42876
-
#37312 Anyamat...
Ebbol a lampat meg a tukrot ertem kb. ! :)) -
#37311 1.7.1
- Reverted HideApps command key (CTRL+H)
- Fixed headlights auto-switch with foggy weather
- Levante brake disks, damage zones and seatbelts fixed
- F138 mirrors fixed
- Fixed ChatApp issue when TIME_TO_LOSE_FOCUS was defined
- Fixed a possible desync at multiplayer start
- Fixed potential divide by zero in ERS
- Tweaked skid sound pitch and volume for Maserati Levante
- Finetuned crossfade at high rpms for Ferrari SF15-T
- Shared Memory new members
- SPageFileStatic
- int hasDRS = 0;
- int hasERS = 0;
- int hasKERS = 0;
- float kersMaxJ = 0;
- int engineBrakeSettingsCount = 0;
- int ersPowerControllerCount = 0;
- SPageFilePhysics
- float performanceMeter = 0;
- int engineBrake = 0;
- int ersRecoveryLevel = 0;
- int ersPowerLevel = 0;
- int ersHeatCharging = 0;
- int ersIsCharging = 0;
- float kersCurrentKJ = 0;
- int drsAvailable = 0;
- int drsEnabled = 0;
- float brakeTemp[4];
- python new functions and members
- added new members to getCarState (see acsys.py)
- getCarEngineBrakeCount(carid)
- getCarPowerControllerCount(carid)
- Updated server plugin example to reflect protocol changes in ACSP_LAP_COMPLETED
- Fixed autoclutch cars not starting if clutch pedal is pressed down
-
#37310 Mondtam neked ne a benzinkuton a romaktol vegyel kormanyt ! :) -
#37309 -
Solt #37308 Nekem kb 10 éve van meg a G25, azóta semmi galiba nem volt szoftveresen... 10 évente belefér ennyi! :)
G29 nekem nem kell, ha váltok akkor csak szíjas kormány jön... :)) -
Hasselhoff72 #37307 Azt a fost kellett feltenni kösz, de most ez ilyen hogy majd vadászni kell forumon hogy mi a kurva anyjáért nem megy? Eladom a retekbe majd biztos veszek g29... ott biztos nem kell keresgélni:)) -
Solt #37306 Telepítés közben csak akkor csatlakoztasd a kormányt (USB) amikor kéri a telepítő, előbb ne! Ha így sem megy akkor előbb távolítsd el az eszközkezelőben (szoftverrel együtt) és utána telepítsd újra... -
Hasselhoff72 #37305 Na azért hisztizek mert leszedem azt amit mondtál és ez van..... egy raklap fos.... -
Solt #37304 Ne hisztizz! :)) Azért írja, mert az is (2010-s) csak annyi változott benne, hogy támogatja a W10-t. Leszeded a Logitech oldaláról az 64 bites W10 LGS-t,
Szoftververzió: 5.10.127
Feladási dátum: 14-MAR-2016
Majd újratelepíted a G27-t... érdemes ugyanazt az USB aljzatot használni mindig, mert másik USB-n előfordulhat, hogy kezdheted előröl! :) -
Hasselhoff72 #37303 Az hogy baszna szajba magat ez a raklap fos.... felrakom a legújabb drivert erre azt irja 2010-es dátumú a driver szétbasz az ideg... -
#37302 Ha Win10, akkor frissitett egy nem odvalo drivert, es game over;) Korabban itt is es mashol is voltak valami leirasok, hogyan lehet rendberakni.
Ha nem Win10, akkor nem tudom:) -
Hasselhoff72 #37301 Valaki megtudja mondani mi a retek ez a baromság hogy a G27 valami driving forcenak ismeri fel a winfos és lényegében nem működik?
Kb egy hónapja használtam akkor jó volt semmit nem raktam fel a kurva anyjába..... -
#37300 Tegnap azonnal Nord-on probaltam ki, nem volt jo otlet.
Menni meg lehet vele, ugy ahogy, de megallni, nah azt mar nem nagyon:D -
#37299 Igen, mindent a pilota allitgat, ugyan ilyen (szor ketto) tekerokkel.
A palyakhoz, ahogy irtam (#37293), elotte programozzak az egesz rendszert. Nem hiszem/tudom hogy GPS vagy egyeb alapu (megbizhatatlan lenne), inkabb a palya karakterisztikahoz allitjak: kanyarok szama es tipusa; szintkulonbsegek; egyenesek szama, azok hossza; min-max-atlag sebessegek; kigyorsitasi es fekezesi intenzitasok; szukseges aero-k es azok hatasa (foleg hatul, az extra motorfek miatt); stb.
Es persze meg a diffi is "dinamikus", vagyis allithatja a pilota, ami ismet hatso tengely, igy bekavar, de az most mar mindegy:) -
#37298 Csak atfutottam rajta, nem birtam ki:DDD
Frankon le van irva a MGU-K Delivery modokhoz, fokozatonkent, szazalekosan, lenyegeben gorbesitve hogyan szedi ki a cuccot. Persze onmagaban a low, hig, top speed is beszedes, de igy fokozatonkent szazalekosan meg egyertelmubb. Erdemes vegignezni.
Az Engine Brake amit csak tippeltem, valoban az, az MGU-K motorfek hatasat csonkkenti.
Es ami az elobb lemaradt, az a KERS, ami igazabol nincs, de itt a max power-t jelenti (MGU-K regen to 0%; MGU-K deploy profile to Hotlap; MGU-H mode to Motor).
Most sokkal egyszerubb lett az elet:DDD -
#37297 Es a fekmelegedest tesztelte mar valaki ? Nagyon gyakori egyszerre fek-gaz hasznalatnal totenik-e valami ?
Meg meg mindig erdekel, elgurul-e az auto rajt elott ? :) -
GPx8 #37296 A "vintage" Maserati (v12) nagyon tetszik! Nem kislányoknak való... -
#37295 De iagazibol is igy allitjak, ertekeket hogy toltson, hogy adja le stbbb...?
Nem a palyakhoz van igazitva , a fekutakhoz, egyenesekhez , kigyorsitasokhoz ?
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.07.15. 19:30:24 -
#37294 De az az, elvileg teljes leirasnak tunik, koszi. Bar ennyire mar engem sem erdekel, tul hosszu:DD
De akit valoban erdekel, inklabb azt magolja be, abba tuti benne van minden reszletesen. -
#37293 Es ez most egy szim, amiben egyszerusitve van, hogy hasznalhato legyen;) Egy masik szimben 25 gomb/tekero van hozza, csak a fek erohoz 6 darab:D Meg persze motor, uzemanyag, pedal erzekenysegek, fixed meg adaptive beallitasok a toltes/visszanyereshez stb. Az mar agyrem:D
Es igazabol valszeg palyankent programozgatjak a teljes rendszert, ami nem a pilotatol fugg, nem o allitgat, o mar csak azt hasznalja.
-
#37292 Amugy itt nem errol van szo ? Nekem nem jon be telefonrol....
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.07.15. 19:25:56 -
#37291 Jo ez, valami gepeszkedes legyen mar AC-ban is :)
Alex, kosz! Most ird le kicsit lassabban is :)) -
Tyuki80 #37290 Na ezért utálom én élőben is az F 1 nek nevezett hókuszpókuszt....
Utálom! -
#37289 Gyors ERS leiras(szeruseg:P), ahogy jonnek a tapasztalatok, a tobbiek javitjak:) Mindenhol hozza lehet gondolni az "elvileg" szocskat:DD
Nem sokat teszteltem, de Kunosek ezt is eleg jol es "egyszeruen" megoldottak, legalabbis a lehetosegekhez kepest.
Aki kiakarja hasznalni, legyen UFO meg legyen extra-multi kormanya:D
ERS-fapad, 3 darabbol:)
1. MGU-K: a mozgasi energiat alakitja (fekezes, hatso tengely, vagyis motorfek), ez az akkumulatorba megy, aminek a kinyerese veges es csak X ideig hasznalhato (ertekeket nem tudom, akit erdekel, utana nez:D).
2. MGU-H: hoenergia visszzanyeres, ami igazobol mozgasi energia, mert a turbo forgas bonuszat alakitja energiava. Ez folyamatos, korlatlan, mehet kozvetlenul a motorhoz vagy az akkumulatorba tolteni.
3. Akkumulator;P
Ahogy MacLeody irta, van ERS app, erdemes nezegetni, allitgatni, eleg jol megoldottak, pilotavizsgas, de nem annyira, mint egy masik programban:)
MGU-K Recorvery: milyen gyorsan toltse es/vagy mennyit nyerjen ki fekezeskor(?!)
MGU-K Delivery: ez elvileg/talan az akkumulator kinyerese lenne, milyen gyorsan, intenziven szivja le a mannat, ami valszeg (eredetileg) fordulatokhoz, sebesseghez, pedal allashoz es egyebekhez van allitva. Pl. low, high, overtake, top speed, hot lap; meglehet toltesre rakni (charging), amikor csak "befele" megy az anyag (hotlap elottre).
MGU-H Mode: ez non-stop uzemel, korlatlan, lehet vele tolteni az akksit (battery) vagy bikazni a motort (motor).
Az Engine Brake "jo kerdes"?! :) Elvileg az MGU-K Recorvery adna a toltest, ami ellenalas, vagyis motorfek is egyben, ez valami szorzo vagy "szabadon futo" trukk (:D) vagy mi?!:))))
De ami biztos, ha maxon van a toltes (MGU-K), akkor a fekero elosztast erdemes piszkalni, mert amugy sok lesz hatul.
Nem teszteltem halalra, mert ehhez speci kormany kell sok gombbal, sok turelem, zold borszin, nagy szemekkel es hasonlok:DDD
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2016.07.15. 19:15:04 -
#37288 Ja, mondjuk hülye vagyok, látod a beállításokat, kiírja felül is :) -
#37287 Jobb oldalon az appok között van egy ami az ERS beállításait mutatja. Próbáld ki hotlap módban - mármint az MGU-K-t - vagy top speed-ben. Meg úgy vettem észre, ha az MGU-H-t battery-ről motor-ra állítod, akkor is nagyobb a teljesítmény.
Ez Monza? -
#37286 Huhh most megfogtál. Ha jól emlékszem 5-ös gumi modellt tettük bele a MOD-ba. De próbáld ki, nekünk nem volt gondunk vele ill. kényszert sem éreztünk, hogy frissíteni kéne a gumikat. -
#37285 Ahogy látom nálam az ERS-el lesz gond, feltehetően a tegnapi próbán is ezért érezhettem azt Spielbergben, hogy nem kell neki a 7. fokozat sem. Most kipróbáltam Monzán és az ERS szinte meg sem moccan. A fordulat/fokozat/sebesség arány valóban jónak tűnik, -ezúton szeretnék ez miatt elnézést kérni (biztos ez a kiosztás is segített a véleményalkotásomban link), viszont az ERS-t miként lehet működésre bírni? Beállítottam a "MGU" gombokat, de sok változást nem tapasztaltam. A képen látható pillanatban 5-ös szárnyakkal mentem, kevés üzemanyaggal és nyitott DRS-el, viszont a 319-es sebesség ebben a helyzetben kevésnek tűnik ezen a pályán. Itt azét szoktak 350-eket is menni.
Utoljára szerkesztette: Gadfly13, 2016.07.15. 17:42:03 -
GPx8 #37284 "de ha vki F1-ezni akar akkor azoknak bátran ajánlom az általunk használt és átszabott MOD-ot link."
Köszi, de ez már az új gumihoz van "átszabva"? -
#37283 Kunos és a kamu FFB a lézerhuplis pályán?
Húha...
-
domotec #37282 Hotlap fokozatnál több visszanyert energiát használ, low fokozaton kevesebbet. Nyilván ez a köridőben is meg fog látszani. A többit még ízlelgetem. -
domotec #37281 Bocs ha úgy tűnik beleugatok.. Általában csak olvasni szoktam a fórumot. A váltóáttétellel kapcsolatban annyit, hogy nem kell kiforgatni a teljes fordulatig. Már a 458 GT2-nél sem kellett és a mod F1 mercinél sem kellett. A virtuális kormányon lévő ledeket nézzétek... Az alapján kell váltani. A hangja is egyből barátságosabb lesz és használhatod a 8. fokozatot. -
Solt #37280 "de lehet az rF1-től is"
:))) -
#37279 Meglesem én is még1x ha hazaértem. Jött esetleg vmi update azóta?
Tegnap mikor próbáltam az volt a fura a RedBull ringen, hogy nem is kívánta az autó a 7.-et se, viszont tempóm volt... -
Tyuki80 #37278 Szerintem sem lesz ez a program az,ami a hardcore mindenthűdeleszimulálunk ligákhoz kell,viszont alternatívának ott egy csomó más program. -
#37277 Sose lesz ligázásra alkalmas, úgyhogy erre szerintem felesleges várni.
A váltó problémát meg nem annyira értem. 327km/h 10.400-as fordulaton.
-
#37276 Persze érezhető a fejlődés mert 2 éve mikor kijött az Mp (én akkor vettem meg az AC-t), ahhoz az állapothoz képest valóban rengeteget fejlődött. Mondjuk ehhez az is hozzátartozik, hogy a "semmiből való kiindulási pont" hozzájárul az érzethez.
Az FFB-t én sem fikáztam, de vmiért nem tartom olyan hűűde kiemelkedőnek se. Igaz csak egy standard G27-em van, lehet jobb kormányokkal más az érzés. Az igazi különbséget akkor éreztem az ffb-n, mikor előveszem a rF2-őt, akkor ott vmiért úgy érzem, hogy van fizikai kontaktom a gumik és az aszfalt között, majd ha visszamegyek AC-hoz és vmi gyári tartalomhoz, ott hirtelen megszűnik ez az érzés (persze ez csak saját tapasztalat/vélemény). Rossznak nem mondanám, de van jobb (pCars, se rossz sztem, csak ott maga a fizika tompítja 1 kicsit az élményt).
Én lennék a legboldogabb, ha összeállna végre az AC olyan szintre, hogy komolyabb valós sorozatokat is le lehessen szimulálni vele online szinten, de ebből a szempontból hiú remény sztem + konzolos megjelenés sem fog segíteni ezen az irányvonalon. -
Jackal #37275 Mostanában sajnos nem nagyon játszottam, de már az 1.0 körül is nagyon frankó volt az ffb, gondolom azóta talán nem butítotak rajta sokat.(legalábbis high-end kormányon)
Gumifizikán, főleg a megcsúszás-visszatapadás részén még valóban lenne mit csiszolni.
Utoljára szerkesztette: Jackal, 2016.07.15. 14:36:54 -
#37274 fanyaloghatunk , h miért nincs ez , miért nincs az , (miért Levante-t adnak ingyen:) ) , de azért látszik a folyamatos fejlődés (sőt az a vicc h itt a leggyorsabb ha belegondolok)...ahhoz képest h mi volt eredtileg betervezve ahhoz képest rengeteg plusz dolog van funkcióban , na meg rengeteg tartalom
az ffb meg még mindig világbajnok szerintem főleg egy fasza kormánnyal
legautósabb érzést még mindig az AC autói adják nekem... -
#37273 Hat ha igy gondolod, akkor ennyi !':)
Magam reszerol ha barhol ugy lehet eroltettni egy M30-ast mint itt, akkor számbaveszem majd :) Ffb t nem is kommentalom....;)
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.07.15. 14:02:51