| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Volt valami nagy valtozas mostanaban az ac-ben?
Mar jo reg toltam, mondjuk 2 honapja komolyabban, most egy kicsit nekifekudtem vive-val, a motion sickness elmult par ora alatt, most mar barmikor le tudok ulni ele. Persze a ritkan csinalt dolgoknal, pl tolatas, egybol fordul a gyomrom, azt meg kell szokni.
Az elejen, ha kipordultem egyszeruen becsuktam a szemem, hogy ne dobjam ki a taccsot.
Most mar orakat is tudnek korozgetni a nordon is mindenfele mellekhatas nelkul.
A lenyegre terve, megint nullaztak valamikor az rsr-t, de volt elmentve egy ket setuppal korido. Azoknak neki ugrottam es gyakorlatilag az elso sikeres kornel pl bathrust javitottam 2 masodpercet, mindenfele erofeszites nelkul.Az elso kanyarnal fel a dombra, ahol emlekszem mindig vert izzadtam, mikor hol, mennyire fekezzek, (a legtobben ott vertek ram par tizedet, a tablakat a kornyezetet sem nezve csak az ivre fokuszalva, erzed mikor kell fekezni, meg az ivet a tererzet tokeletes, ezt nem lehet fokozni. Utana siman tobbszor is megfuttam ugyanezt a jo idot. Az elobb emlitett szamomra kritikus kanyarnal 0.7 MASODPERCET javitottam.
Persze a tererzeten felul, valamennyit biztos segit, hogy 60 fps helyett 90-el tolom, jo keves latencyvel, de ezt a harom dolgot osszeadva gyakorlatilag barmilyen megcssuszasos esetet megfogok konnyeden, szinte teljesen levett hatso szarnnyal. (tatuus formula).
Meg volt egy elmentett koridom brandhatchrol is, ezzel a kocsival ott 3,8 masodpercet javitottam masodik korre, ami eleg hihetetlen.
Na nem tudom ennyire nem kocsikaztam jo idoket ezeken, vagy ennyit segit az egesz.De az utobbira tippelek, illetve a jatek valtozasara.
Na mindjart keresek koridomet bajnoksagrol a gtr-mastersen, az megmondja a tutit, hogy mi tortent itt.