha annyira biztosak benne, hogy jót tesz a változatosság (egyébként maximálisan igen!), miért nem merik a hetes pakkban hagyni a suvot?
ezekszerint sokan annak örülnének a csomagból, nem? ;)
ezeknél az extra verdáknál látszik, mennyire kéne jó karrier és ilyenkor plusz eventekkel megtámogatni a kocsikat... (nem, nem, a special nem elég!!) - az adna plusz motivációt, jobban érezném, hogy kaptam valamit. ez persze nyilván egyéni szoc probléma, értem én, hogy a nagy többség multionly itt (bár suvval ők se fognak menni online, az fix)