42876

banner
  • sertrex
    Ha két memória mudulod van, akkor vagy az 1-3, vagy a 2-4 slotban ajánlott. 1150-es lapoknál két modulnál kimondottan az A2-B4 párosítás az ajánlott. De az alaplap leírásában benne van pontosítva.
    Utoljára szerkesztette: sertrex, 2016.07.04. 09:16:26
  • lac coo
    Off.
    Memoriat at lehet rakni csak siman az egyes-kettes slotbol a harmas-negyesbe ? :)
  • lac coo
    Javitott lampa ? Az mit jelent ? :)
  • Szabi #37108
    jé, az 1.7-el jön javított lámpa, belső visszajelző, index
  • arty
    ez elvileg nem csak fika-lap? :D
  • Met
    Plázában számtech bolt, pl. Mammut Edigital.
  • lac coo
    Hi !
    hol tudnék ilyenkor vasárnap hűtőzsírt venni ? :DD
  • lac coo
    Amugy lesznek allithato , normalisabb tukrok ?
  • mumus70
    Úgy ahogy van mindkét autó szabálytalan! 4 kerekes pálya elhagyás! :D
  • neilszab
    Kedd este: Historic Summer Cup!

Folytatódik nyári megmérettetésünk a hőskori olasz méregzsákokkal, amihez még bárki csatlakozhat, hiszen a 6 futamból a 4 legjobb eredmény számít bele a végértékelésbe. Az első fordulón csaknem megtelt a szerver, így ismét nagy érdeklődésre számítunk. A Foci EB azonban kicsit bekavar a naptárunkba, így a 2. forduló kivételesen kedden kerül megrendezésre.

A részvétel nyílt, örömmel látunk mindenkit, a gyakorló szerver 0-24 elérhető!
    Infók: AC Historic Summer Cup - Imola - 07.05
    Utoljára szerkesztette: neilszab, 2016.07.03. 09:15:20
  • Timbu
    Grafománok...
    Már az elején feladtam, amikor egy bekezdésen keresztül tárgyalta, hogy gyerekkorában mennyire szerette a Pokemont.
    Utoljára szerkesztette: Timbu, 2016.07.02. 22:00:45
  • goldboy
    Hát, srácok ezt is megértük...
  • lac coo
    Lehet arra gondolt, hogy mar kivul mennek a palyan, es meg talan elozni is engedne a program meg inkabb kint ..
  • b-type
    A -balról beelőz- léc nekem is magas, a pályavágást gondolom a Spa-i képre értetted. :)
  • Tyuki80
    Mi vaaaan???
  • lac coo
    Hogy micsoda ? :)
  • endy papp
    Itt még lesz aki balról beelőz......a játék még ezt is tolerálná
    Ahogy a képen levő pálya melletti haladást is.
  • lac coo
    Driftautó magamfajta botlábúnak ! :))

• goldboy
    a DLC várja az 1.7-et.
    Szerintem a tartalom már kész van, csak a mesternek kellet még két hét az alkotáshoz...
  • Jackal
    Lesz ma 1.7, vagy megvárják vele az új dlc-t?
  • Szabi #37091
  • Szabi #37090
  • lac coo
    Nembizony...
  • Szabi #37088
    notbad
  • b-type
    nem unalmas, hanem eseménytelen :)
    pl. egy F1-s futam sokszor eseménytelen, de nem feltétlen unalmas, ott vannak a alig észrevehető pozíciócsaták időben....van aki jelentéktelennek tartja, én szeretem látni hol engedik el a lehetséges pozíciószerzést, már a futam első felében lehet látni ki hova tart, hova van reális esélye érkezni, de persze erre védekezik az azon pozíciót birtokló is....ezt csak a köridőkben látod, ki hol tekeri fel a motort és kb. miért.
    Nem látványos az tény.
    Ott van az autók mozgása, ami ha jó a kamerabeáll engem eltart egy futamon keresztül.
    ...ilyen piszlicsáré dolgok azok amik miatt nekem sosem unalmas egy verseny, max eseménytelen...azaz 'nem történik' semmi.
    Az F1-ben nagyon összetett egy futam, de persze sokat dolgoznak azon hogy látványos, eseménydús is legyen....nem feltétlen sikerrel.
  • atiwrc
    Azért szoktam össze írni Péntekenként, hogy ne kelljen keresgetni ;)
    http://www.rallysimfans.hu/forum/viewtopic.php?p=497579#p497579

Nem volt időm csak a szombat vasárnapi dolgokat összegyűjteni most és a Goodwood-ot is elfelejtettem, de ha fentebb görgetsz láthatod hogy általában mindig minden ott(timetable és stream link) van csak használni kéne ;)

Ha ennyire kötődsz a tv-hez akkor javaslok egy hosszú kábelt a gép és a tv közé :D
  • atiwrc
    Sportklubbon volt ERX meg WRX, nem a sport1-en.
    A legtöbbször Világi nyomta, a végére már jobban belejött, főleg mikor már élőben adták és nem akarta mindeáron az angol kommentr infoit fordítani....
  • lac coo
    Nekem is kajakra :))
    Ha mar valami tortenik mert nagyon obegatnak inkabb lehalkitom :)))
  • Hasselhoff72
    Ne bantsatok az f1-et:) bioritmusom be allt a rajt utan par kor majd ebredes a vege elott par korrel:))
  • Adam Jonas
    Blancpain GT Series? 30 perc alatt több minden szokott történni, mint 5 F1-es futamon.
  • lac coo
    De a TV előtt tudok jól szundizni ! :9
  • PacsutaTibi
    Mondjuk azért vannak ott is jó dolgok, de egyre kevesebb.
    Pl én nagyon szerettem 2002 óta folyamatosan felvettük a Tempó műsort, ez ilyen összefoglaló jellegű 30perces műsor volt, és nem rakosgatták ide-oda, 2002 vagy 2003tól minden szombaton pontban 15:05-kor kezdődött az ATV-n. Egészen 2014-ig, amikor már a produkciót készitők, máshova is be-be dolgoztak (Mnasz magazin, Padlógáz ami szinte egy az egyben a tempó volt). Aztán 15ben nem is volt. De idén megint van szerencsére.

Pl a Suzuki Kupák (vagy mondhatnánk a cseh Oktávia kupát) youtube műsoraiba azt nem szeretem, hogy alig van felvétel a versenyről, inkább csak összevisza vágott klippek formájában, és interjúk. Míg a Tempóba kb elmondták a verseny menetét, majd utánna az interjú, ami alatt nem csak a pilóta arcát mutatták végig, hanem a róla készült snitteket is versenye közben.
  • PacsutaTibi
    Jajj a TV-t inkább ne emlegesd, vagy 3 éve volt a Sport1en az RX de elég hülyen vezette az a valaki, már nemtudom a nevét, de akkor nagyon sok mindent vezetett.

Meg ott a TCR is, az egyik srác aki kommentálta az még rendben is van, de aki a Spai meg egy másik fordulót mondta, hát majd elaludt közben és hülyeségeket beszélt.. A B3 Racing Team Hungary-t végig csak Racing Team Hungarynak nevezte.... kb másfél körig birtam, és kikapcsoltam. Akkor már inkább az angol komment a Youtube-on.
  • bardocz
    TV, hol élsz te, 2015-ben? :D Youtube-on iratkozz fel a rallycross vb csatornájára, élőben adják, és tényleg nagyon jó.
  • lac coo
    Nem tudom, ami így elémkerül a tvben, az dögunalom :)
    Biztos vannak jók, de nem keresgélek már, annyit nem ér .
  • bardocz
    IMSA akár, bár nem volt mind olyan jó.
  • PacsutaTibi
    Rallycross VB? BTCC?
  • lac coo
    Ha alszok a forma1 alatt az szamit ? :)
    Mast nem nezek, unalmas mind mint a rohadas ....
  • Adam Jonas
    Szándékosan nem gondoltam, mert annak amúgy nem sok értelmét látom, hogy beletegyek ilyet, hogy pl. mennyi AI ellen játszol, ésatöbbi. Egy megoldás lehetett volna, hogy ha azt válaszoltad, hogy offline játszol, akkor csak az offline részét töltöd ki, de ezt sajnos nem tudtam megoldani ezzel a kérdőívvel.

A versenysorozatnál meg feltételezem, hogy azért aki ilyen szoftvereket használ, az néz valamit. Ez nagyságrendileg olyan, mint aki leül FIFA-zni, az csak néz focimeccset a TV-ben vagy élőben.

Arra pedig, hogy miért kell kötelezően kitölteni mindent, annyit válaszolnék, hogy sajnos elég jól ismerem a társadalmat ilyen szempontból, és ha nem csinálom ezt meg, kb. a két legegyszerűbb és leglényegtelenebb kérdésekre válaszolnának, a többit meg ki se töltenék. :)

Ui.: köszi mindenkinek, aki eddig kitöltötte!
    Utoljára szerkesztette: Adam Jonas, 2016.06.29. 19:05:17
  • lac coo
    Szep , de ezeket mar tenyleg kilora rakjak be :))