42876
-
#3639 Ezek sajnos mar nem villanyoznak fel...
Tegyen ki vegleges auto es palya listat, idopontot az elorendeleshez es a veglegeshez, arakat a Steam-hez, kepeket az UJ es atdolgozott (remelem!) menurendszerhez, kontroller/hang/graf/AI beallitasokhoz, setup-hoz stb. -
#3638 Jah, olvastam. -
#3637 Kép nincs, de van ez:
@KunosStefano said:
lol today I watched some rough cuts of the new official trailers for AC and I was like.. wow who did this game? :p -
#3636 Az hát.... Lehet le is füstöltek a gépek....:) -
#3635 Harom napon keresztul toltak a kepeket, had vegyenek mar egy kis levegot, ne kinozd oket, nem lehetsz ennyire telhetetlen:D -
#3634 Ma semmi kép nincs ??? :P -
#3633 Jaja, kormány én sem tudom belőni, valszeg DX tweak kell hozzá, egyszerűen nem lineáris úgy sem , ahogy annak kellene lennie .... -
#3632 Igen ? :))) Akkor átkapcsolom, tököm se nézte, én csak valami normális autóra várok, a többi nagyon nem érdekel :) -
#3631 Na ezt kipróbálom, kösz. -
#3630 Igen, kesobb volt hozza mar sokminden, amivel jobb/hasznalhatobb/normalisabb lett. De ha valaki felteszi a teljesen alap nyers cuccot, akkor kicsit azert falramaszos a cucc;) -
#3629 H váltóhoz plugin kellett. Setup rész szintén érdekes volt, nem is állítgattam inkább sose. -
#3628 Az rF2-ben mar vagy fel-egy eve at lehet kapcsolni a menut normalis kinezetube:D (Jobbfelso sarok, spinner/list view):P -
#3627 Igen, de a program is eleg kozolos volt alapallapotban. Mar nem emlekszem ra, de szerintem problemas volt a valto kezeles (H-Pattern), a kuplung, nem volt normalis kormanybeallitas, foleg nem kormanyszog.
Igazabol gazos volt az RBR, de mivel nem volt mas, es az autokezeles valoban jol sikerult, igy az lett/maradt a kiraly;) -
GPx8 #3626 Én ezt használom most: Link -
#3625 RBR off: Melyik modot ajánlod hozzá? a lényeg az legyen, hogy az autó ne 100 kilósnak hasson. Ha van ilyen, akkor teszek vele még egy próbát CSRel immáron. -
unrealnoise #3624 Az meg a másik, hogy pl szerintem meg tök kényelmes, hogy GT közben nem kell egér után kutatnom, mindent meg tudok csinálni a DF GT-vel.
ha jól fel van építve a menü, akkor pár pillanat minden beállítás - egér nélkül is. arról nem beszélve, hogy az "egeres UI-t" legalább annyira, ha nem jobban el lehet baszni. :)
Alex: A GT6 és maga a GT pedig nem is olyan gyenge ám. (Persze az FFB nagyon gagyi, kevés, gyenge.) Amit mondanék rá, az az, hogy elég megbocsájtandó a fizika. rázókövek meg etc szintjén pl.
De a lassabb járgányok teljesen jók. Teljesen autós az egész, nincs semmi himbilimbi, meg hasonlók. Az van amit te akarsz vezetés közben. a pCars a kezdeti állapotban ezt meg sem tudta közelíteni. -
#3623 En rf2 auto, palyavalszto vackatol kapok rangast....az mindent uberel :) -
GPx8 #3622 Nem azért, de az RBR menüje is egy szar, de az egyik legélvezetesebb szimulátor. -
#3621 Szamomra (valszeg) az osszes konzolos menu szar, mert en egereszos vagyok, a gamepad-es es pocoktetos szaroktol falramaszom meg PC-n is;) -
antiqueA #3620 GT5 menüjénél nincs szarabb a világon. -
#3619 A konzolos valtozatokbol nem mutatnak kepeket, de azokon valszeg egyszerusiteniuk kell. Legalabbis menukben vagy kezelesben. Bar a jelenlegi PC-s is eleg konzolos, eleg ha az idiota palyavalasztast nezzuk:D
Azert a GT6 szintnel illene jobbat csinalni;) Nem mintha probaltam volna a GT6-ot:DDDD -
unrealnoise #3618 Vicc, hogy hiába van/volt ott az rFactor 2, az AC, az iRacing, a GTR3, GT6 meg még sorolhatnám, nincs még egy autós játék, amit ennyire vártam volna. Mondjuk az is hozzá tartozik, hogy erős kétségeim is vannak, bármi ami eddig konzolra megjelent. Mármint az ilyen autós játék kategóriát illetően.
A pCARS-ra töbek közt Lac coo szokta mondani, hogy csak csicsában, meg külcsinben virít, ami igaz is, de azért ha a kódokba nem is néz bele az ember, már az UI-ból és a számtalan lehetőségből is látszik, hogy itt nem valami szokásos, arcade bohóckodást akarnak csinálni (hiszen oda ennyi opció, ennyi lehetőség felesleges is lenne), jómagam pl szentül hiszem, hogy összehoznak fizikára egy GT6 szintet. -
#3617 Eleg extrem:) De ehhez valoban jobb lenne egy frissebb koramny alap. -
#3616 ebxtam de háát lehet jobb is, erős idegzetűeknek:
momo..
Sajnos időszerű lesz cserélni, mert a nagy átmérőt nem bírja a műanyag, és nagyon kotyog.
de a pedálom CSR Elite load cell, szal remélhetőleg egyszer összejön egy komolyabb kormány.
-
#3615 „permission” :) -
#3614 ahhh F40!
nagyon hasonló kormányom volt a Fordomon, jelenleg:
:DDD Amíg nem szerezek be egy jo kormányt...ezzel támadok :) -
cstibikeee #3613 A kép neve: Screenshot_ferrari_312t_monza_10-9-2013-14-14-48 -
#3612 Lenyegeben regi rendszer szerint keszul a palya, hasonlo felbontasban. A kulonbseg annyi, hogy az 1-2 meteres face-eknek a vertex-eit ra tudjak pontosan igazitani a scannelt ponthalora. Igy egy teljesen egyenes es sik palyaszakasz is, igazabol 1-2 meterenkent valtozik. Az mar eleg jo versenyautoval, amivel 40-60 metert daralsz le masopdpercenkent;)
A kisebb egyeletlensegeket, lyukakat, nehany centis szintkulonbsegeket, „katyuzas” nyomait is pontosan „le tudjak rakni”, modellezve (ha lekezeli az engine az a kulonbseget) vagy fake bump-pal.
A CARS-t majd meglatjuk, ha kesz lesz. De erosen ketlem, hogy csak disznek csinalnak bele a tocsakat:) -
#3611 dat váltó -
#3610 -
#3609 Nem a kis kavicsokat gondolom, hanem a nagyobb huplikat....azt mér én is lemodellezném ha kell :))Sőt szerintem próbálgattuk is régen rF-hez ....
Bár most monitoron nekem sem tűnik olyannak, telefonon úgy látszott :)
Tócsa szép a CARS-ban csak sima dísz semmi más, NPB-ban meg mondjuk fel is úszik rajta a kocsi ....De még gagyi F1-ben is lehet hűteni a gumit a vízen .CARS-ban bármi van, minden csak csicsának van ! :P -
#3608 Tocsak from CARS:)
-
#3607 Biztos, ember nincs aki azt lemodellezze, se gep ami futassa:D Raadasul teljesen felesleges lenne. -
GPx8 #3606 Majd meglátjuk. -
#3605 Pocsolyakat is csak o tud ! :)Amugy csak a bum miatt tunik ugy, vagy tenyleg modellezve vannak a kis huplik, dombocskak a betonon ? -
#3604 Igen, ha lennenek guminyomok es darabok az aszfalton vagy tocsak amiben tukrozodnek a dolgok, mar izgalmasabb lenne a kep:)
Ez igy inkabb DOF reklam, mar o is tud ilyet:D -
#3603 Jo ez a kep, szep a bump a shinemap, de mar uncsi.... -
#3602 Itt céloznak a fényre az alagút végén, már közel járunk! :D -
#3601 Egy semmit mondó kép mára:
-