| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Nem kell atallitgatni vissza monitorra,(eleg remalom elinditani jol vive-on, mivel hivatalosan nem is tamogatja) van olyan uzemmod, hogy a windows desktopot kiteszi a sisakba, egy altalad szabadon beallitott kijelzo meretre ami lehet kb 1 metertol 10 meteres, illetve az ivet is szabadon allithatod, tisztara mint a moziban, igy gyakorlatilag a legtobb jatekot lehet oriasi vasznon jatszani 2d-ben.
Ami durva, most mar azt is tamogatja, hogy amelyik jatek megy 3d-ben, sbs modban, azt a kivetiton is 3d-ben latod, pont mint a tv-n. Igy mondjuk eleg jol latszik a kulonbseg mi az amikor benne vagy a vilagban, vagy a vasznon van 3d-ben valami elotted, eg es fold.
A brand hatchre visszaterve, kb 15. korre sikerult osszehoznom egy jo kort 2d-ben, ami fel masodperccel jobb lett az elso koros vr-s idomnel, Szoval valoban a jatek valtozott (gyorsult) ennyit.(vagy vr-ben vegre megtalaltam az idealis ivet, amit monitoron anno nem sikerult es ezt kamatoztattam.) Viszont ismet vr-ben elinditva a masodik korben maris ravertem erre az idore.
Mig 2d-ben folyamatosan a palyan kivul nezelodom, referancia pontokat keresve mikor rantsam a kormanyt, es relative sokat hibazom addig vr-ben tenyleg csak az uton van a szemem es jon erzesbol, hogyan kanyarodjon az ember. Ez 3 monitoros rendszeren, sincs meg egyaltalan. (igen probaltam itthon).
Barcalaci jut eszembe multkor kerdezted, igen erdemes szerkezgetni az oculus.ini-t, ami gyakorlatilag egy supersampling cucc, (amit amugy a legtobb normalis vr-es jatek tamogat realtime a jatekon belul, egybol latva a kulonbseget.) Csak ez a legeroforass igenyesebb Cucc, amivel a receket el lehet tuntetni, amig nincs uj kartyam orulok, hogy megvan igy a 90 fps 2 autoval 1.0-as erteken :)
Valahol 1.8 koruli erteknel mar azt mondtam, igy nem hanyom el magam a recektol.
Irtak anno, hogy a playstation vr is gyakorlatilag mint ahogy a tv-k is tudjak, mivel keves a kraft benne, duplazni fogjak az fps szamot, hogy meg legyen talan a 90 vagy mennyi is ott a cel, a lenyeg, hogy a vive is tud ilyet, be is van kapcsolva automatikusan. Erdemes ezt kikapcsolni pl az ac-nel, mert ha nem birja a kartyad, belovi 45 fps-re, es azt duplzagatja, ami eleg jo eredmenyt hoz de nem tokeletes. (A legtobb jateknal jo, ott fel sem tunik)
Illetve ha az ac-t, ugy inditod az revive-val, hogy a steam vr modban van, akkor nem porgeti fel a grafkartyam teljesen, es elvezhetetlenul akad.
Szoval jatek indit revive-val, majd amikor tolti a palyat, ugyis elindul a hatterban a vr es igy tokeletes.
Illetve erdemes kikapcsolni a mindenfele appot, (vagy csak a legfontosabbat benthagyni, nezni van e performancia csokkento hatasa) eddig sosem tunt fel, de nemelyik pont annyit lassit, hogy ne birja a gepem a 90 fps-t.