• Alexease
    Azert az nagy elonye, hogy ket platformra is megjelenik.

A ket nagy tabor (GT/Forza) az utobbi 10 evben kizarolag a sajat cuccait tesztelte, hasznalta, az volt az alap (persze, tuti van boven atjaras is, kint belefer a koltsegvetesbe). Igy kivancsisagbol talan sokan raugranak. Ha platformonkent mar annyi fix ember megmarad mint PC-n, mar boven megerte (egyreszt mar megvettek, masreszt a tobbiek majd DLC-znek).

Persze tartalomra, latvanyra, es foleg szolgaltatasokra messze elmarad a naluk megszokottol, de a szimes jellege miatt (kezeles es sok beallitas), talan sokakat erdekelni fog. A konzolokon (elvileg) meg egy normalis cockpit allitas sincs (meg ha nem is az a legnepszerubb nezet).

A nehezseggel sem lesz gond. Sose ereztem frusztraciot, hogy nem kanyarodik vagy "erthetetlenul" kicsuszik:D Nem probaltam kontrollerrel, nincs is meg sose volt, de szerintem tuti addig allitgattak es hangoltak, amig kikapcsolt segitsegekkel is tutin lehet iranyitgatni.
    Raadasul az autok nagyresze eleve ABS/TC/SC, foleg a divatos es nepszeru autok, azokat fenyceruzaval is lehet tologatni;)

Plusz a kormanyosoknak, a jo fajta FFB-n kivul, vannak benne "hangulat/egyszerusito" dolgok is, az effektek es a drifthez valami experiment (vagy mi).

De teny, hogy valszeg csak a szimesebb, komolyabb jatekosokat tudjak majd hosszutavon megnyernni, mert az egyeb koritesben, hangulatban es latvanyban (meg ha tetszik is nekik az iranyiias), eleg szegenyes a GT/Forza-hoz kepest.