42876
-
#38112 Nem működik ez a százalékos-arányos erőltetés.
Nekem annak idején mondhatták volna hogy ha az egész házat lefestettem 1milla munkadíjjért, akkor azt az egy panellre 5ezerre adjak árat..egy kis foltra meg 15 forintért. Mert hát az egész ház ennyi akkora az meg annyi.
Azt mondtam volna mint most neked, ez hülyeség, és csinálja meg azzal aki ennyiért elvállalja, és tartsa is a hátát érte.
Ez nem így működik.
Van költsége, és nyilván van fenntartása is, nekem mint vásárlónak megvan az a döntésem hogy ne vegyem meg a terméket amit drágának találok, neki meg az a döntése hogy ne árazza túl, és alacsonyra sem, a pénzemért kapott tartalmakkal lehetőleg elégedett lehessek. -
#38111 Van warez, szedd le, es tul van targyalva... -
Solt #38110 Nyilván ez így működik, hiszen 1-1 pálya elkészítésének a költsége biztos pont ugyanannyiba kerül, sőt valószínűleg másodpercere pontosan ugyanannyit dolgoztak a fejlesztésén is, sőt a licenc díj is valószínűleg euró centre azonos! :D Ha kijön egy játék 10 pályával és 10 autóval 40 euróért akkor onnantól kezdve plusz tartalmak esetén 1 autó 2 euró, 1 pálya 2 euró, slussz passz, mert az arányosság a legfontosabb szempont ilyen esetekben! :D
Gondolom a kajáldákban is csinálod a műsort a menü árazásért, azok sem arányosak! :D
Egyébként nem érezném rosszul magam, nekem hulla mindegy, hogy egyesével vagy csomagban árulják egészen addig amíg ilyen olcsó! ;) DCS gépeket egyesével veszem ami nagyon kell, mert 30+ euró darabja... ha ebből adnának csomagban 10 darabot és abból csak 2-3 darab kellene igazán fix, hogy nem venném meg 300 euróért!
Értem én, hogy mit akarsz kihozni belőle, de kezdjük átlépni a pitiánerség határát... szerintem... :)
Utoljára szerkesztette: Solt, 2016.09.01. 20:15:55 -
#38109 Dobjuk mar ossze kettejuknek ennek nyomorult dlc -nek az arat ! :)))) -
#38108 Nem. Nincs.
Éppen ez a lényeg. Nem bontják fel a cukorkát és nem darabolják fel a DLC-t. Ezeket kínálják annyiért, amennyiért. Ha kell megveszed, ha nem, nem. -
#38107 a felbontott cukrot el lehet még adni?
és a "felbontott" dlc pakknak van maradéka? -
#38106 és nyilván rosszul éreznéd magad, ha arányosan lenne árazva, ugye? (értsd: ha pl alapjátékban 10 pálya 40 eur, akkor 1 pálya ára elég egyszerűen belőhető lenne egy dlc-ben ;) ) -
#38105 Egen, a játék meg ingyé volt - ha a dlc ócsó ;)))) -
#38104 "A VR az követi a szemed mozgását?" - tudtommal van olyan amelyik már igen -
#38103 Egy kis "OFF" a TrackIR es a DLC-k uzleti dolgai melle: COMMUNITY BLOG - 1ST SEP 2016 :) -
zimapeti #38102 Azt akarta mondani, hogy ha trackirrel 90°-ban oldalra fordítod a fejed akkor a szemeddel már nem látod, nem tudsz visszanézni a monitorra. Én egyszer próbáltam ezt a trackirt, de nagyon nem jött be, ha valósan állítom be, akkor ahogy az előbb írtam nem életszerű kitekert nyakkal csak a szememmel visszanézni a monitorra, ha kicsi fejmozgásra állítod, akkor szinte meg se mozdíthattam a fejem és már egész más dimenzióban láttam a képet mint kellett volna, engem nagyon zavart, plusz merev nyakkal kellett ülnöm, véletlenül ránéztem a billentyűzetre és már fogalmam nem volt hol járok a pályán. Ha egy szóval kellene jellemeznem, nekem nem volt természetes, én a gombra rakott oldalra nézéstől is 1-2 másodpercre elvesztem a fonalat, trackir egy leheletnyivel jobb megoldás, de nagyon messze van az igazságtól. Biztos nekem nem túl jó ehhez az alkalmazkodó képességem, mások simán nyomogatják a hátra, oldalra nézést, és mint ha mi se történt volna mennek tovább, nekem egy ilyen oldalra nézést követően foggalmam nincs merre van előre:(
A vr sem követi a szemed mozgását viszont amerre fordulsz arra kell nézned is, nekem trackirrel az az érzésem volt mint most a vr-ben ha akad és késik a kép, rögtön elvesztem a fonalat, (vagy húznék egy másikat magam köré).
Neked nincs vele gondod, de én inkább a három monitort, vagy méginkább a vr-t erőltetném:)
VR 24H Spa
-
#38101 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Részemről lezártam mert ez már off.Húúúú, apám! Meggyőztél. Most hogy itt felsoroltad az összes pozitívumát a freetracknek... Ja, nem! Csak a személyeskedésig jutottál. Végül is megértem. Egyetlen egy pozitívuma nincs a VR-ral szemben. Amúgy meg nem is értem mit szaroznak ennyit a VR-ral, mikor ott a freetrack. :DDD
És az melyik modatból jött le neked, hogy VR szemkövető? De ha nem érted elsőre olvasd el újból. Ja igen kb. két hétig lekötött a freetrack aztán hagytam a csá...ba. Egy rakás szar az egyész, legfeljebb egy gülüszemü kamélon tudja a monitort nézni elfordított fejjel. Ja meg te.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2016.09.01. 17:58:55 -
#38100 Szerintem is teljesen korrekt az árazás, bár engem egyetlen egy autó sem érdekelt a pakkból, a lézerszkennelt Red Bull miatt vettem meg. Persze mindegyik autót kipróbáltam és azóta a MC GT4 nagy kedvencem lett le se tudom tenni. Ezért szeretem az AC-t, mert hiába van 150 autó és jön még 20 másik azokat is mind megnézem, mert mindegyik más és más és élmény őket vezetni. Más játékoknál ezért a pénzért szart se kapni. Nehéz ezt úgy megoldani, hogy mindenkinek jó legyen, de jelenleg véleményem szerint ez a legjobb megoldás 7-8-10 euró 7-8-10 autó + pálya. -
croatianus #38099 Tehát, ahogy sejtettem, gőzöd sincs róla. Ha találkoztál is vele, maximum két percig, azt hagytad a ..csába.
Csak azt nem értem, hogy akkor miért osztod itt az észt róla. Főleg, hogy az eredeti hozzászólásom sem arról szólt, hogy kinek mennyire jön be a freetrack, vagy akár a trackir, és erre azóta már egyszer felhívtam a figyelmedet.
Én speciel képtelen vagyok nélküle menni, pedig eredetileg repszimekhez lőttem össze, amikhez ugyebár kimondottan nélkülözhetetlen. Itt sem árt, ha egy ónlány versenyen, mikor vissza kell jönnöd a pályára, oldalra-hátra tudsz nézni, hogy jön-e valaki. És a kanyarba benézni sem olyan szar dolog.
Mindazonáltal, ha esetleg egyszer azt gondolnád, hogy mégis kipróbálnád komolyabban, esetleg segíthetek rendesen beállítani.
(Ezt a szemkövetést meg aztán végképp nem értem. A VR az követi a szemed mozgását?!)
Utoljára szerkesztette: croatianus, 2016.09.01. 16:39:02 -
#38098 Hát igen, én csak a lézerscannelt nordshleiféért kiadtam volna simán egy dlc árát, eközben volt mellé vagy 10 autó még -
#38097 Pittbull vagy PinkBull, ott nem bika szobor van hanem unikornis ! :) -
#38096 PitBullring -
#38095 Ez egy nagy hülyeség.
vagy pedig lehet piaci szrokat vásárolni. Nyilván amibe munkát raknak az pénzt ér, a license, a lézerszken..meg minden.
vagy oké., kapod a 2 eurós pakkokat nevenincs autókkal, PitBullring-n.
ha annyira sikeres lenne az RRRe akkor nyilván ott beszélgetnénk erről, de itt beszélgetünk. -
#38094 Hat nem szubjektiv, barhigy nezem olcso. Vagy lagalabb is amiket en ismerek jatekokat ennyiert szart sem adnak. Na jo, PC hez adogatttak eleinte de ott is behalt mert az meg a doboz cigi arat se erte meg. De itt szerintem kifejezetten az olcso kategoria . -
Solt #38093 Nyilván az ár kérdés is szubjektív dolog, nekem nem sok 10 euró ennyi gyári tartalomért PC-re, de például a Dream Pack DLC-k 8 eurós ára kifejezetten korrekt. Akinek 7-8 autóért plusz egy pályáért sok a 2500.-Ft arra tényleg azt tudom mondani, hogy ne vegye meg! :) Nekem elég sok "szerelmem" van, az autókázás mellett más szimulátorok is érdekelnek PC-n, így kétszer is átgondolom mit veszek meg, mert nem bírom anyagilag... ha például egy AC DLC-ben van egy olyan autó ami kiváltja belőlem a "KELL" érzést, akkor megveszem megjelenéskor... ha csak tetszik, akkor bármilyen nehéz is, kivárom az első 50%-s akciót és megveszem akkor.
Egy üzleti vállalkozás esetében pedig nincs olyan, hogy fair... annyiért adják, amennyiért megveszik... ha nem fogyna a következőt olcsóbban adná, vagy abbahagyná, mert nem érné meg. Millió dolgot lehetne sorolni, aminek az ára nem fair! :))
Utoljára szerkesztette: Solt, 2016.09.01. 10:01:13 -
#38092 Már ne is haragudj, de ennél nagyobb ordas baromságot még nem is hallottam! Először is ott van, hogy valaki kínál valamit, valamennyiért. Ha kell megveszed, ha nem akkor nem. Ennyi. Bemész a boltba x forint egy zacskó cukorka, ott se állsz le alkudozni, hogy neked csak a fél zacskóra van szükséged, akkor bontsák fel, vegyék ki a felét és kérjenek érte félárat. Azon persze lehet elmélkedni, hogy ez megéri vagy sem, de senki semmit nem "sóz" rád. Tied a döntés. Ráadásul, ha nem tetszik és fel akarsz szólalni ellene, akkor ott van az AC hivatalos fóruma, itt senki nem fogja megoldani a problémádat.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2016.09.01. 09:36:59 -
#38091 Hlgy sok vagy nem azt te dontod el. Szerintem nem sok....
Volt benne ket uj F1, GT, regi F1 es meg egy igenyes , szkennelt palya... Szerintem kifejezetten olcso. -
#38090 "Arról folyt a csevej, hogy azért rossz a Rift, mert nem látod a tükröt, ha nem nézel oda."
-
Atyaég. Én kezdtem a beszélgetést arról, hogy a tükörből nem látsz rendesen hátra
"Amúgy engem a két szélső tükör zavarna, ha még oculus-al sem látnék hátra bennük. Nem lehet azt valahogy fixálni?" -
#38089 10 eur a teljes pakkért is rablás, egy autóért abszurd vicc lenne. Ez szerintem nem megfelelő kondicionálás a vásárlásra :D
Ezeknel a dlc _csomagoknak_ extrém olcsón (alapjáték tartalmához arányosan!) kellene árazva lenniük, s ha darabonként vennéd akkor kellene "lehuzás" áron adni őket.
Pl: 6 eur a pakk, egy autó 2 eur, egy pálya 3 eur.
Ha egy játékot egy dlc kevesebb mint 10% extra tartalommal bővít, nem fair 20+% árat kérni érte. -
#38088 A freetracker akkor lenne jó, ha nem fejkövető, hanem szemkövető lenne, de azt tized milliméter pontosan tenné. Én egy 80 centis monitoron játszom és kb. 80 centire ülök tőle. Teljesen belátom a perifériát úgy, hogy csak a szemem mozgatom jobbra-balra, tehát nincs miért forgatnom a fejem. Ha elkezdem freetrackerrel a fejemet forgatni, az nem életszerü, mert legfeljebb 10-30 fokot kell mozdítanom, hogy kilássak oldalra, vagyis, hogy az előttem lévő kép oldalra mozduljon. Ha ennél nagyobbat fordítok a fejemen, akkor már nem a monitort nézem/látom. És van úgy hogy beleéli magát az ember és óhatatlanul is elfordítja fejét, mondjuk 90 fokkal. Na ilyenkor időnként a kamera elveszíti a kapcsolatot a ledekkel vagy néha elmegy a central beállítás. Az igaz, hogy ad néhány hétre egy kis plusz élményt, de állandó használatra szerintem nem való.
Azért a VR ennél jóval több. Viszont azt elismerem, hogy szerepet játszott a VR létrejöttében, szóval nem volt haszontalan, csak ez már kövületnek számít a technikáját illetően. :))
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2016.09.01. 08:05:17 -
#38087 megveszed és letörlöd a Red Bull ringet és a többi autót, ...vagy nem veszed meg egyáltalán. -
#38086 A nagyobb baj az , hogy a tukorrel egyut az arra levo vilagot se latod :)))) -
neilszab #38085 Sztem te meg nagyon lemaradtál vmiről... :)
Arról folyt a csevej, hogy azért rossz a Rift, mert nem látod a tükröt, ha nem nézel oda. Erre reagáltuk, hogy a valódi autóban sem tudod mi van a tükörben ha nem nézel oda. Lehet velem van valami óriás baj, de olyan még nem volt közúton, hogy azért néztem bele, mert a szemem sarkából láttam, hogy olyan történik a tükörben, ami miatt oda kéne néznem. Annak vmi nagyon extrém dolognak kéne lennie, és most tekintsünk el attól, hogy belevilágít a fényszóró, amúgy sincs este az AC-ban... :D
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2016.09.01. 01:42:46 -
Solt #38084 Nem akarják rád sózni, amelyik tetszik azért fizetsz, a többi ajándék! Fogd fel így... -
#38083 Semmi cirkusz nincs, csak nem tetszik, ahogyan rám akarják sózni azt, amit nem akarok, és amiért így fizetni nem akarnék. Ennyi. -
Solt #38082 Adott egy DLC pakk amiben 1db autó tetszik, az ára 10 euró. Vedd meg, és a többit tekintsd ajándéknak... Nem olyan bonyolult ám ez, mint amekkora cirkuszt csinálsz belőle. -
endy papp #38081 Az iRacingnál meg minden autó 12 dollár ,mégis úgy viszik mint a cukrot.....
Akár a pályákat 15 dodóért....
Semmire nem akarok utalni, de jó és tökéletes megoldás, ami mindenkinek jó, nincs.....ez igaz az élet minden területére is. -
#38080 Csak az R3E-nél nem olyan idiótán van összetéve a pakk, hogy van egy LMP1, egy WTCC 2015, egy DTM, meg egy GT3 mondjuk. Vagy GT3, vagy DTM, vagy WTCC. -
#38079 Írtam is, ha a GT3 pakk lenne 30 €, én személy szerint simán kipengetném.
Ha sajtburgert akarok enni sült krumplival, akkor ne akarják rám erőltetni azt, hogy "itt csak úgy tudsz venni, hogyha kérsz mellé kávét, kólát meg fagylaltot". Bugyuta példa, de nagyjából nekem ez ilyen. Ha csak a GT3-as kocsikat kedvelem, akkor ne erőltesse rám 5 DLC-n át az utcai autókat pl, mellészórva 1-1 GT-as verdát.
Utoljára szerkesztette: Adam Jonas, 2016.08.31. 23:04:42 -
#38078 ?
de most akkor az R3E-nél ne egyesével vedd meg, hanem csomagban mert úgy olcsóbb, itt meg az a baj hogy nem lehet egyesével megvenni?
most van csomagban vedd úgy, egyesével meg mondjuk 20euro.
akkor így oké? Vedd meg..
Kaptál pár érvet..de csak visszakanyarodunk oda, hogy neked az a legjobb ha nem veszel itt semmit. -
#38077 Es ha jonne 6db auto, amit HASZNALNAL, akkor azt megvenned 18–30EUR-ert?! :) Vagy akkor meg az lenne baj, miert egy jatek ara 6 DLC auto?
Vedd ugy hogy kapsz 1 autot 5EUR-ert (ha mar annyit kifizetnel erte), es a maradekot 1EUR/db aron. Amit nem hasznalsz, de megis kiakarod probalni, kedvet kapsz hozza, akkor otod aron megkaptad. Es ha a csomagban meg palya is van, akkor az meg ingyen van:D -
#38076 Hat en tenyleg nem ertem... Ha neked nem eri meg, ne vedd meg, nem olyan ordogi ez .
Nekem nem eri meg IR, nem fizetek erte, aztan ennyi.
Amugy meg van ott aprobetusen egy redbull ring is ! :)
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.08.31. 21:41:50 -
#38075 Bezzeg ha vennéd a fáradtságot, és kicsit nagyobbra nyitnád a csipád, akkor láthatnád, hogy vannak R3E-nél csomagok, amivel jóval olcsóbbra jön ki 1-1 autó, ergo aki egyesével megveszi, az meg is érdemli.
Nem értitek úgy látom páran, mi a bajom. A 6 db (?) autó közül össz-vissz engem 1 db érdekel, a többit SOSE használnám, de ugyanúgy 10€-t ki kell fizetnem érte. Megéri? Nektek lehet, nekem nem. Ha lehetne külön venni, és úgy adná mondjuk 3-5€ között, akkor megvenném, igen. (A különbözet meg 1-2 ebédre elegendő lenne .)
De mind1 is, kár koptatnom a billentyűzetemet, védjétek csak a kopaszt meg az üzleti fogásait. :) -
goldboy #38074 OK, ez nekem is leesett -
El Gigante #38073 Köszi!