• AssettoDriftER
    Kommenteket vidi alatt nem szokás olvasni? #sorrynotsorry
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    "Minden nap többször történik ilyen, mert a biztonságtechnikai rendszere a pályának gyenge, erre sokan fel is hívták a figyelmet és ez miatt haltak is már meg. A zöld zászló hiánya miatt gyakorlatilag te döntöd el mikor van vége a sárgának, ilyen versenypályán nincs. Valahol ennek az áldozata voltam, de a felelősség az enyém, nem háryítom, meg is fizettem érte. Viszont az nem fér a fejembe, hogy ha csak és kizárólag az miatt fel töltöm a videót, hogy valaki mást hátha meg menthetek azzal, hogy itt tanulja ezt meg és nem a pályán ahogy én, hogy lehet ezt a videót így fogadni? Fel se rakhatnám, mert a bérbeadó cég szerződését szegem meg ezzel, csak fontosabbnak gondoltam a tanulságot, mint az érdekeimet. Gondolom te azt se tudod, hogy a Nürburgring manipulálja a médiát, hogy ne legyen annyi rémhír, mert nem menne a bolt, az éves halálesetek se tudódnak ki rendesen. Te vagy annak a rétegnek a képviselője akik miatt mindig szar lesz, mert valaki tesz valamit önzetlenségből, kizárólag erkölcsi alapon és jössz pattogni, magyarázni, okoskodni. Ez mit kommunikál az embereknek, azt, hogy legyenek korrektek, mert hálával jutalmazzák? Vagy azt, hogy szarjanak rá, mert ilyen kretének mint te meg se tudják külömböztetni, hogy valamit értük, vagy ellenük teszel. Tudod meg osztotta ezt a Nürburgringel foglalkozó legnagyobb oldal is és kaptam egy köszönömöt tőlük, hogy erre a fontos dologra fel hívom a figyelmet bevállalva az ilyen töltelék biomassza szarságait mint te annyi szopás után is amin épp át mentem. Amikor a HVG megosztotta tudtam, hogy jöttök ti, de még is kint hagytam, meret ha csak egy értelmes ember ez miatt nem okoz majd balesetet nekem megéri. Amúgy a HVG-től még megkeresesést se kaptam, hogy megoszthatja-e videót, a szöveg se stimmel, a sztori is más, kb. angolul se tud aki írta a cikket, kárörvendésre van kihegyezve, neked készült, így butultokti. Látod ezért lopnak a magyar politikusok, mert nektek mindegy, nektek sehogy se jó, így legalább jogosan magyaráztok ki a kocsmaablakon, hogy milyen gecik... Hogy ti mindenhol ott vagytok az hihetetlen, legalább egyszer életedbe gondolkozz el, aztán menny láss el egyszer legalább egy közösségi feladatot csak úgy érdek nélkül, hogy legalább 1x az említésre sem méltó életedben a lényed ellenére okozz örömet..."