42876

banner
  • KTMNORBI
    Kicsit hadd offoljak!

Fent van a win10(előtte win7) de nem igazán nyerte el a tetszésem, több szempontból sem, most meg már nem is jön be rendesen, fagyogat, szal keresnék bp-n olyan embert aki felrakna nekem win7-et a hétvégén, úgy hogy otthagyom. Valakinek ismerős, kifizetnék mindent
  • lac coo
  • Szabi #36829
    RB Ring
  • AssettoDriftER
    Én a kormánybeállítás miatt nem nagyon próbálkoztam eddig, próbáltam megindítani de sose tudtam összeszedni a kocsit, vagy megtartani ,hogy keresztbe menjen.
    De miután megcsináltam a LUT-os témát, sokkal kezelhetőbb lett a kocsi.
    A japanese pakkban a drift kocsit különösebb beállítgatások nélkül is alkalmasak a gyakorlásához.
  • GeriDoc
    Én meg csak erre használom már az AC-t. Tökéletesen lehet driftelni benne, gondolkodom is, hogy a japan pack-ot megveszem a drift autók miatt. Ami nekem segített (régebben én is ügyetlenkedtem), hogy beállítottam fix 110-re az fps-t, és kikapcsoltam a Vsync-et. Arra is gondoltam, hogy a G27-es miatt, de most kipróbáltam a G25-el, és ugyanúgy adta most azzal is. Nem tudom neked hogy van beállítva, de esetleg egy próbát megér.
    Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2016.06.03. 08:44:19
  • El Gigante
    Egész jó! Én semennyire sem tudok, mindig túlfordul
  • AssettoDriftER
    Érzésre, ez már kicsit jobban sikerült, bár most nem is voltak valami sokan szerveren.
  • Hentes75
    Szerencsére csak a karrier első autó csoportjában nem lehetett használni a kormányváltót.A második csoportnál már működött a kormányváltó.
  • Jackal
    Optionsben vedd ki a Separate H-shifter mellől a pipát.
    Utoljára szerkesztette: Jackal, 2016.06.01. 15:48:46
  • mumus70
    Hát konfigold a kormányra a váltást az options - controllsba!
  • Hentes75
    Padlóváltós autónál ,hogy lehet beállítani ,hogy a kormánynál tudjak kapcsolni.
  • neilszab
    Ma esti FunRace: Nissan Skyline R34 - Slovakiaring

Több rövidebb futamot rendezünk egész este folyamatosan, amihez bárkinek, bármikor lehet csatlakozni!

Infók: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?5885
    Utoljára szerkesztette: neilszab, 2016.05.31. 19:47:29
  • GeriDoc
    Hi. Ha nem gond, beírom ide is. Eladom a G25-ömet, nagyon szép állapotban van, ezért 52 000 az ára. Képeket tudok küldeni privátban. [email protected] Kipróbálni Bp. XIV.ker.
  • AssettoDriftER
    Nekrofil fórumtársnak hála (bakker, hogy jött ez a név?! ) végre újra lett kuplung, így neki veselkedtem újra a tanulásnak.
    Erősteljesen kezdő vagyok, ahogy az a videón is látsztik, így építő jellegű kritikát / baráti szivességet & tanácsot elfogadok a drift technikával kapcsolatosan.
    Pacsi!
  • Totti5
    Lesz napszak és lesz eső is, pálya kiválasztásánál be lehet állítani. Dinamikus nem lesz.
  • Danecay
    Miért, az AC-nal hol vannak ezek a dolgok?
  • Timbu
    Na, úgy tűnik, hogy mégiscsak az AC lett az etalon a szimulátoroknál.
    GT Sport: úgy tűnik, nem lesz offline karriermód
    (Se napszakok, se eső.)
  • El Gigante
    értem, ezzel az a baj hogy addig lehet nem lesz helyem a szerveren
  • lac coo
    Ki kell lepni es ott menteni. Ha nem mentesz csak az utolsot jegyzi meg cr neven, ha azt atnevezed , megmarad....
  • El Gigante
    Sziasztok! Ha online megyek több futamot is a szerveren, mikor kell átírnom a ".cr"-t hogy elmentse? Vagy minden futam után lépjek ki a szerverről? Nem vágom...
  • AssettoDriftER
    Bakkker...
    Ha debrecenben jársz vendégem vagy egy korsó sörre!!!
  • Nekrofil
    driver hiba, ugyanezzel szoptam 2 órát. Én úgy tudtam megoldani, hogy drivereket letöröltem, és USB2 helyett USB3ba dugtam be a kormányt, logi 5.10 drivert telepítettem, és ismét G27ként telepítette fel.
  • Szabi #36809
    aztadurva mindenit, maxi reszpekt a srácnak :O
  • goldboy
    Durva!
  • AssettoDriftER
    2 logi driver votl fent, egy 5.10 és egy új 8.3 (asszem)
    Leszedtem mindkettőt, felraktam a 8.3-at.Megnyitom, erre kiirja nem érzékel logitech hardwaret.Delete.
    Kikerestem a DFP-hez valót az oldalról, letöltöttem, ez a korábbi 5.10-es volt.
    Belőttem mindent, de továbbra is fentáll, hogy AC-ban a kuplungot benyomom (Force EX pedál) továbbra is csak 50%-ig megy fel.
    Lehet nem is a logitech driver lenne a hibás hanem az AC?
  • macleody
    Van.
  • ToMy_
    Kicsit off, de engedelmetekkel betenném ide is:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ha valakit érdekel, van egy eladó Saitek R660-GT FFB-s kormányom, kiváló állapotban, 7500 Ft-ért. Érdeklődni PM-ben lehet.

• Hentes75
    Assettoban van világ ranglista köridőre?
  • b-type
    jaja, sztem is hagyhatnák az egészet, minek foglalkoznak vele...pénz nincs belőle akkor meg minek, úgy sem értékelik a játékosok
  • tobias88
    Performance Delta? Ezt harangozzák be az 1.7hez? Multilaps app rég tudja ezt az amúgy nem túl hatalmas feature-t. Még a fők hőmérséklet miatt se kellene 1.7-nek nevezni...
  • Gadfly13

Idén is megrendezésre kerül a nyári Assetto Corsa bajnokságunk, ahol a részvétel teljesen INGYENES! 5 izgalmas amerikai pályára invitáljuk az érdeklődőket, amelynek a záró eseménye (6. futam) az ausztrál Bathurst-ra költözik át, ahol egy 2 órás endurance jellegű futammal búcsúztatjuk a nyarat. Várunk minden érdeklődőt!

További részletek és jelentkezés: LINK

Utoljára szerkesztette: Gadfly13, 2016.05.29. 21:25:37
  • Skypack
    "- he was using 1.7 version
    - new functionality of Performance Delta app - shows you (graph) if you are faster or slower in the part of the track you are currently on
    - track temps and grip (he's not sure if grip will be there) added to Realtime app
    - temp during a session isn't constant anymore, it will change as the session progresses
    - plans to add wind
    - basic code for brake temps done, disc temps showed in the telemetry app
    - not sure if brake temps will be in 1.7 and if yes then not sure if in all cars
    - plan to eventually redesign time system (sector times, who's going for a hotlap in the delta app)

From Q&A:

- plan to delete the "teleport to pits after the race" thing
    - plan to add forced pits as a rule
    - no plans for rolling starts
    - question about better soft lock - "yeah I agree it sucks as it is now" but also said he's not sure how to make it less "violent" - word used in Q
    - LCD screen flags - he thought about it, but not really about animated marshals with flags (also part of the Q)
    - they don't know when the next update is going to be released
    - think about expanding the team
    - would love to have weather transitions, but it's tricky

Next stream will probably be next week."
  • KTMNORBI
    https://www.youtube.com/watch?v=-jhaj1JiD_c

Akit érdekel az indy 500
    Utoljára szerkesztette: KTMNORBI, 2016.05.29. 18:17:55
  • lac coo
  • El Gigante
    mint egy publik szerver
  • Skypack
    Na ezért nem lesz eső Assettoba
  • lac coo
    Off.:

Fót kornyeken, Ujpest stb nem tudtok valami dohanyboltot ahol arulnak normalisabb ecigi cuccokat ? Behalt a szarom es kaparom a falat :)))))

Ra meg nem gyujtok rendesre, ezen a penzen lesz uj szamitogepem :))
  • tobias88
  • b-type
    jég.
    lopok egy képet, kb. katasztrófa :D
  • bmwcrash
    Ilyenek:D