| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
AssettoDriftER #37438 Laikusként tenném fel a kérdést a tegnapi tapasztalataimról
Felléptem egy szerverre a RedBull Ring & Ferrari 458 Italia S3 kombinációt választottam
A pálya paramétereire nem emlékszem.
Teszt jelleggel a slick gumit választottam (abból kiindulva, hogy az jobb tapadásilag mint a Trophy H bár azt nem tudom milyen gumi)
Tapasztalatok:
A féktávok mindenhol kb. 150m
Castrol Edge (1) kigyorsítás 2.-ik 3.-ik fokozatban folyamatosan kipörgő kerekekkel.
Remus szintén. (2)
Schlossgold (3) Rauch(4) között folyamatos ellenkormányzással mert végig csúszkált padlógáz mellett.
Würth Curve után a 6.-os kanyarban is izgett mozgott ott is folyamatos ellenkormányzás volt akárcsak a RedBull Mobile (8) ból kifele.
Visszaváltottam Trophy H gumira és a féktávok rövidültek, 100m-en belül szépen be lehetett ereszteni.
A kigyorsítások padlógáz mellett is sokkal stabilabbak voltak és a hátsó pálya második felében sem tört ki a hátulja.
Slickkel olyan 39körül tudtam gumicsere után 1:35 körül.
Gumikérdésben tehát ez a Trophy milyen jellegű gumi és miért ennyi a különbség tapadásilag a slick gumival szemben?
PPersze örülök, hogy ilyen jól modellezték a gumifizikát mert érezhető volt a különbség tapadásilag, csak felvetődött bennem a kérdés a 2 gumi jellege között mi lehet a különbség?