42876
-
#36831 Kicsit hadd offoljak!
Fent van a win10(előtte win7) de nem igazán nyerte el a tetszésem, több szempontból sem, most meg már nem is jön be rendesen, fagyogat, szal keresnék bp-n olyan embert aki felrakna nekem win7-et a hétvégén, úgy hogy otthagyom. Valakinek ismerős, kifizetnék mindent -
#36830 -
#36829 RB Ring
-
AssettoDriftER #36828 Én a kormánybeállítás miatt nem nagyon próbálkoztam eddig, próbáltam megindítani de sose tudtam összeszedni a kocsit, vagy megtartani ,hogy keresztbe menjen.
De miután megcsináltam a LUT-os témát, sokkal kezelhetőbb lett a kocsi.
A japanese pakkban a drift kocsit különösebb beállítgatások nélkül is alkalmasak a gyakorlásához. -
GeriDoc #36827 Én meg csak erre használom már az AC-t. Tökéletesen lehet driftelni benne, gondolkodom is, hogy a japan pack-ot megveszem a drift autók miatt. Ami nekem segített (régebben én is ügyetlenkedtem), hogy beállítottam fix 110-re az fps-t, és kikapcsoltam a Vsync-et. Arra is gondoltam, hogy a G27-es miatt, de most kipróbáltam a G25-el, és ugyanúgy adta most azzal is. Nem tudom neked hogy van beállítva, de esetleg egy próbát megér.
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2016.06.03. 08:44:19 -
El Gigante #36826 Egész jó! Én semennyire sem tudok, mindig túlfordul -
AssettoDriftER #36825 Érzésre, ez már kicsit jobban sikerült, bár most nem is voltak valami sokan szerveren.
-
Hentes75 #36824 Szerencsére csak a karrier első autó csoportjában nem lehetett használni a kormányváltót.A második csoportnál már működött a kormányváltó.
-
Jackal #36823 Optionsben vedd ki a Separate H-shifter mellől a pipát.
Utoljára szerkesztette: Jackal, 2016.06.01. 15:48:46 -
mumus70 #36822 Hát konfigold a kormányra a váltást az options - controllsba! -
Hentes75 #36821 Padlóváltós autónál ,hogy lehet beállítani ,hogy a kormánynál tudjak kapcsolni. -
neilszab #36820 Ma esti FunRace: Nissan Skyline R34 - Slovakiaring
Több rövidebb futamot rendezünk egész este folyamatosan, amihez bárkinek, bármikor lehet csatlakozni!
Infók: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?5885
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2016.05.31. 19:47:29 -
GeriDoc #36819 Hi. Ha nem gond, beírom ide is. Eladom a G25-ömet, nagyon szép állapotban van, ezért 52 000 az ára. Képeket tudok küldeni privátban. [email protected] Kipróbálni Bp. XIV.ker. -
AssettoDriftER #36818 Nekrofil fórumtársnak hála (bakker, hogy jött ez a név?! ) végre újra lett kuplung, így neki veselkedtem újra a tanulásnak.
Erősteljesen kezdő vagyok, ahogy az a videón is látsztik, így építő jellegű kritikát / baráti szivességet & tanácsot elfogadok a drift technikával kapcsolatosan.
Pacsi!
-
#36817 Lesz napszak és lesz eső is, pálya kiválasztásánál be lehet állítani. Dinamikus nem lesz. -
#36816 Miért, az AC-nal hol vannak ezek a dolgok? -
Timbu #36815 Na, úgy tűnik, hogy mégiscsak az AC lett az etalon a szimulátoroknál.
GT Sport: úgy tűnik, nem lesz offline karriermód
(Se napszakok, se eső.) -
El Gigante #36814 értem, ezzel az a baj hogy addig lehet nem lesz helyem a szerveren -
#36813 Ki kell lepni es ott menteni. Ha nem mentesz csak az utolsot jegyzi meg cr neven, ha azt atnevezed , megmarad.... -
El Gigante #36812 Sziasztok! Ha online megyek több futamot is a szerveren, mikor kell átírnom a ".cr"-t hogy elmentse? Vagy minden futam után lépjek ki a szerverről? Nem vágom... -
AssettoDriftER #36811 Bakkker...
Ha debrecenben jársz vendégem vagy egy korsó sörre!!! -
Nekrofil #36810 driver hiba, ugyanezzel szoptam 2 órát. Én úgy tudtam megoldani, hogy drivereket letöröltem, és USB2 helyett USB3ba dugtam be a kormányt, logi 5.10 drivert telepítettem, és ismét G27ként telepítette fel. -
#36809 aztadurva mindenit, maxi reszpekt a srácnak :O -
goldboy #36808 Durva!
-
AssettoDriftER #36807 2 logi driver votl fent, egy 5.10 és egy új 8.3 (asszem)
Leszedtem mindkettőt, felraktam a 8.3-at.Megnyitom, erre kiirja nem érzékel logitech hardwaret.Delete.
Kikerestem a DFP-hez valót az oldalról, letöltöttem, ez a korábbi 5.10-es volt.
Belőttem mindent, de továbbra is fentáll, hogy AC-ban a kuplungot benyomom (Force EX pedál) továbbra is csak 50%-ig megy fel.
Lehet nem is a logitech driver lenne a hibás hanem az AC?
-
#36806 Van. -
ToMy_ #36805 Kicsit off, de engedelmetekkel betenném ide is:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ha valakit érdekel, van egy eladó Saitek R660-GT FFB-s kormányom, kiváló állapotban, 7500 Ft-ért. Érdeklődni PM-ben lehet.
-
Hentes75 #36804 Assettoban van világ ranglista köridőre? -
#36803 jaja, sztem is hagyhatnák az egészet, minek foglalkoznak vele...pénz nincs belőle akkor meg minek, úgy sem értékelik a játékosok -
#36802 Performance Delta? Ezt harangozzák be az 1.7hez? Multilaps app rég tudja ezt az amúgy nem túl hatalmas feature-t. Még a fők hőmérséklet miatt se kellene 1.7-nek nevezni... -
Idén is megrendezésre kerül a nyári Assetto Corsa bajnokságunk, ahol a részvétel teljesen INGYENES! 5 izgalmas amerikai pályára invitáljuk az érdeklődőket, amelynek a záró eseménye (6. futam) az ausztrál Bathurst-ra költözik át, ahol egy 2 órás endurance jellegű futammal búcsúztatjuk a nyarat. Várunk minden érdeklődőt!
További részletek és jelentkezés: LINK
Utoljára szerkesztette: Gadfly13, 2016.05.29. 21:25:37 -
#36800 "- he was using 1.7 version
- new functionality of Performance Delta app - shows you (graph) if you are faster or slower in the part of the track you are currently on
- track temps and grip (he's not sure if grip will be there) added to Realtime app
- temp during a session isn't constant anymore, it will change as the session progresses
- plans to add wind
- basic code for brake temps done, disc temps showed in the telemetry app
- not sure if brake temps will be in 1.7 and if yes then not sure if in all cars
- plan to eventually redesign time system (sector times, who's going for a hotlap in the delta app)
From Q&A:
- plan to delete the "teleport to pits after the race" thing
- plan to add forced pits as a rule
- no plans for rolling starts
- question about better soft lock - "yeah I agree it sucks as it is now" but also said he's not sure how to make it less "violent" - word used in Q
- LCD screen flags - he thought about it, but not really about animated marshals with flags (also part of the Q)
- they don't know when the next update is going to be released
- think about expanding the team
- would love to have weather transitions, but it's tricky
Next stream will probably be next week." -
#36799 https://www.youtube.com/watch?v=-jhaj1JiD_c
Akit érdekel az indy 500
Utoljára szerkesztette: KTMNORBI, 2016.05.29. 18:17:55 -
#36798 -
El Gigante #36797 mint egy publik szerver -
#36796 Na ezért nem lesz eső Assettoba -
#36795 Off.:
Fót kornyeken, Ujpest stb nem tudtok valami dohanyboltot ahol arulnak normalisabb ecigi cuccokat ? Behalt a szarom es kaparom a falat :)))))
Ra meg nem gyujtok rendesre, ezen a penzen lesz uj szamitogepem :)) -
#36794 -
#36793 jég.
lopok egy képet, kb. katasztrófa :D
-
#36792 Ilyenek:D