| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Nekem szerintem ez volt az utolsó DLC amit megvettem....ezt is csak a Ferrari iránti "tisztelet" miatt vettem meg szerintem, ill. a Red Bull Ring miatt, mert talán az egész DLC-ben ez az amit értékelni tudok.
Az F1-es gépek szerintem ultra gázosak, sőt kicsit szégyen, hogy Kunos egy ilyen fizikával adja ki ezeket a gépeket. A váltó áttétel szokásukhoz híven itt is el van nagyolva, RB ringen a 2-es kanyar irányában 6.-ban nem lehet leforgatni a motort és még lenne 2 sebesség. :) A hang is eléggé érdekes....vannak sokkal jobb "barkács" MOD-ok, melyek inkább hasonlítanak egy F1-es gép tulajdonságaihoz. Aki ezt a "gyári" F1-es maszlagot elhiszi és élvezi, annak egészségére!
Ja és igen örülünk, hogy most már ki lehet ugrani a rajtnál (szerveren ez egyébként külön beállítást igényel), de mennyit is kellett erre várnunk? :) Ja és h villog mikor tölti az energia visszanyerő rendszert? Hűűűű, de szuper....biztos sok hasznát vesszük vezetés közben..de pl, a gumikeverékek komponenseinek a megkülönböztetése még továbbra is nagy feladat lehet Kunosnak, hiszen akármilyen gumival mész ki pl. F1-ben az összes keverék sárga. :) (ez utóbbi talán több/hasznosabb információval szolgálna a másik versenyző "állapotáról", mint, hogy mikor tölt az ERS).
Persze még sorolni lehetne azt a rengeteg ALAP hiányosságot, de nem fokozom, így is gondolom meg fogom kapni a magamét, de meggyőzni egyikőtök sem fog tudni, hogy "márpedig ez mennyire jó". :P
Utoljára szerkesztette: Gadfly13, 2016.07.15. 08:26:09