42876
-
#38072 Az idosavon huzogatod a ket csuszkat. -
El Gigante #38071 Replayből csak egy részlet kell nekem, azt hogyan tudom kivágni? -
#38070 A tukrozodes sokat zabal az tuti, az nem egy Codemasters szint :))
Meg hat azert ezt mindenki tudja, hogy nem egy profi jatekmotor. Igazabol en meg pc n is lassunak mondanam. Az mas kerdes, hogy a mai gepek erobol megoldjak, de attol meg eleg lassu. Persze aztan az is lehet , hogy nem, csak kicsit szerenyebbre kellene venni az automodelleket, normalis fu kellene ha mar akar fuvet, gyors tukrozodes azt menne ez mint a fene .
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.08.31. 20:19:17 -
#38069 Meg kell szorozni harommal a LOD-okat; kettovel osztani a reflect frissitest es a felbontast; kettovel a fizika es FFB engine-t; es mar jo is lesz;) Es ezekbol ugy sem latnak vagy erznek semmit. Es nem azert mert konzolosok, valszeg ha nem mondja, PC-n venne eszre senki, ha nem hasonlitgat allo kepet vagy extras kulsoso videot;) -
#38068 Majd kapnak valami butitott ffb t meg fizikat azt fog ez menni :)) -
#38067 OFF: forzában már március eleje óta van porsche ;)
goldboy: szerintem ez a játszhatatlanul szaggat kategória (már az az 1-1 akadó frém is idegel, ami pécén 1-1 pecsnél/drivernél fel-feltűnik :( )
érdekes, hogy a korábban videok alapján nem is látszott, hogy ennyire gáz van :(
(csávó meg azért megy nekik, hogy a "tömegben" vezethessen, stressztesztelje az endzsint...)
Utoljára szerkesztette: arty, 2016.08.31. 20:04:39 -
goldboy #38066 Hát a konzolos teszt videók eddig is inkább a teli gázzal faltól falig stílusról szóltak.
Leesnek az ívről, két-három kollégán megtámaszkodnak, valahogy így keresik a legjobb vezetési élményt
Nem setup-ot keresnek az autóhoz, hanem inkább cheat kódot.
Utoljára szerkesztette: goldboy, 2016.08.31. 19:43:24 -
#38065 Ahogy az ember kozlekedik a palyan, ennek inkabb latvany kell es fps, mint vezetesielmeny:D
Latszik erosen hataron van az engine, ebbe beletolna mindenfele animalt kozonseget, rendes tukroket, napszakot, reflektorokat, dinamikus aszfaltot stb., azert erosen elhalalozna;D -
#38064 Ha mar valami van az INI-ben, akkor mar csak ido kerdese hogy bekeruljon menube, aztan pythonba es vegul gombokra.
Valszeg Kunosnak van egy szep hosszu listaja, kulonfele programokbol, mindenfele funkciok es mukodes, elobb utobb a vegere er;)
Van amit nem tud az engine (pl. lampak, ejszaka, dinamikus shader stb.), van amitol valszeg belassulna, es van amit tudna, csak meg kellene csinalni.
Szimes szolgaltatasokban (mindenfele allitgatas, kapcsolgatas, kijelzes, mentes) az utobbi 1-2 evben azert eleg szepen elore lepdelt. -
goldboy #38063 Konzol frame-rate teszt(nem is olyan rossz mint gondoltam)
-
goldboy #38062 system/cfg/assetto_corsa.ini-ben van egy tükör fov, meg valami far plane érték, de nem ezt állítgatnám ki-be lépkedve, ha lehet.
Olyasmi kéne mint az rfactorban van, de majd idővel... -
#38061 Valamit nagyon mo dtak egyik patchnel a tukrokrol, de en semmi valtozast nem latok. Olyan mint volt . -
#38060 A tükröt állító karral
AC-ban sehogy -
croatianus #38059 "Ja, csak ha freetrack-el ekkorákat fordulsz már nem látod a monitorod, míg VR-ral még mindig az "autóban ülsz". :))"
Beállítás kérdése.
"A folyamatos kapcsolat szakadásokról nem is beszéljünk. :DDD"
Nem tudom miről beszélsz, de gondolom itt is valami beállítási problémáról lehet szó.
Nekem úgy tűnik, hogy vagy sohasem próbáltad, vagy béna vagy.
Amúgy én csak arra akartam utalni, hogy ezt a videót nézve nem igazán lehet levonni azt a következtetést, hogy "Azért nem olyan rossz ez az VR", mert ez inkább azt mutatja meg, milyen egy fejmozgáskövető. A VR valójában egy teljesen más élmény.. -
goldboy #38058 És azt hogy tudom beállítani, hogy lássam a kocsi oldalát? -
#38057 Hat en latom, jo, mondjuk nekem koldokom sincsen ! :)) -
#38056 Te eléggé rosszul állítod be a tükröt ezek szerint. Simán látnod kellene az autó oldalát is alap esetben, de ha arra fele fordítod a fejed, mindenképpen... -
#38055 :D
A VR-hez nem tudok hozzászólni, de a tükörben csak akkor látok ha odanézek, oké hogy folyamatosan működik mint tükör, de rá kell nézzek hogy az infó el is jusson azagyamba. ki is folyna a fülemen ha teljes értékben értelmezné azt ami a tükörben: egy kicsinyített de mégis nagy befogású kép.
szerk: előrenézve az oldalablakon is látom hogy zöldek suhannak, de ha azt az infót is megkapnám hogy fele tök, fele uborka enyhén elhanyagolva a közepén ücsörgő másfél éves tojó varjúval az már sztem sok lenne másodpercről másodpercre :)
Utoljára szerkesztette: b type free, 2016.08.31. 16:06:16 -
#38054 Regen total statikus fix render volt az AC tukrokon, de mostanaban mintha mar (fel)dinamikus lenne?! Legalabbis "normal" felhasznalasssal (nem VR-rel). Mostanaban nem neztem, de "alap" felhasznalasban amugy sem feltuno.
A tukrokon is rengeteg eroforrast lehet sporolni, azert sokat szamit ha 1db fix nezet, FOV, pozicio van 3-fele mappolva (1db render), mintha 4-6 render lenne (3 real + 1 virtual vagy 3r+3v), egyenkent meret, pozicio, fov, lod allitasokkal. Foleg ha tukorben latszodnak a fenyek, tukrozodesek, arnyekok, reflektorok, postprocess, fust, por is. -
neilszab #38053 Te látod a tükörben ha nem nézel oda, hogy mozgás van?
Bazz a tükörben folyamatosan mozgás van, elvégre mész az autóval. -
#38052 Nem hat....le is lehet torni nyugodtan :)))
Hogyne mennek ha nem is nezek oda latom , hogy mozgas van. Nem vagyok vr ellenes de ez a mostani vr azert meg eleg gaz szerintem.... -
neilszab #38051 Normál autóban sem látod a tükröt ha nem nézel oda. Az hogy ott a szemed sarkában, azzal semmire nem mész...
-
goldboy #38050 Iracingben jól működik a tükör, AC-ben még nem változik a nézőpont a fejmozgást követve, ugyanolyan statikus fix kamera mint monitorral.
Lehet idén már nem is fog a VR-ral foglalkozni.Itt minden ilyen félig meddig kész, aztán majd visszatérünk rá... -
#38049 Ja, csak ha freetrack-el ekkorákat fordulsz már nem látod a monitorod, míg VR-ral még mindig az "autóban ülsz". :))
A folyamatos kapcsolat szakadásokról nem is beszéljünk. :DDD
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2016.08.31. 13:30:22 -
croatianus #38048 Amit ezen a videón látsz, ahhoz nem kell VR. Ez megvan a freetrack-el is, meg egy háromforintos kamerával.
Utoljára szerkesztette: croatianus, 2016.08.31. 13:19:06 -
Jackal #38047 Nem rossz, csak 4k/szem és 300 dollár körüli árnál lesz jól használható meg elterjedt... :)
Utoljára szerkesztette: Jackal, 2016.08.31. 13:07:22 -
Ratrak #38046 Először én is értetlenkedtem az autópakkok összeállításának (látszólagos) logikátlanságán. Aztán jót röhögtem, amikor minden egyes pakknál kiderült, hogy amit vártam belőle, az pont nem tetszik annyira, cserébe egy (két, három, négy) másik, amit magamtól meg nem vettem volna, olyan jól sikerült, hogy nagykedvenc lett belőlük... Pl. legutóbb a szivarok: sosem gondoltam volna, hogy egy ilyen autó érdekelni fog, oszt' amióta kipróbáltam őket, le sem tudom tenni őket, és fülig érő szájjal vigyorgok, amikor a kormányuk mögött vagyok. A Ferrarit meg (amit nagyon vártam) háromszor kipróbáltam, majd azóta ott porosodik a garázsban a többi Gt3 mellett... A DLC-pakkok összeállítása ezek alapján átlagos autókat kedvelő felhasználói szemmel pont jó, hiszen így azok a kevésbé népszerű autók is megkedveltethetik magukat, amiket amúgy lehet, hogy néhány ütődöttön kívül senki nem venne meg. Ezért aztán a tapasztalatok szerint úgy gondolom, hogy üzletileg és szolgáltatásilag is jó döntés szerintem, tipikus win-win helyzet. (Üzletileg nyilván jobb a kevert pakkok alkalmazása, mint a tematizáltaké, ehhez nem kell diploma. Viszont így a szolgáltatás is jobb, mert - úgymond, sok idézőjellel - "rákényszerít" arra, hogy kipróbálj mást is, mint ami az általános érdeklődési köröd, és ha csak egy is megtetszik belőle, ki nyert vele, na ki? Hát te! :) A jó szolgáltatás pedig ilyen, főleg, mivel árban - ahogy Timbu írta - annyiba kerül a teljes pakk, mint máshol egy, esetleg két-három autó...) -
#38045 Azért nem olyan rossz ez az VR (maradjunk ennyiben, ne kezdjük el a témát sokadjára)
Amúgy engem a két szélső tükör zavarna, ha még oculus-al sem látnék hátra bennük. Nem lehet azt valahogy fixálni?
Utoljára szerkesztette: tobias88, 2016.08.31. 12:56:01 -
#38044 sztem ne akard nekik megmondani hogy legyenek sikeresek, csak simán elégedetlenkedj, és ha elég sokan elégedetlenkednek akkor valamit majd csinálnak.
Ez a módja.
...ha pedig kevesen elégedetlenkednek akkor le kell nyelni a békát hogy a nagy többségnek megfelel így.
..ha valóban el szeretnéd érni amit akarsz, akkor ott kell jelezni, és nem itt pazarolni az energiát. -
Timbu #38043 Bezzeg mennyivel jobb a R3E, ahol egyesével is megveheted az autókat, cserébe 1db kerül annyibe, mint itt a csomag... -
#38042 Olyan kiadó a világon nincs, aki egy packban kiadja a GT-ket, a többi autócsomagnál meg néz ki a fejéből miért nem fogy ...:)) -
#38041 Ja persze, tök véletlen mindig teljesen különböző kategóriájú autókat válogatnak be egy-egy DLC-be. Micsoda véletlenlenek! Ennyire naívak azért ne legyetek már.
Arra akartam rávilágítani egyébirányt, hogy jobb lett volna kiadni egy "GT3 pack"-ot pl., aminél kifizeted előre a 30€-t (simán kifizettem volna érte), és majd idővel tolják bele a plusz GT3-as gépeket, amiket nem sikerül azonnal belevarázsolni.
Utoljára szerkesztette: Adam Jonas, 2016.08.30. 23:49:19 -
#38040 Hát lehet, ennyi volt apálya, majd az AC2-ben lesz még 10 :)) -
#38039 En nem tudok semmi;) Az nem lesz:D Vagy az amcsi megjelenes oromere kitolnak 10 short oval-t
De mivel van Brands Hatch, ami MSV palya, es ok jo aron, ingyen, olcson adjak a tobbit is, igy ha volt eszuk es arra jartak, szkenneltek Oulton-t, Cadwell-t, Snetterton-t es Bedford-ot is. Ezekbol Oulton alap lenne, de cadwell is kedvenc, foleg ki markakupakhoz es trackday-hez. -
#38038 Következő pályáról lehet tudni valamit, mi lesz ? -
#38037 Par tizezer netkaros ???? Talan 2-4000 :) -
#38036 En akkor se ertem ezt a dlc mizeriat. Ok, papiron igazatok van, de siman ossze lehet ugy allitani minden csomagot, higy megveszi mindenki, sot szerintem most is igy van.
Masreszt ha meg lenne egy felmeres tuti majdnem mindenki megvett mindent. Alex jol mondja, csunya dolog de penz is kell nekik. Aki meg nem veszi meg jigaban all nem felmenni egy szerverre. -
goldboy #38035 2-3 éve még lehetett üzleti terv, de szerintem azóta csak loholnak az események után, és próbálják egyben tartani ezt az egészet.
Ha jól tudom a kezdeteknél unity-val próbálkozott, nem tetszett neki, írt egy saját engine-t(azóta hozzádrótozott egy csomó mindent, amire akkor még nem is gondolt),azt mondja nem foglalkozik DX12-vel(mondjuk ideje sem nagyon lehet rá).
De ha egyszer neki áll az AC2-nek, és új engine-t csínál(mondjuk nem csak egy fényforrást kezel) tuti DX12-es lesz, már csak az XBox miatt is.
Most is azzal szenvednek hogy 20-30 Fps van 60 helyett.
Pár éve még azt gondolhatta pár tízezer netkaros követi majd az AC-be, most meg ott tart hogy az Iracinggel ketten vezetik a piacot, a többiek csak utánuk jönnek(nagyrészt a saját balf... miatt).
DLC-re szerintem Alex megadta a választ, itt nincs kapacitás még erre is saját rendszert programozni.
Gondolom most még a marketinges is Porschét modellezik, hogy ősszel ki tudják tolni, mielőtt megjelenik GT-ben és Forzában. -
#38034 Ugyanazon a HW-n tud gyorsabb lenni a DX12, eppen ez a lenyege!:) -
#38033 Na jó de ha frissitek hw-t akkor is eleve kétszer gyorsabb ! :))
Az akkor lenne igaz, ha a friss hw, ugyanolyan volna mint a régi, de a DX duplájára gyorsítja ! :))
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.08.30. 21:33:43