| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Tyuki80 #36938 Csak,hogy belevauzzak.
Sztem jó dolog a setupolás,jó vele szórakozni,ha érti az ember mit ,hogy kell,de!-aki nem tud 1-2 tizeden belül menni 10 kört egymás után,annak tök felesleges.Az igazán jól setupolos emberkék képesek erre,érzik,látják az időben,mi mennyit hoz.Na ha valaki 5-9 tized ,vagy nagyobb szórással tud csak körözni,abban bőven benne van a hiba faktor.
A vicc az,hogy sokszor mentem fix setupos versenyeken elég komoly külföldi arcokkal az Ac ban,és mindig ugyanazon pár UFO harcolt az első helyekért.Aki gyors,az szinte bármivel gyors,mert tud alkalmazkodni.
Pl pár szervezett futamon indulva érdekes módon azt tapasztaltam,hogy sok jó pilóta van,ha unalomig begyakorolt pályán,az unalomig begyakorolt autóval kell menni.Ha meg csak random van egy fun,az első 5 embert kivéve a többiek szinte csak bóklásznak a pályán.Kevés olyan ember van aki bármikor bármivel tud rögtön jól menni.Ezt hívják tehetségnek.
De ez csak egy játék!Jó játék!Komolyabb embereknek.(az ismeretségi körömben alig van aki 30 alatt van)
Utoljára szerkesztette: Tyuki80, 2016.06.15. 15:41:10