Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-Szerintem jól sikerült,talán meg van az 5-ös!Kéne az ösztöndíjhoz.
😊

Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.06.28. 19:31:22
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2016.06.28. 14:06:04
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2016.06.28. 14:01:32
Nagyon szép munka...
Ma este a közönség kedvenc Mazda MX-5-öt hajtjuk meg a híres Monaco-ban, kifejezetten csak a közös móka kedvéért. Több rövidebb futamot rendezünk egész este folyamatosan, amihez bárkinek, bármikor lehet csatlakozni! <#smile>#smile>
FunRace infók: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?5911
Jövő kedden pedig folytatódik a nyílt nyári kupánk az Assetto Corsa-val:
Summer Cup infók: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?5905
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2016.06.28. 09:01:33
2014-hez hasonlóan, idén is csináltam egy szimulátoros kérdőívet. Ebbe a különböző szimulátoros szokásokra, programhasználatokra, stb. vagyok kíváncsi. A felmérés anonim, és a felmérés végeztél a teljes eredmény publikus lesz. Akinek van kedve/ideje, azt szeretném megkérni, hogy töltse ki. 😊
Magyar szimulátoros kérdőív 2016
Előre is köszi!
Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.06.27. 13:18:43
Postprocess nélkül, low füst, kb. közepes grafikával, 2048x1152 felbontással egyedül 110-130fps, online 25fő-vel 40-45fps
Mivel nem vagyok hardcore szimes (a lóvé se vet fel), nekem ez megfelel hobbi célra.
Forza.
Emerico-t kérdezd meg, azt hiszem anno ő próbálta ezt, hogy mennyi memóriánál kezdett el normálisan futni. (De ha jól emlékszem, neki 16 GB van)
Esetleg tuzfal vagy virusirto, mert az AC inditasnal "bongeszo engine-nel" fut, piszkalja a net-et is.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2016.06.26. 16:58:25
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2016.06.26. 16:25:34
Nem indúl a játék rányomok steamben és ki írja hogy fut útána hogy szinronizálás felvillan és ennyi már ujra raktam de semmi tudna valaki segíteni?
Mennyi memória van a gépedbe? rF2-höz minél több RAM szükséges.
Steamen hogyan lehet ujra rakni az assettot?
Kösti szépen előre is
ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |
Igazabol az a szitu, hogy van egy kis penzem valamit fejlesztenek, de vegul is nem vagyok benne biztos, hogy processzort kellene vennem.
Ugye en alapon eleg keves jatekkal jatszok, AC,RF2, Dirt Rally esetleg CM F1.....
Nem ertek hozza, de ezekhez talan nem is keves ez a regi processzor. Ami igazan gaz az az rf2, mert pl az uj Megane -nal ha elinditom diavetites lesz harom monitoron meg igy fullfull lowban is .AC az jol fut, messze nem max, de nem az a cel, abbol mar kinottem, meg igy is jol nez ki.
Azt nem tudom , vagy azon gondolkodom egy jobb videokarzyaval jobban futna vajon rf harom monitorral ??
Gondolhatod, milyen jo lehet nekem, az LGA-775-tel, meg fix 4GB DDR2-vel😄
Ehhez mar semmit nem lehet venni, esetleg RAM-ot, de azt meg nem eri meg. Ez egy full gep csere lenne: alaplap+proci+huto+memoria tuti; a tapegyseg is gazos, 10 eves, full hd-ben resetel a gep; a 2db vinyo is gazos (10 eves, tekeros, 250G😎, barmikor megpusztulhatnak; talan a haz es a DVD-iro maradhat😄DDD
az a baj, hogy ahol van is valami ,szerintem drága már, újabb foglalattal sokkal olcsóbban megúszná az ember ...
Először is köszönöm a választ már ez a gond megoldódott de van egy másik helyette 😞
Amikor elíndítanám steamből akkor ki írja a könyvtárba ba oldalt hogy fut utána hogy szinkronizálás és nem indúl el semmi hiba üzenet semmi.Mi ilyenkor a teendő?
Köszönöm előre is a válaszokat!
Utoljára szerkesztette: ikarusmester, 2016.06.26. 08:27:39
De mivel 4.0.0 verziot irt ki, es az AC a DotNet-bol azt hasznalja, talan azt kellene telepiteni/javitani/frissiteni/stb. (es esetleg egyebeket is).
..\Steam\SteamApps\common\assettocorsa\_CommonRedist\DirectX\
..\Steam\SteamApps\common\assettocorsa\_CommonRedist\DotNet\
..\Steam\SteamApps\common\assettocorsa\_CommonRedist\vcredist\
előző képhez tudna valaki segíteni nagyon meg köszönném
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2016.06.25. 18:19:31
1155-os foglalatba lehet meg valami erosebb processzort kapni ami jobb mint a 2500 ?
Tegnap megvettem a steamen az assettot de telepítést után nem indúl el ezt dobja ki.