| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Na igy kellett volna kiadni ezt a jatekot, amig csak fullhd-ben toltam, minden maxra allitva a sajat izlesem szerint, nem volt olyan multis szerver, ahol ne birta volna tartani a fix 60-at egy i2500k, 7970n-el. Nem is ertettem foleg a 3 monitorral jatszok miert panaszkodtak a multira. Mert foleg, akkor jott elo a problema.(illetve minel nagyobb felbontasnal). MUltiban 4x %-on terhelve, singleben 6x %-on jart a proci.
Aztan jott a vive, dupla mintavetelezessel ami, ha jol szamolom majdnem 20 %-kal, tobb mint a 4k! felbontas is rohogve ment (egy ket kis kompromisszummal) plusz meg erre AA-t teve is 50 %-on ketyegett az uj grafkartya(gtx1080), single playerben, a proci itt is 6x% korul. Mondhani egen foldon nincs ilyen jol futo jatek. Elkepeszto elmeny volt, pl az elottem futo Supercar-nak, benezni a hatso "hutoracsan" latni, ahogy mozog benne minden, mindez 200 kilometer felett.
Na aztan jott a multi, barhova butitottam a grafikat, csak native felbontassal szamolva, egyszeruen nem birta tartani a 90 fps-t, ami nelkul nem lehet jatszani, kozbe a proci max 45 %-on, a grafkartyan, meg a ventillator sem kapcsolt be.
Rovidre zarva a mondokam, vegre lehet multizni az uj patch hatasara, a single playerben megszokott reszletezettseg, frissites mellett.
Gaz, hogy eddig kellett varni erre, de ezt is megeltuk legalabb. Szoval vannak jo oldalai is, hogy ilyen ocskafos hardver van a konzolokban, ravitte oket a kenyszer, amugy az eletben, nem lett volna rendbeteve.
Utoljára szerkesztette: alma2, 2016.08.27. 13:09:39