Assetto Corsa (és EVO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fingfűrészelés helyett esetleg valaki olvassa is azt ami a fórum lényege lenne?
Mini stat bar -t keresek ami működik hibátlanul a japán pakkal!!HELP PLS!!
tobias88
Én egy autót szoktam megvenni, de egyáltalán nem vagyok hülye. Kipróbálom melyik tetszik a csomagból és kizárólag azt veszem meg mert az olcsóbb és úgy sem fogom a másikat használni. Szerverre meg így is úgy is tudsz csatlakozni...
Adam Jonas
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Persze, nem gond. Én is csak azért kérdeztem, hogy ki terjeszti ezt, mert ez így azért nem teljesen valós. (Általában az R3E-t használók csomagba szokták megvenni a cuccokat, és nem így egyenként, ezért is írtam, amit - ezt meg fórumról tudom, mert elég sokan kérdezték annak idején, amikor még nem volt, hogy mikor lesznek ilyen akciós csomagok.)

Egyébiránt ha azt vesszük, az AC-s DLC-k némelyike is "lehúzás", legalábbis az esetemben. Mert engem pl. a DP3-ból marhára nem érdekelt sok autó, csak a 650S GT3, Mercedes AMG GT3 meg Brands Hatch --> ugyanúgy ki kellett pengetnem a 8€-t, ergo itt se került sokkal olcsóbba egy autó vagy pálya. 😊
Utoljára szerkesztette: Adam Jonas, 2016.05.19. 11:43:29

Te se haragudj meg, de én pont lesz*rom, ki mit vesz egyenként, meg hol és hogy. 😄 😄
Én nem vettem, szimplán csak olvasgattam a fórumokat és onnan láttam mi a tendencia. Engem a RaceRoom annyira érdekelt, mint gázszerelőt a villanybojler...

Ha 1 autóra vetíted le az árát (mert igen sokan vannak akik úgy veszik), akkor nevetséges lehúzás.... De mindegy, nem offolok szét RaceRoom-al egy Assetto topikot. Részemről ennyi. 😊

Ja és félre ne érts, nem "balhézok" veled, meg senkivel csak írtam a véleményem meg a "meglátásom". 😊 😊
Utoljára szerkesztette: fs9pilot, 2016.05.19. 11:35:13

///M I Love BMW. :)

Adam Jonas
Persze, ilyet maximum az csinál, aki - ne haragudj meg érte -, de:
a) irtózatosan hülye
b) annyi pénze van, hogy nem tud már vele mit kezdeni

Erre találták ki a különböző csomagokat, pl. ADAC GT Masters 2015. Ha nincs meg egy autó se, akkor 999 vRP.

1 € ~ 117 vRP (attól függ, hogy melyik csomagból számolod, én a 2000 vRP - 17 €-ból számoltam), akkor a 999 vRP ~ 8,54 €, ami egy nagyon durva kerekítéssel is 3000 Ft. A fent említett csomagban 8 db autó van, az összes festéssel együtt -> 375 Ft/autó.

Szóval igen, vegyétek csak egyenként az autókat, úgy tényleg "megéri". 😉 😊

Pl. ha veszel egy 349vRP-s autót... Számold ki.
1vRP = 1 eurócent. 100 Eurócent = 1 euró (100vRP), 200 Eurócent = 2 euró (200vRP) + 300 Eurócent = 3 euró (300vRP) + 50 eurócent = 0,50 Euró (50vRP). Azaz 349vRP = 3,5 euró. 3,5 euró*311 = 1.088Ft, jelen árfolyam szerint. 1 autó, 1 liveryvel.

Assettoban most kaptál 1500 forintért 6 új alap modellt, alapból több liveryvel...

Lehet számolni, mi éri meg és mi nem.

Utoljára szerkesztette: fs9pilot, 2016.05.19. 11:24:23

Légyszi segítsetek!
Mini stat bar plus-t hol lehet leszedni?Amelyik működik is.
Mindig ezt használom,de a mostani dlc-vel kicsit szétesett.Leolvashatatlan,mert egymásra rakja a számokat,így azt sem tudom mennyi benya kell stb
Köszi!
Adam Jonas
+ fs9pilot

Kérlek, linkkel együtt, mutassátok már meg, hogy melyik ez az autó, ami 1500-2000 Ft-ba kerül a RaceRoom oldalon? Erre marha kíváncsi vagyok. (Jó oké, a most megjelent formula autókat leszámítva.)
Utoljára szerkesztette: Adam Jonas, 2016.05.19. 11:13:40

Ez valóban így igaz... Azért ha megnézzük nevetségesen olcsóak ezek a csomagok, az előzőekben az autók mellett pályát is kaptunk, nem elhanyagolható hogy lézer-szkenneléses technológiával mint eddig is. Szerintem ez a változó 1500-2500 Forintos árazás több mint tökéletes, és azt is vegyük figyelembe hogy eredeti licensz, gyönyörű modellek, gyönyörű és 100%-ban élethű pálya (ha tartalmaz), és brutális vezetési élmény, amit én idáig csak az Assetto-tól kaptam meg, pedig már igen régóta szimulátorozom. 😊 Nem utolsó sorban, azért a licenszek sem olcsó mutatványok, meg maga a pálya lézer szkennelése sem éppen 2000 forint, pláne egy Nordschleife esetében. Ennek ellenére mégis "viccesen" olcsóak a plusz tartalmak....

Régen szemeztem a Raceroom-al, de egyáltalán nem az én világom... és hogy ne offoljak ezzel, igen, RaceRoom esetében 1500-2500 forintért jó esetben egy autót kapsz, vagy egy livery-t jóformán...
Utoljára szerkesztette: fs9pilot, 2016.05.19. 11:03:06

tobias88
Ennyit erről. Raceroomnál egy autóért kérnek el sokszor majdnem ennyit. Több kocsi is van, amivel jó lesz menni, kupás mx5 bajnokságot is el tudok képzelni

Nálam nem csak 1, hanem 4 autó is van ami miatt megvettem: Mazda MX-5 és cup, 2015 Nissan 370Z Nismo, the Nissan GT-R 34
Utoljára szerkesztette: tobias88, 2016.05.19. 10:44:28
Alexease
Igen, en is ezt irtam multkor😉
Ez a lenyege ezeknek a csomagoknak, legyen annyira vegyes, hogy mindenki talaljon benne 1-1 autot, amiert megeri megvenni.
Alexease
Nekem mindegyik auto tetszett, bar csak 2-3 koroket mentem veluk (a tunning, drift es time cuccokkal nem foglalkoztam). A hangokba is egyre jobban beletalalnak, foleg RX7, a turbok, nem a tolakodo hatasvadasz, hanem a kellemesebb fajta.

Az MX5 is jo lett. Az iR-rel hasonlitottam 5-5 kor erejeig, hasonlo vezetes, valtas pontok ugyanott (meg az 5. is, tempos kanyarban, ugyan ott a kerekveto szelenel). Bar az iR-rel 3-5 masodperccel jobbat mentem, gumizodastol fuggoen😊 Persze, mind kettoben boven vannak meg masodpercek, nem toltam ki a szemet, ra kell hangolodni, foleg hataron jonnek ki a kulonbsegek (gumi, vezethetoseg, tapadas, FF😎.
lac coo
1500-er ha egy jo auto van benne , mar akkor megeri.

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Alexease
Ez a DLC valszeg mar a konzollal egyutt volt betervezve, igy kicsit "veszteseges" hogy csak PC, a palya jo lesz kesobb egy masik csomagba😉
Szabi
az R34 is zseniális az összkerék hajtással és kormányzással 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: SZABl, 2016.05.19. 08:34:11

"Nulla tenaci invia est via"

Nekem az tetszik a legjobban eddig, az utcai!

Szabi
nekem az is jó, ha később jön az A1-ring, de akkor leglább legyen ingyen 😛
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2016.05.19. 08:01:25

arty
nincs benne pluszpálya 😞 lett volna 8-9, de pályával .... :/

Forza.

Szabi
az alap élvezetes, pont amilyenek képzelem, a ~800lóerős time attackos meg egy beteg állat, főleg fullos turbóval.. 😄

b-type
Supra milyen?

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Erre most nincs 20% kedvezmény? 😊

lac coo
Nekem a két MX5 tetszik, a többi nem az én világom ,de biztos azok is jók .

macleody
Picsába, nincs pénz a kártyámon 😊
Szabi
whááá, zseeeeeniiiááááliiis <#szeret>

zsír! 8-9-re számítottam!<#eljen>

Szabi
majd a Mazda jön remélhetőleg hamarosan.. kezdésnek az is megteszi.. 😄

Adam Jonas
Azt hittem, ha már Japanese Pack, akkor jön a Toyota LMP1 is...

tjoe
4.99euro

De hová tűnt Damon Hill?!

lehet tölteni...
Kupás Mazda már most a kedvencem 😄

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Tomo15
Egy kis fejlesztői livestream:

Utoljára szerkesztette: Tomo15, 2016.05.18. 18:27:20
Szabi
"Release is set for 7pm (Italy time, do your conversions) with a discount on AC various packets (excl. the new Japanese Pack).

We're ready to go but want to avoid the situation where ppl buy and find a discount after 1 hour."

lac coo
Ertem, de ez olyan mar megint kategoria 😊)

tobias88
"Improved MP collision system" - azért ezt csak érted (Multiplayer) és azért nem jelentéktelen <#awink>
lac coo
Amirol ertem mi soda az tok jeletektelen nekem, tobbirol meg azt se tudom. micsoda 😊)

tobias88
Ballast
Alexease
Balance Of Performance😊 Kiegyenlitettek a GT3 erosorrendjet.
lac coo
Mi az s BOP ? 😊)

Szabi
<#eljen>

tobias88
Na azért vannak itt érdekes és hasznos dolgok (nem a VR) <#circling>
Erre számíthatunk :
1.6.0
- Oculus Rift SDK 1.3 (WIP Pre Alpha)
- Fixed self shadowing on tyres
- Fixed wrong log output
- Dynamic controllers for turbo boost
- Added RPMS input to dynamic controllers
- Implementation of Scalable Apps
- Fixed replay Interface
- Fixed setup info screen
- Added filtered speed
- Fixed race non progression when player is not moving
- Improved MP collision system
- Improved AI fuel handling
- Shared Memory: return type from bool to int
- Fixed Hotlap Mode unlocking achievement through not valid laps
- Fixed deltaT for renderAudio
- Bodywork and horn volumes uses engineVolume
- Bodywork's smoothvalue use a different alpha
- Added analogic placeholder for car modellers
- Added option to draw driver's label on focused car (system\cfg\name_displayer.ini -> DRAW_FOCUSEDCAR)
- Fixed CameraCar bad nearplane when forcing camera mode change (see exiting from replay)
- Implementation of Chat App (system\cfg\chat_app.ini)
- SharedMemory: Moved AirTemp/RoadTemp from Static to Physics, old values in static are deprecated
- Timing use also the hour/minutes format
- Fixed GoToPits Cheat to start from the pits.
- Added 4 Wheel Steer systems (Nissan Skyline , Mazda RX7)
- acServerManager : storing Driver data also save the current model/skin, so through drag&drop the saved skin can be used on a new slot)
- Added flags indications for completed session in leaderboards
- F9 overlay leaderboard is now avoiding red colours for better differentiation of opponent proximity indicators
- Added new SIMULATION_VALUE parameter. Increase the number to increase simulation value. Defaults to 0 for obvious reasons
- Engine performance is now dependent on air density/temperature
- New AWD transmission code, still WIP (Nissan Skyline & Alfa 155)
- Fixed pitstop window not appearing when AI retired some car
- Experimental heating corrections on semislick tyres for Lotus 2-11, Exige Scura, Exige 240 and S3, Lotus Elise SC, KTM X-Bow, Mazda MX5 ND, Toyota AE86 Tuned and Drift
- BOP for GT3 cars
- Improved Mercedes AMG GT3 data
tobias88
Szép és igényes munka, várós ez is
Utoljára szerkesztette: tobias88, 2016.05.18. 10:14:28
Adam Jonas
1.6.9.0.0.10.34.56 <#idiota>

arty
szerintem 1.6.4 körül nyugszik le ez a hullám most 😄

Forza.

lac coo

tobias88
elvileg nem lesz ezzel 1.6 ha jól tudom
Jöhetnek a tippek, hogy a hét végéig meddig jutunk el!?
1.6.x=?
Skypack
Itt van Torretto Edition nélkül 😄

ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |

Alexease
Visszajatszasban minden szelesebb😊
Meg F1-bol is elfer nehany, az elso kanyarban, ami "elvileg szuk".