| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!bármit teszel a te dolgod, nagyon túlvállaltad már, teszem azt nekem megvan a magam felfogása az iRacing-l kapcsolatban, de nem megyek oda hangulatot kelteni, ha megkérdeznek elmondom, de alapvetően nem érzem kifogásolnivalónak az árképzésüket, vagy szolgáltatásukat...és még meglepő mennyi dologban így teszek.
Eleinte csak dumáltunk, de a vége felé már, amikor nagyon nem akarod megérteni, hogy nekünk/nekem miért van ez az egész rendben Kunos ár/érték DLC dolgaival, akkor már elgondolkodtat hogy mi is a célod ezzel az egésszel. ..és bizony ha az én bizniszemben csinálnád ezt akkor morcos lennék, nem foglak Kunos-nál bannoltatni, vagy kellemetlen helyzetbe hozni, van éppen elég dolgom, de ja,legyünk elég nagyfiúk már ahhoz hogy ne akarjunk másokat megmenteni attól ami szerintünk nem jó nekik..
kicsit összecseng azzakl mikor valaki az F1 futam után beírja hogy milyen jó hogy mást csinált helyette...aludt, vagy mittomén...döntesz azt kész, mások meg máshogy döntenek.