| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Abban a részében tényleg van valami, hogy az emberek várták a jobb szimeket, csak ezt vhogy én úgy képzeltem el annak idején, hogy a már akkor megszokott és bevált alapfunkciók megmaradnak és nem az lesz, hogy előröl kell kezdeni és kivárni ismét mindent. Persze egyik mai divatos simnek mondható vmi sem egy korábbi konkrét folytatása (kivéve rF2), így vhonnan el kellett indulni, de azért az, hogy Kunosék most jutottak el odáig, hogy pl. ki lehet ugrani a rajtnál és nem tökig nyomni a gázt, ami majd automatikusan elrajtoltat, azért az picit megmosolyogtat. :) De megcsinálták x év után és örülök! Felvezető kör lehetősége sztem jövő nyáron jön majd, és 2018-ban talán már SC is lehet a játékban v. pl. manuális pitlimiter funkció, persze ha az adott autó képes lesz erre. Elfogadható ütközés és törés modellről már rég lemondtam ahogy a mechanikai hibákról is....de még lehetne sorolni... ezek többnyire mind olyan (alap) dolgok, amelyek a korábbi programokban működtek v. esetleg javításra szorultak (de jelen voltak!) és az ember alap elvárásait képezték ha már szimulátorokról beszélünk, de ezeket az újításokat a "modern" programokban úgy néz ki, hogy újra meg kell élni....míg ismét el nem jön az az időszak, amikor kéne egy újabb sim. Ördögi kör ez... :)
Grafikai területen valóban van előrelépés!
@Tomsteel
Ne haragudj, de nekem ez (#37250) no comment kategória. Értem mire célzol, de közel sem erről van szó.
Utoljára szerkesztette: Gadfly13, 2016.07.15. 11:34:49