| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
nem unalmas, hanem eseménytelen :)
pl. egy F1-s futam sokszor eseménytelen, de nem feltétlen unalmas, ott vannak a alig észrevehető pozíciócsaták időben....van aki jelentéktelennek tartja, én szeretem látni hol engedik el a lehetséges pozíciószerzést, már a futam első felében lehet látni ki hova tart, hova van reális esélye érkezni, de persze erre védekezik az azon pozíciót birtokló is....ezt csak a köridőkben látod, ki hol tekeri fel a motort és kb. miért.
Nem látványos az tény.
Ott van az autók mozgása, ami ha jó a kamerabeáll engem eltart egy futamon keresztül.
...ilyen piszlicsáré dolgok azok amik miatt nekem sosem unalmas egy verseny, max eseménytelen...azaz 'nem történik' semmi.
Az F1-ben nagyon összetett egy futam, de persze sokat dolgoznak azon hogy látványos, eseménydús is legyen....nem feltétlen sikerrel.