42876
-
#38232 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Most sem akarod érteni, én azért hallgatok mert nekem semmi bajom az egésszel, én az a birka vagyok akinek zöld a fű és kék az ég és teli a szám azért kussolok.
ha nekem bajom van egy termékkel, szolgáltatással akkor meg oda beszélek ahol változtathatok, ..mittoménazt azt személyes problémánál sem a közösségi oldal üzenőfalára írogatok, hanem fogom és megoldom.
szerk: és nem azért mert ez az egy igaz út, hanem mert így ésszerű
Utoljára szerkesztette: b type free, 2016.09.08. 22:03:03 -
#38231 -
#38230 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!szerintem hallgatni birkaság. vagy rosszabb. -
#38229 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!bármit teszel a te dolgod, nagyon túlvállaltad már, teszem azt nekem megvan a magam felfogása az iRacing-l kapcsolatban, de nem megyek oda hangulatot kelteni, ha megkérdeznek elmondom, de alapvetően nem érzem kifogásolnivalónak az árképzésüket, vagy szolgáltatásukat...és még meglepő mennyi dologban így teszek.
Eleinte csak dumáltunk, de a vége felé már, amikor nagyon nem akarod megérteni, hogy nekünk/nekem miért van ez az egész rendben Kunos ár/érték DLC dolgaival, akkor már elgondolkodtat hogy mi is a célod ezzel az egésszel. ..és bizony ha az én bizniszemben csinálnád ezt akkor morcos lennék, nem foglak Kunos-nál bannoltatni, vagy kellemetlen helyzetbe hozni, van éppen elég dolgom, de ja,legyünk elég nagyfiúk már ahhoz hogy ne akarjunk másokat megmenteni attól ami szerintünk nem jó nekik..
kicsit összecseng azzakl mikor valaki az F1 futam után beírja hogy milyen jó hogy mást csinált helyette...aludt, vagy mittomén...döntesz azt kész, mások meg máshogy döntenek. -
#38228 Osztályozza, hogy hogy versenyeztél eddig, azt hiszem steam felhasználóhoz kötött. Alap esetben B / C vagy talán. Játsz olyan minoratingos szerveren ahova bárki felmehet, versenyezz párat tisztán és már mehetsz is oda ahova szeretnél -
El Gigante #38227 mi az a minorating? szerverre csak azzal enged -
#38226 miért nem jó a banner ? :)
Megszokásból itt kattintgatom végig az autós oldalakat, azt most nem tudom ,mert a nevére se emlékszem . :)))
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.09.08. 20:27:12 -
#38225 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!:)))
nyomjál fel kunosnál, majd jól kibannol a forumáról :D
jézusbakker... ez egy forum, nem az árukereső értékelései között vagyunk, ahol épp hazudok a portékáról... próbáld meg feldolgozni, hogy a negativ vélemény is vélemény - de annál nem több.
biztos lenne értelme egyébként az árakról az eladóval diskurálni, amikor az monopolhelyzetben van - elvégre assettót csak kunosék árulnak ;) mást nem tudok tenni, csak annyit, hogy mindent akcióban veszek meg... és egyelőre ezt is teszem.
Utoljára szerkesztette: arty, 2016.09.08. 19:40:58 -
croatianus #38224 Mióta feladata a szervnek a gyógypedagógia? Ennyire ráérnek?
Utoljára szerkesztette: croatianus, 2016.09.08. 02:40:15 -
#38223 Off, csak eros idegzetueknek ! :)
-
#38222 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!még egy picit felvéve a dolgot, mert csak most kerültem net elé :)
ha kiszipolyozva érzed magad, akkor ne engedd...ennyire egyszerű. A dolog nem bonyolult, és nem is érdemes bonyolítani ahogy egy egy szöget is felesleges és nem is lehet könnyen bonyolulttá tenni.
annak idején amikor vállalkoztam, ha problémád lett volna az áraimmal, vagy a szolgáltatásom minőségével és személyesen velem beszélted volna meg, vagy olyan helyen ahol ott vagyok, egy esetleges válaszadásra lehetőséget adva sokkal rokonszenvesebb dologként jelik meg az ügyed, mintha a vevőkörömben, és a lehetséges vevőkörömben dolgozol azzal hogy én drágán szolgáltatók, vagy nem megfelelő minőségben.
Ne értékeld túl a szereped, eladó-vevő kapcsolatban állsz, de ennél nem több. Nekünk nem kell megmagyarázni hogy miért vedd meg, neked meg nem kell elmagyarázni hogy miért 'szipolyoz' ki Kunos, ott ahol Kunos pont nem is értesülhet erről.
Nem korrekt. -
AssettoDriftER #38221 Valakinek van tapasztalata a d3dgearrel kapcsolatban? -
#38220 ő baja, minek ment fel publikus szerverre? -
-
#38218 Detto. Bár a forzát kipróbálnám, de nem rakom fel a win10-et ezért. -
#38217 Engem meg a win10 se erdekel :))) -
#38216 off: hátha érdekel valakit ;) jött a forza apexhoz kormánytámogatás. dfgt tulajok egyelőre ne lelkesedjenek, a többiek többé kevésbé használhatják a szettjüket... (elég tragikus egyelőre a lista, de mégis valami) - thx totti
Utoljára szerkesztette: arty, 2016.09.06. 21:20:50 -
#38215 Miért nincs sehol banner? :) -
neilszab #38214 Kedd esti FunRace: Audi A1 S1 Quattro - Monza Junior!
Ma este a két új ingyenes tartalmat fogunk közösen meghajtani a móka kedvévért, az Audi kis méregzsákját Monza legkisebb nyomvonalán tesszük próbára. Több rövidebb futamot rendezünk egész este folyamatosan, amihez bárkinek, bármikor lehet csatlakozni! ;)
FunRace infók: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?5963 -
GPx8 #38213 Off.
KartKraft Beta-t nem lehet valahonnan leszedni? Belenéznék, hogy összehasonlítsam a KRP-val. -
csokiskex #38212 Talán ez lehet a megoldás? Lassan mennem kell dolgozni, már csak holnap tudom próbálgatni.
Utoljára szerkesztette: csokiskex, 2016.09.06. 10:44:25 -
csokiskex #38211 Sziasztok!
Képzeljétek, unokaöcsémnek nyertünk eBay-en egy Thrustmaster F430-at, senki nem licitált rá, ezért 1EUR-ért a miénk lett (+posta). Lengyelországból jött, csomagolássérült/bontott volt a leírás alapján. Árulnak többet is fix áron. Karcmentes, gyönyörű, új állapotban van. Gyors ki is próbáltam, rá is jöttem miért került vissza "bontott" ként. A felfele váltást nem érzékeli. De ettől eltekintve minden más gomb működik, pedálok jók, kormány ok. Elvileg garanciás, de ezért nem éri meg vissza küldeni. Így is szinte ingyen volt. Egy dologra nem jöttem még rá AC-ban, miért csinálja azt, hogy ha egyenesen mennék, akkor dolgozik az FFB és jobbra-balra aprókat ránt a kormányon. Ha elengedem, akkor egyre durvábban, végül koppig rántja. Nekem korábban G27 volt, most T300, ezeknél ilyet nem tapasztaltam. Ez most a kormány hibája lehet vagy valami beállítás? Próbáltam finomhangolni, de annyira nem értek hozzá. Pozitívum viszont, hogy hiába csak 270 fokos a cucc, ha AC-ban 900-ra állítom, több autónál ennyi kormány elfordulás is bőven elég. Első kormánynak jó lesz neki, csak valami jó setup kellene. Ötleteket, tippeket várok. Köszi! -
El Gigante #38210 ez jó nagyon! -
Joex22 #38209 Nekem is nagyon bejön. Ha valaki nem próbálta még, akkor érdemes. :) -
Solt #38208 Belefáradtam... :) -
croatianus #38207 Persze, hogy mindegy, ha jól működik, csak ugye volt itt nemrég egy kis fingreszelés DX ügyben (is). Ahhoz jó adalék. Persze, lehet, hogy megy többfélén is, mint az rFactor. -
#38206 Ez a BTCC_T7R_MOD_V1_1 nekem nagyon bejön.
Nyilván kicsit rosszabbak a modellek mint a gyári , de elviselhető, vezetni meg nekem bejön ... -
GPx8 #38205 Mindegy, hogy DX hányas, nagyon jó a fizikai motorja és nem is csúnya. -
croatianus #38204 Azért már kipróbálhatós. (DX8.1! )
Utoljára szerkesztette: croatianus, 2016.09.05. 17:26:57 -
#38203 Köszi ahogy látom ez még ,,várós" -
#38202 vírusirtó? más program, ami befoglalja 1-1 pillanatra a diszket, cput, mittoménmit? :) -
#38201 Na, látod én pont ennyit tettem: elfilozofálgattam azon, hogy lehetne olcsóbb a dlc - tisztában vagyok vele, hogy a kapitalista vállalat nem jófejkedik (csak nagyon ritkán!), profitmaximalizál, ettől még nem tetszik és ettől még érezhetem lehuzásnak azt a mennyiségű dlc-t ami a játékhoz jön (pláne, hogy a konzolverzió miatt került elő a téma, ahol ez méginkább jelenség), te/ti meg érezhettek másként, ill. mindenki ki is fejthette, hogy miért érez ugy ahogy.
(dlc eladások - szerintm így a 6. pakk környékén már sejti Kunos, hogy mennyi megy el 1-1 csomagból ;) )
Bioshock2 - de nem érzed mennyire abszurd ez? még ekkora difi mellett is azt mondod, jól van ez így? hogy a rajongóra/váráslóra/támogatóra kontent-dzsánkiként kell tekinteni és ki kell szipolyozni, amennyire csak lehet? -
#38200 Ennyire azért csak nem más. Gondolom benne van a defekt is. Na mindegy. :) -
Hasselhoff72 #38199 :-D
-
#38198 Meg volt amikor ha lassan mentel nem is forgott :)) -
Nekrofil #38197 srácok, ki mivel szokta rögzíteni a videókat játékok alatt? -
#38196 A gyari tartalom es az ilyen hiba viszonya is relativ. Volt amikor hetekig ellenkezo iranyba fordult a kerek, mint amerre kanyarodott az auto;D -
#38195 Azert supped bele a betonba a felni ( meg egyebkent a gumi is ...), mert teljesen mas az aszfalt modell ami latszik es teljesen mas amint halad az auto. Amin halad az ultrareszletes , ami latszik az lowpoli igy neha a lathato a reszletesebb felett van... -
#38194 Sokan azzal szoktak elbaltazni, hogy azt hiszik, mert otthon GigaNet-uk van, akkor mehet a hatterben barmi (zene, torrrent, bongeszo), jonak kell lennie a proginak is. Pedig a legegyszerubb bongeszo ablak is bekavarhat, attol fuggoen, mi megy rajta. Ma mar szinte minden weboldal toltoget (pingelget) a hatterben, meg az egyszeru SG forum is. Es ma mar minden program szeret a hatterben futni, es folyamatosan turni a net-et (update, adat kuldesek). Es meg ott van a mobil net "problema", az otthoni wifi/router es tobb felhasznalos es keszulekes net. Ez mind folyamatosan piszkalja a routert, a modemet, a szolgaltatot. Az utobbi idokben ezerszeresere nottek a szolgaltatok apro eleresei.
Tizeneve meg lazan lehetett 512/128kbps otthoni net-en logo szerverrel tizen emberrel jatszani, hiba nelkul 2-3 orat folyamatosan.
-
#38193 Ha rF1 lenne azt mondanám rosszul van beállítva a felni mérete. Itt nem tudom hogyan működik. Meg azt sem tudom, hogy gyári tartalom-e, mert ha igen akkor a rossz felni beállítást kihúzhatjuk (legalábbis gondolom gyári tartalomnál ilyen kezdő hibát nem követnek el).