42876
-
#37792 Azért viszont ez sem igaz, 3millás, vagy 10 millás (Jackal Steam-s adata) összegeknél már nincs 'garázsszim'.
ahogy a Porche license, Ferka license..stb sem.
értem kb. mire gondolsz, de nálam a 'garázs' az olyan mint 'garázsdemo' amikor még zenéltem...az nem az mikor Gibson-k, Fender-k és Marshall-k sorakoznak és millás studiócucc van a tojástartókkal felfalazott garázsban..
Ez, tetszik, nem tetszik..egy ilyen játék, egyszerűen ilyen. -
#37791 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!En is vettem ssd t, nekem is uj dolog, le voltam maradva de jopofa dolog ! :) win az rendes bolti, megvetted vagy warez. Majd egyszer vilagositsatok fel , hogyan frissititek ha nem eredeti, en mostansag nem merem , felek hogy leellenorzu es leszopat valahogy :) -
#37790 [spoiler]
Megvartam a munkaido veget, aztan ujrahuztam a cuccot. Win10, pendrive-rol, 5 perc volt a telepites a meghajto kivalasztasa utan, a restart-tal egyutt;D Az allitgatas es driverek (video, hang, print stb.) meg 1 ora. Jo ez a Win10, bar eddig csak a munkaprogramok vannak fent, de megy rendesen. Lecsupaszitottam ugy, mint a tobbit az elozo 20 evben:D
Kissebb (250GB) SSD-t vettem (bar a gepem nem hasznalja ki, csak SATA2), de legalabb csandes, nem kerreg minden betoltesnel mint a barom, es 4sec egy win inditas:D Jatek meg nincs fent semmi, az raer, de a munka resze volt a fontosabb.
Meg igy is hasit a gep, el tudom kepzelni, milyen lehet egy modern cucc, nem ilyen 10 eves, 4GB DDR2-es oskovulet;D A vinyo mar megvan hozza, bar ez gyorsan meg fog telni:)
[/spoiler[ -
neilszab #37789 Kedd esti FunRace: Mazda MX-5 Cup - Vallelunga!
Ma este a közönség kedvenc Mazda MX-5-öt hajtjuk meg a Kunos Simulazioni házi pályáján, kifejezetten csak a közös móka kedvéért. Több rövidebb futamot rendezünk egész este folyamatosan, amihez bárkinek, bármikor lehet csatlakozni!
FunRace infók: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?5954
-
#37788 50%-os learazas van, Red Pack-ra 20.... -
Jackal #37787 Ideje volt má :) -
#37786 Ugy tudom igen, meg meg egy igen jo Ódit is kapsz . -
GPx8 #37785 Jól olvastam, hogy ingyen jön a régi Monza az új frissítéssel?
-
hqx #37784 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Egyébként, ami a videóban le van írva, azt Win 7 alól is megcsinálhatod, csak ott ugye máshol van a parancssor. Vagy kiírod, a korábban linkelt win 10 telepítőt DVD-re, pendrive-ra. Csak arra figyelj, hogy win telepítéskor, ne tudjon a gép a netre csatlakozni, mert akkor leszedheti a VGA drivert stb. Majd után Te szépen felteszed külön-külön, ami kell. Első telepítéskor - gondolom felosztod a vinyón a területet, mert akkor Win 10 telepítő alól érdemes megcsinálni az új rendszerpartíciót. 80-100 GB-ot nem árt adni a rendszernek. Persze, ez függhet attól is, hogy mit akarsz oda telepíteni.
A másik dolog meg az, hogy használd EZT a win 10 frissítés letöltéséhez. Itt le van írva minden, ha esetleg fejből nem tudnád.:)
#37780: Közben, nekem is eszembe jutott ma, hogy PM sem a legmegbízhatóbb!:D
#37783: Amit belinkeltem az az.
Ne is mond!:) 1511-re lett először "rátéve", majd jött az utolsó frissítés, és szétk*rta a rendszert.:D -
#37783 remélem a 1607-es, most augusztusit tolod fel - ellenkező esetben jön a horror, amikor majd magára-szedi :D -
#37782 - mert multiban sz*rrá-fragmentálódott a játék a sok dlc és az ac-s dlc-politika miatt
- mert szingli félkész volt 1.0-án és a dlck miatt az is marad, örökre
az ac mostanra (ismét) garázsszim (pécén legalábbis), fizetős modokkal - persze mellette k*rva jó vezetni és ha valaki csak ligázik vagy megvett ő is minden dlct és az ismerősei is, akkor no problémó... ;) -
#37781 Vazzeg hihetetlen !
Honapok alatt osszekuporgattam a penzt egy uj videokartyara, erre nem hogy olcsobb lenne, naprol napra dragabb :))
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.08.23. 08:27:11 -
#37780 Elfer, masnak is hasznos lehet. -
hqx #37779 I'm Sorry, de ezek mehettek volna PM-be is, na mindegy. -
hqx #37778 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ha még megvan a gépeden a win 7, akkor arról simán tudsz frissíteni win 10-re, aztán EZZEl a módszerrel, meg nagyon könnyen felinstallálhatod a win 10-et újból, hogy normális működjön is.:) Azt figyelembe kell venni, hogy ilyenkor rögzíti a hardver információkat, és alkatrész csere esetén az aktiválás miatt nyavajoghat. A telefonos aktiválás segíthet, vagy más módszer. A lent linkelt oldalon, szerintem az is le van írva. Az eredeti Windows 10 telepítőre szükség lesz, vagy INNEN.
Utoljára szerkesztette: hqx, 2016.08.23. 00:26:56 -
#37777 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Ezert is szoktam rendszeresen pucolni. Meghalalja, igy nincs gond, nem hiaba mennek a gepeim 10 evet, pedig van hajtva rendesen.
Bar az ellen ben sokat lehet tenni, hogy elporlad/kokszol a csatlakozo:D
De 10 eve mennek a cuccok, azert a tekeros vinyoktol, taptol es meg a memoriaktol is eleg jo teljesiteny! Jo vetel volt;) Es meg menni fog egy ideig, a vinyon kivul, mert masra nincs penz (igazabol erre sincs, ez most a kozoskoltsegbol lesz:D).
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2016.08.22. 23:21:43 -
#37776 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Jol sikerult a barkacs, megy 2 oraja a vinyo, gyorsan atmasoltam mindent (igy a Steam-mel sem lesz gond).
Most mar tuti Win10 lesz, letoltogettem minden drivert (video, nyomtato, hangkartya, logitech stb):)
-
hqx #37775 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mondjuk, annyira nem vicces.
Pedig, ha nincs pucolva a gép, akkor nagyon komoly galibákat tud okozni, pl a por!:) Ez mondjuk most nálad rosszul sült el. -
hqx #37774 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A Steames játékokat, igazándiból nem kell újra letölteni. A Steam topikban nézelődj, mert most így fejből nem tudom.:)
A win 10 szerintem nem rossz. Kivéve, hogy nem bevallottan béta.:D De eddig jól működik.:) Csak tiszta telepítés kell, mert különben sz*r lesz az egész.
Sok lehetőség van rá, hogy telepítsd a win 10-et, de ha nem gond, akkor nem körmölöm le.:) Iszonyat mennyiségű adat lenne!:D ITT pl megtalálsz minden információt.:)
-
#37773 sztem 2018-ban már második rész, attól még portalaníthatják (ha már téma :)) ) az AC-t, de 2020-ig elhúzni a megjelenést hibás döntésnek érezném, túl sok idő, még négy évet nem húz ki ez a játék főhajóban versenyhelyzetben.
Utoljára szerkesztette: b type free, 2016.08.22. 21:41:43 -
#37772 Ugye!
Én mindig azt mondom ,ami működik azt nem piszkáljuk! :)) -
#37771 Ez nalam most 7-8 eves lehet, "nincs semmi baja", most se installnek, ha nem porlatt volna le a csatlakozo a vinyorol;D Kar volt pucolni, ez egy 20E Ft-os portalanitas volt;DDD -
#37770 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Nem is a Win-nel van a fo gondom, hanem utana a tobbivel: driverek, full Adobe cuccok, profilok, fontok, font editor, video vagok, 3D, arache/php/mysql, meg kismillio egyeb install, beallitas stb. Altalaban 2 nap amire minden mukodik, plusz az apro, ami kimarad. A Steam/jatekok csak hab a tortan, az nincs beleszamolva;D
A Win 10 milyen? Ha nincs aktivalva, lejar a trial vagy valami, akkor mit csinal? Mukodik es kiteszi a desktopra a figyelmeztetest vagy "nem mukodik"? Regi a gep, ok elonye nem lenne a Win10-nek, de nincs kedvem 200 darab Win7-es update-et toltogetni es installni, kozben 200x ujrainditani:DD
-
hqx #37769 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!:D Win 10 install -úgy 15-20 perc asztalig, max 30. Kb 5 perc az utólsó frissítés, win beállítások stb. Az egész kb egy óra, vagy annyi se. A Win 7 SP1 sem több, csak ott még kb a 168 darab Windows Update-et mire leszedi, megőszülsz.:D Képes órákig is szedni.
Remélem, hogy a konzolos megjelenéssel nem rontja el a játékot. -
#37768 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!jó de azt azért ne felejtsük el, hogy a névváltás miatt lett csak úgy új név.. mert a Vista név már leszerepelt.. :D -
#37767 win install halál ! :))
Inkább évekig kínlódok rossz géppel mint hogy újrarakjam :) -
#37766 Elvileg beleferne;) -
#37765 OFF
Nyaron volt 10 eves a vinyom (meg ugy az egesz gep is hasonlo, memoriak regebbiek is), portalanitottam, alig mozgattam a SATA kabelen es lazan beletort (elkokszolt a muanyag:D). Visszahajtogattam a tuskeket, raragasztottam DuctTape-pel, oldalra forditott geppel muxik:DDDD Holnap kell szereznem vinyot, aztan Win install (de utalom)...
ON -
#37764 meglepődnék ha 2018-ban nem lenne AC2 -
Timbu #37763 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#37762 Az AC-ra 2020-ig irjak a supportot. Valszeg 2019-ig lesznek hozza fejlesztesek, aztan mar "csak" DLC-k. Gondolom ha mar most terveznek valamit, es hosszutavon ugy eri meg, akkor 2020 ev vegen erdemes kihozni az AC2-ot. De meg csak 2016 van, a konzolos sem jelent meg, ez meg raer;) -
#37761 Az meg minimum harom ev :) -
neilszab #37760 A verzió számozás, meg egy új szoftver egy új címmel nem ugyan az a dolog. Az AC v2.0 az nem az AC2.
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2016.08.22. 19:07:15 -
#37759 Kb annyi lesz, hogy AC 1.9.6 után jönni fog a 2.0, amit nem kell megvenni. iRacing is 2 felett jár már -
neilszab #37758 Más dolog egy engine-t csiszolgatni, reszelgetni, mint olyan funkciókat beleerőltetni, amire alapvetően nem alkalmas. Akkor már jobb teljesen új alapokon újraírni már felkészülve az áhított fícsörökre és felvértezve az aktuális technológiai megoldásokkal. Az AC2 feltehetőleg csak évek múlva várható, de bizonyára lesz egy pont, ahol nem éri már meg ezt az engine-t fejleszteni. Állítólag a netKar-t is kukázták az AC készítésekor, minimális mennyiségű kód lett csak felhasználva.
Visszatérve az esőre: esőt csinálni sztem bármelyik hülye tud, ha csak az kell, hogy legyen és ki lehessen pipálni. De valóban jó esőt (graf + fizika egyben), sztem még nem csinált soha senki.
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2016.08.22. 19:08:17 -
#37757 ..csak a hangulat miatt...alapvetően igazad van, nem feltétlen kell a második rész még jó ideig.
Egyedül annyi van, hogy ha menet közben érkeznek a tartalmak, a játék magvát befolyásoló tartalmak, akkor az embereknek olyan érzésük van mintha még mindig készülne, és sosem készülne ell...azaz nincs keretbe foglalva és kiszinezve a játék.
Egy AC2 a már kialakult és a viisszajelzések alapján kiforrott kerek egész játék lehetne(?).
..van akiknek ez számít, mármint hogy a játék kész van. lemezen van a kész játék és max hibákat orvosló javítások jönnek 1-2 -
#37756 Egy picivel drágább mint egy F1 :) Mi a baj ezzel ? -
#37755 nem értem, hogy minek erőltetik sokan ezt az AC2 témát... manapság már semmi értelme új játékot kiadni évente.. inkább mázsaszámra dlck.. annyi tartalmat csinálhatnak, hogy nem győzik kiadni és fél évre előre megvan hogy mikor mit akarnak kiadni.. az autó és a pálya modelezők elvannak látva munkával, addig Kunos csinálgathatja az új funkciókat (eső, este stb.) és mindenki boldog :D
kíváncsiság kedvéért visszanéztem az eddigi vásárlásokat Steam-en
rp 10euro (2016 július)
jp 5euro (2016 június)
dp3 8euro (2015 december)
dp2 8euro (2015 október)
dp1 10euro (2015 március)
AC 15euro (2014 június)
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2016.08.22. 18:05:34 -
Jackal #37754 Tények ismerete az steames eladási statisztika volt. (vagy nemtom mire gondoltál)
Én is azt mondom hogy megérdemlik, mert kis cégként nagyot gurítottak, de ha feladják az eddigi jó szimes vonalat a még többért, akkor rájuk szakadhatna akár egy mázsa sz*.
Remélem nem így lesz és megelégszenek egy jobban kidolgozott ac2-vel pár év múlva. (szebb grafika, több pálya, meg ami kimaradt az egyből)
Utoljára szerkesztette: Jackal, 2016.08.22. 00:24:10 -
neilszab #37753 Az szinte biztos, hogy jól megy nekik most a szekért, de azért nagyon messzemenő következtetésekbe ne merjünk belemenni, nincs rálátásunk milyen komoly kiadásaik, beruházásaik voltak, és a különböző license-ekért milyen árat kellett fizetniük. Pár hónapja olvastam egy lazább hangvételű interjút velük, ahol minden ismertebb tag elmondta, hogy milyen autót hajt éppen... és hát semmi különösebben extra nem volt közöttük.
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2016.08.21. 22:53:30