42876

banner
  • lac coo
    Na, ezt mar csak kiprobalom ! :))

http://www.hsw.hu/?p=51653
  • lac coo
    Hat, utcai cuccok nagyon meg Porschebol se erdekelnek. Talan lesz egy normalis is kozte , ugy szoktak :))
  • Szabi #38270
    most Porsche csomag.. eddig ennyi biztos.. :D
  • lac coo
    Az Audi TT mikor jon, nem lehet tudni ?
  • b-type
    sztem egész jó cikk, amiket hiányosságként említ azt valahol én is így gondolom a célközönséget tekintve. Az eladások engem is érdekelnének, de a felsorolt hiányosságokkal foglalkozni kell, gondolom teszik is.
  • Timbu
    Kíváncsi lennék az konzolos eladásokra, vagy legalább arra, hogy elégedettek-e vele.

A konzol portokat ugye már új emberek készítik, ezért nem fogja a PC-s verzió kárát látni az elkövetkező konzolos patch-eknek?
  • Jackal
    https://www.gamekapocs.hu/cikk/2905/assetto_corsa_konzolos_teszt
  • Zozzer
    ...ha így törnének az autók?! :)
  • neilszab
    Ma esti ökörködés a SUV-val, megnézzük jó-e valamire!
    Infók: Maserati Levante - Silverstone International - 09.13

Utoljára szerkesztette: neilszab, 2016.09.13. 19:26:04
  • GPx8
    Public server? :D
  • Zozzer
    Káosz :D

• Szabi #38261
    notbad
  • lac coo
    A 10-es gumi az jo, foleg abs nelkul lehet erezni, sehol nincs ilyen elvezetes fekut mint ebben.
  • AssettoDriftER
  • Ratrak
    Tripl3 pakkal tolja valaki? Tök jó a 488-as, sokkal "játékosabb", nehezebb vezetni, mint a 458-at, viszont gyorsabb is (default setup). Az a pályagép meg nekem a KTM-re hajaz, ami jó dolog, mert azt is imádom. Az FXX már túl "űrhajó" az én ízlésemnek, de szépen megcsinálták azt is. Másik: csak én vélem felfedezni a különbséget a V7 és a V10 gumik közt? Valahogy azon kapom magam, hogy sokkal jobban bejönnek a V10-es gumikon gördülő járgányok.... ;)
  • lac coo
    Megvan, rájöttem ! :)

A kuplung pedálom kicsit koszos lehet , mert picit remeg , alapon nagyon piciket benyomódik ...emiatt nem enged visszaváltani, mikor pont úgy kapja el, hogy éppen be van nyomva icipicit a kuplung. Megnéztem, ha szándékosan kicsit csúsztatom a kuplungot akkor is megzavarodik a visszaváltás, vagy ilyen, nem tudom nem értek hozzá...
    Szóval a lényeg, hogy ez volt a baja .

mondjuk azt sem értem miért nullázta le a pedálút beállításaimat, mikor pl a kuplung az csak középen dolgozott, nem kopptól-koppig .
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.09.10. 20:50:07
  • lac coo
    Jah hang nincs sajnos, telefonos, de a lenyeg, hogy gyak a ledeknek siman pirosig ki kene gyulladni visszavaltasnal, ezzel szemben itt elobb nem engedett valtani, ez meg eleg karcsu :)
  • lac coo
    Egyik korben jo, utana meg alig tudok elfprdulni mert az istennek se valt vissza, hiaba nyomogatom a valtot.

• lac coo
    Valaki találkozott már olyannal, hogy megbolondul a visszaváltás?
    a gomb jó, azt néztem, de elég sokszor alig tudok visszaváltani, mintha a motorvédelem bolondult volna meg. ezerszer végigcsinált féktávok, szóval valami tuti történt , egyből feltűnt.
    Sokszor olyan későn enged visszaváltani, még gázfröccsöt sem ad szinte az elektronika....
    Van, hogy 60-nál tudom visszaváltani a GT3-at hármasba! Onnan alig akar elindulni, az még egyesnek is kevés :))
    ezmi ?
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.09.10. 18:18:46
  • arty
    - nem tőled kérdeztem
    - tényleg érdekel, hogy van-e akció
  • b-type
    engedd már el ezt a q témát légyszi. Mindenki megértette már hogy neked nem eleg olcsó
  • arty
    vicc nélkül - tényleg lesz faszbuk akcio? ez a háromjurós jó lenne ócsóé....

szerk: izé, REÁLIS áron!
    Utoljára szerkesztette: arty, 2016.09.09. 20:33:14
  • Solt
    Óóó... nekem nem fáj... Te véleményed, te kereszted, cipeld csak! :)
  • arty
    dede, végre értékarányos volna a dlc :)

tudom, hogy fáj, te akkor vegyél 10 db-ot és told be ide giftként :PPP
  • sertrex
    Kiváncsiság.mi? Mi lehet odaírva? :DDD
  • lac coo
    Ha nem kell elolvasni minek beirni ? :)
    Meg ugyis elolvassa mindenki ;)
  • b-type
    mert a privátüzenetek nem elég kezelhetők.
    Meg vannak akik nem írnak csak olvasgatnak, azokat kímélendő, jelzi hogy azt nem kell olvasni
  • Solt
    Drága... Ráadásul nem is arányos! :)))
  • Alexease
    Eppen az a lenyege, lazan kotodnek a topic-hoz, nem kotelezo lenyitni, nem vesztesz vele "semmit", de olyan fontos infok ugy sem kerulnek bele, mint p.: A hetvegen AC Facebook like/share es post-ert kupon jar, amivel 2EURa DLC-k darabja!
  • Hasselhoff72
    En mar nem nyitom le:))
  • lac coo
    Hat jah, rakjatok ki nyiltan a szennyest ! :)))
  • Alexease
    Olyan ez, mint a tombola: azt hiszed, lesz valami erdekes benne, kinyitod, aztan megsem:D
  • lac coo
    Lehet itt is, minek ez a gyoker spoilerberakas...!? :)))
  • arty
    akkor gyertek at forzatopikba, beszelnunk kell :))
  • lac coo
    Megba..ta az isten mar ezt szpojlert ! :))
  • balazsgigi
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nálam sincs ffb(T500),cockpit fov-ot kellene még valahogy állítani.
  • Alexease

En csak velemenyeztem es a videot tettem be, kiprobalni nem tudom:) Sajnos a minimum konfignal +1GHz-cel lassabb a gepem (minusz 2-3 generacio:P), es fele annyi a RAM-om;) Meg sem probaltam feltenni.

Bar jo lenne, erdekelne a dolog, nem szim, de nem is az a dolga. Hianycikk az ilyen stilusu autoverseny PC-n (laza versebnyes, valtozatos egyeb helyszineken, pontgyujtogetos, auto/palya nyeros/nyitogatos stb. Emiatt tetszett a SRW vagy az ACR is, persze ettol messze voltak es el is halaloztak:)))
  • arty
    én is megoldottam: nem vásárolok tőlük terméket day1, ahogy mondtam.
    eközben pedig itt is szóvá tettem, ne csak kunos ajnározása menjen 7*24 :P

OFF Alex:
    se nálam, se tottinál nincs ffb - nekem thrustmaster, neki fanatec a kormánya. neked logitechel jó? és amugy már elhagyták a béta jelzőt, szal mennie kéne ;)

Utoljára szerkesztette: arty, 2016.09.09. 13:39:52
  • Alexease
    OFF
    Az FM6 Apex-et nem "mostra" gyartjak, de eleg nagy elore lepes lehet majd PC az ilyen stilusu autoversenyekben. Nem is a kinezet a fontos, hanem a jatekmenet, a szolgaltatasok, a heti event-ek, az elerheto autok vagy palyak, az hogy lekoti az embereket a rendszeres hasznalat es gyujtogetes. Persze meg open beta, messze a vege, de latszik, hogy az MS probalja PC-n is bebetonozni magat, ami nagy elony lehet kesobb, ha 2 platformon tudnak nepszeruek lenni egy programmal.
    Persze, az AC 3 platformon tud ott lenni:)))

Mar kezel kormanyt is (), a latvany es a vezetesi elmeny meg a "szokasos" lehet. Ha odafigyelnek a PC-s igenyekre, akkor 1-2 ev mulva meg jo is lehet.
    6. perctol van Spa , eleg jo.
  • Alexease
    Van egy kis technikai problem a szerverrel, 1-2 nap es megoldodik;) Lusta voltam kicserelni mindenhol statikusra, gondoltam gyorsabban megoldjak (ugyan az a szerver mint az SG).