• AssettoDriftER
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Mielőtt utóért az M3 már párszor láttm a tükörben, nálam jobb páyaismerőnek tűnt sokkal, ezért el is engedtem ugye, a sárgánál amikor először lassított meg már úgy éreztem van elég tapasztalata, ezért mikor elindult a hatályos sárga alatt, úgy gondoltam, hogy ő biztos képbe van. Azért támaszkodtam másra, merta Nürburgringen nincs zöld zászló, vagy a balesetig mész, de az azért nem jó, mert több baleset is lehet egy sárga alatt, vagy a következő sárga jelzőlámpáig ami nem villog sárgán. Szóval az én pályaismeretemmel, ha esetleg a baj el lett hárítva, de még bele csúsztam volna egy sárgába akkor lehet ez a komplett kör lett volna. Tehát elindult, gondoltam mehetünk, meglátta a pályabírót úgy lengetni a sárgát mint a uma a kill billben a szamurálykardot, megilyedt és olyat fékezett amit talán pirosnál szokás vrsenypályán. Későb jöttem rá, hogy nem veszély miatt fékezett, hanem azért, mert neki ez a hobbija, évente 3x jön ki és megy megy megy egész nap, van is neki tapasztalat, de sárga alatt nem lehet előzni, ha a TT-t meg előzi akkor ki tilthatja a pánikolóan zászlót lengető bíró bevallása alapján a Nürburgring managementje. Ami jobban fály neki mint az, hogy kapjon egy összeget amiből meg csinálja a kocsi hátát és fejleszthet is rajta.