Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mini stat bar -t keresek ami működik hibátlanul a japán pakkal!!HELP PLS!!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Egyébiránt ha azt vesszük, az AC-s DLC-k némelyike is "lehúzás", legalábbis az esetemben. Mert engem pl. a DP3-ból marhára nem érdekelt sok autó, csak a 650S GT3, Mercedes AMG GT3 meg Brands Hatch --> ugyanúgy ki kellett pengetnem a 8€-t, ergo itt se került sokkal olcsóbba egy autó vagy pálya. 😊
Utoljára szerkesztette: Adam Jonas, 2016.05.19. 11:43:29
Én nem vettem, szimplán csak olvasgattam a fórumokat és onnan láttam mi a tendencia. Engem a RaceRoom annyira érdekelt, mint gázszerelőt a villanybojler...
Ha 1 autóra vetíted le az árát (mert igen sokan vannak akik úgy veszik), akkor nevetséges lehúzás.... De mindegy, nem offolok szét RaceRoom-al egy Assetto topikot. Részemről ennyi. 😊
Ja és félre ne érts, nem "balhézok" veled, meg senkivel csak írtam a véleményem meg a "meglátásom". 😊 😊
Utoljára szerkesztette: fs9pilot, 2016.05.19. 11:35:13
///M I Love BMW. :)
a) irtózatosan hülye
b) annyi pénze van, hogy nem tud már vele mit kezdeni
Erre találták ki a különböző csomagokat, pl. ADAC GT Masters 2015. Ha nincs meg egy autó se, akkor 999 vRP.
1 € ~ 117 vRP (attól függ, hogy melyik csomagból számolod, én a 2000 vRP - 17 €-ból számoltam), akkor a 999 vRP ~ 8,54 €, ami egy nagyon durva kerekítéssel is 3000 Ft. A fent említett csomagban 8 db autó van, az összes festéssel együtt -> 375 Ft/autó.
Szóval igen, vegyétek csak egyenként az autókat, úgy tényleg "megéri". 😉 😊
1vRP = 1 eurócent. 100 Eurócent = 1 euró (100vRP), 200 Eurócent = 2 euró (200vRP) + 300 Eurócent = 3 euró (300vRP) + 50 eurócent = 0,50 Euró (50vRP). Azaz 349vRP = 3,5 euró. 3,5 euró*311 = 1.088Ft, jelen árfolyam szerint. 1 autó, 1 liveryvel.
Assettoban most kaptál 1500 forintért 6 új alap modellt, alapból több liveryvel...
Lehet számolni, mi éri meg és mi nem.
Utoljára szerkesztette: fs9pilot, 2016.05.19. 11:24:23
Mini stat bar plus-t hol lehet leszedni?Amelyik működik is.
Mindig ezt használom,de a mostani dlc-vel kicsit szétesett.Leolvashatatlan,mert egymásra rakja a számokat,így azt sem tudom mennyi benya kell stb
Köszi!
Kérlek, linkkel együtt, mutassátok már meg, hogy melyik ez az autó, ami 1500-2000 Ft-ba kerül a RaceRoom oldalon? Erre marha kíváncsi vagyok. (Jó oké, a most megjelent formula autókat leszámítva.)
Utoljára szerkesztette: Adam Jonas, 2016.05.19. 11:13:40
Régen szemeztem a Raceroom-al, de egyáltalán nem az én világom... és hogy ne offoljak ezzel, igen, RaceRoom esetében 1500-2500 forintért jó esetben egy autót kapsz, vagy egy livery-t jóformán...
Utoljára szerkesztette: fs9pilot, 2016.05.19. 11:03:06
Nálam nem csak 1, hanem 4 autó is van ami miatt megvettem: Mazda MX-5 és cup, 2015 Nissan 370Z Nismo, the Nissan GT-R 34
Utoljára szerkesztette: tobias88, 2016.05.19. 10:44:28
Ez a lenyege ezeknek a csomagoknak, legyen annyira vegyes, hogy mindenki talaljon benne 1-1 autot, amiert megeri megvenni.
Az MX5 is jo lett. Az iR-rel hasonlitottam 5-5 kor erejeig, hasonlo vezetes, valtas pontok ugyanott (meg az 5. is, tempos kanyarban, ugyan ott a kerekveto szelenel). Bar az iR-rel 3-5 masodperccel jobbat mentem, gumizodastol fuggoen😊 Persze, mind kettoben boven vannak meg masodpercek, nem toltam ki a szemet, ra kell hangolodni, foleg hataron jonnek ki a kulonbsegek (gumi, vezethetoseg, tapadas, FF😎.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2016.05.19. 08:34:11
"Nulla tenaci invia est via"
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2016.05.19. 08:01:25
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
We're ready to go but want to avoid the situation where ppl buy and find a discount after 1 hour."
1.6.0
- Oculus Rift SDK 1.3 (WIP Pre Alpha)
- Fixed self shadowing on tyres
- Fixed wrong log output
- Dynamic controllers for turbo boost
- Added RPMS input to dynamic controllers
- Implementation of Scalable Apps
- Fixed replay Interface
- Fixed setup info screen
- Added filtered speed
- Fixed race non progression when player is not moving
- Improved MP collision system
- Improved AI fuel handling
- Shared Memory: return type from bool to int
- Fixed Hotlap Mode unlocking achievement through not valid laps
- Fixed deltaT for renderAudio
- Bodywork and horn volumes uses engineVolume
- Bodywork's smoothvalue use a different alpha
- Added analogic placeholder for car modellers
- Added option to draw driver's label on focused car (system\cfg\name_displayer.ini -> DRAW_FOCUSEDCAR)
- Fixed CameraCar bad nearplane when forcing camera mode change (see exiting from replay)
- Implementation of Chat App (system\cfg\chat_app.ini)
- SharedMemory: Moved AirTemp/RoadTemp from Static to Physics, old values in static are deprecated
- Timing use also the hour/minutes format
- Fixed GoToPits Cheat to start from the pits.
- Added 4 Wheel Steer systems (Nissan Skyline , Mazda RX7)
- acServerManager : storing Driver data also save the current model/skin, so through drag&drop the saved skin can be used on a new slot)
- Added flags indications for completed session in leaderboards
- F9 overlay leaderboard is now avoiding red colours for better differentiation of opponent proximity indicators
- Added new
- Engine performance is now dependent on air density/temperature
- New AWD transmission code, still WIP (Nissan Skyline & Alfa 155)
- Fixed pitstop window not appearing when AI retired some car
- Experimental heating corrections on semislick tyres for Lotus 2-11, Exige Scura, Exige 240 and S3, Lotus Elise SC, KTM X-Bow, Mazda MX5 ND, Toyota AE86 Tuned and Drift
- BOP for GT3 cars
- Improved Mercedes AMG GT3 data

1.6.x=?

ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |