• Alexease
    A konfignal a Fullscreen-t probaltad?:)))) Amugy nem tudom mi lehet;)

A kontroller konfignal, a kormanykalibralasnal 540–720-ra kalibrald, a 900 sok neki. Amikor a ket szelso alapotot keri, csak 270–360-ig forgasd.

Lekezeli a hpattern-t, de kuplung (meg) nincs, igy minden valtasnal recseg a valto:) Marad a bot/pillango (ehhez a pillango boven jo).

A portalon az osszes segitseget kapcsld ki. Aztan a jatekban, a belso menunel, minden autonal megegyszer (nalam a portaltol fuggoen, a progiban is ki kell kapcsolni, eloszor amikor hasznalom az autot). Vag csak en benazom:P

Nem tudom alapbol milyen autot ad, valszeg most mar nincsenek ingyenes autokl (en meg zart betas voltam, akor adtak ezt-azt).

Krediteket mindenert ad.
    - kitoltod a profilodat
    - van vagy 150 pin es egyeb akarmi
    - minden autohoz kulonfele feladatok vannak (hotlap itt-ott, verseny, korido stb.)
    - naponta challenge
    - hetvegen challenge
    - a palyan eltoltott idoert (mindegy melyik palyan es milyen autoval), nem koroket szamol, idot. Ha 1 perc alatt mesz korbe 1 egyseg, ha 2 perc alatt akkor 2;) Ha 20-szal vegiggurulsz a gyorsulasi palyan, kapsz 1-2000 Kreditet:D
    - autonkent valtozik a kredit es Ex szoro, minnel komolyabb az auto, annal tobbet ad (de valszeg annyival nehezebb is, es gyorsabban korbe is ersz:P)

2-3 hetente van akcio, amikor 50–200%-os szorzoval szamolnak hetvegen, en altalaban akkor tologatom. Most hetvegen 400000Cr jott ossze:DDDD Vettem vagy 10 autot;P Az penzben 25-35EUR lenne.)

Amugy 1EUR = 120–150 E-Bucks = E-Bucks*100 Credit

Akkor lehet nagyot kaszalni, ha van egy extrasabb autod (+240% Cr/Ex), plusz hetvegi +50-100% Cr/Ex, plusz ha meg Premiumra is (+50% Cr/Ex) benevezel 1 napra (100Bucks):)
    Ami 10000Cr (bar Cr-rel nem lehet kicsengetni), de 10 kor Silverstonban ~20000 kreditet ad:P

Eleg jo a festegetos resze is, bar az nem erdekel.
    A Leaderboards-nal tarolja az osszes idot.

Naponta unalmas nyomni, foleg hogy most visszagagyiztak az offline reszet (keves kor), de a napi feladatot es a Challenge belefer. En 1-4 hetente szoktam leulni karikazni vele.