42876
-
AssettoDriftER #36791 Mi volt? -
El Gigante #36790 igen, ilyet még nem láttam -
#36789 bszki valaki nézi 24h Nordschleife-t? nem gyenge.. -
#36788 nagyon fszán megcsinált videó, bár kínszenvedés volt végignézni -
#36787 -
#36786 AC nem tudja ezt sajnos, előre meg kell adni mennyiből mennyi lehet. Amúgy minél több autó van, annál nagyobb a memóriahasználata a játéknak és nő a szerver betöltési idő is. Csinálj olyan szervert, ahol csak 2-3 fajta közel azonos kocsi van és kész. Mondjuk van pár, de senki sincs rajta -
goldboy #36785 Holnap 17 óra S03E01, talán lesz valami érdekes infó!
Utoljára szerkesztette: goldboy, 2016.05.28. 12:31:47 -
Timbu #36784 Na jó, de mi értelme ezt megszabni? Nem teljesen mindegy lenne, hogy minden típusból kettő-kettő van, vagy hogy mindenki ugyanazt az autót választja? -
#36783 Na azért nem 1 van minden kocsiból hanem több, csak általában foglalt. Nekem is vannak kedvenceim (pl ktm), de úgy vagyok vele, hogy legalább kipróbálok mást is
Tegnap volt valami Christian nevű, Suprával végig driftelte a pályát Én sokszor simán nem tudok végig menni, nehéz ABS nélkül DFGT-vel -
#36782 Ki kell találni egy időpontot, ami mindenkinek jó lehet...aztán valakinek csinálnia kell egy szervert, avagy betámadunk egy üreset..:) -
#36781 Engem egyre jobban frusztrál ez az "akkor mész a választott autóddal, ha épp nem foglalja valaki". Nordra járok esténként körözgetni, szeretem a telített szervereket, legtöbb helyen minden autóból 1 van, tehát lottó 5-ös kell hozzá. Hihetetlen jókat lehetne meccsezni ha össze tudnánk verődni páran, akik azért választják az adott autót mert szeretik/ismerik. Ehelyett ha akad is társam vagy fék nélkül megy falnak, vagy azt se tudja hanyadikban forduljon. -
mumus70 #36780 A WIN magától lehúzott egy Logi frissítést, és a régit rengeteg embernél felülírta a G29-ével. Egy uninstall - reinstall 95 %-ban mindenkinek megoldotta a szitut! -
El Gigante #36779 Én ennek az új alfának örülnék! -
#36778 Van külön F1-es mod, ha mindenképp F1-ezni akarsz. -
Hentes75 #36777 Most kezdtem Assettozni.A Mercedesek között nem látok F1-est.Nincs a játékban vagy ki kell valamilyen teljesítménnyel érdemelni? -
AssettoDriftER #36776 Logitech Driverrel nálam is vannak anomáliák.
Nemrég vinnyogott, hogy frissítsek.Én hülye megtettem.
Eddig a 1st egy DFP volt és kuplung miatt rákötöttem a régi Force EX kormányom,hogy pedálnak beállítsam a kuplungot.
A frissítés óta a kuplung az AC-ban csak a tengely 50% ig megy fel.Így nem is tudom rendesen használni, mert hiába lepadlózom, úgy érzékeli, hogy csak félig nyomom le.
Nem is idegesítettem magam 1 óra után, fogtam és kiiktattam a Force EX-et, azóta nincs kuplung.
Utoljára szerkesztette: AssettoDriftER, 2016.05.27. 10:11:08 -
#36775 Most csak én lámázok el valamit, vagy tényleg nem számol időt a pitben a kasztni javításra ? Beállok, azonnal kész , egyedül a kerékcsere számol időt .... -
#36774 -
Hivatlan111 #36773 Az a baj, hogy a Logitech Profilert már többször is újraraktam (muszáj is volt minden portváltás, kormánylehúzás után), de ez nem hozott változást, ráadásul a loadcell modos pedálom a Leo kábel miatt külön USB eszköz, amihez a Logitech drivernek így már nincsen köze, és mégis az is ugyanazt a hibát produkálja. Ráadásul Win frissítés ide vagy oda, de a Race 07-nél nincs ez a probléma. -
Kommy #36772 A windows 10 felrakott egy logitech-el közös frissítést az rontottal el a régi kormányokat, töröld le a driver-t és rakd fel újra elvielg megoldja és itt egy leírás, hogyan lehet blokkolni egyes nem kívánatos frissítéseket: update blokkolás -
#36771 Nálam is hasonló a helyzet tegnap óta. Két front USB közül az egyikben Driving Force-nak látja a profiler és nem működik, a másikban viszont G27-nek és ott minden klappol. (win10pro)
Utoljára szerkesztette: tjoe, 2016.05.26. 19:20:28 -
#36770 dEHOGY BANNOL ! EZ MESE. íRNAK OTT OLYANOKAT, HOGY IHAJ, CSAK NYILVÁN megválogatják a szavaikat és normális stílusban .... -
#36769 :DD -
#36768 tehát ha én itt rosszat merek írni kunosról, akkor logikusan bannol a picsába ac forumon?
és ha a haverokkal beszélgetünk egy kocsmában róla, akkor is?
esetleg titkosított telefonbeszélgetés az anyámmal? akkor is?
(költői!)
lac coo-t meg bannolja már innen valaki, nyilván ő se jár ide szívesen (hiszen többször is beszólt a gt3as kocsik sínautó jellegére és szerinte aki kritizál valahol valamit, oda úgyse szívesen jár) -
#36767 őőőő... Assetto Corsa, este, Aston Martin Vulcan, Ascari pálya.. hmm
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2016.05.26. 18:10:50 -
Hivatlan111 #36766 Sziasztok!
Nekem meg olyan nyűgöm van az 1.6.2. óta, hogy nem működik a G27-em a játékban. A beállításokban még látja a kormányt és érzékeli is a tekerést, gombnyomást, stb, de ahogy betöltök egy pályát-autót, vagy felmegyek online, nem érzékeli a vezérlőt hiába nyomom a gázt vagy tekerem a kormányt, csak állok a boxutcában. A gépemen 64bites Win8 van, de nem változtattam rajta semmit. Egyik nap (1.6.1.) még jó volt, másnap már nem. Más programmal (Race 07) most is működik.
Először próbálkoztam egy fájlépség-ellenőrzéssel, aztán Steam-en keresztül töröltem és újra raktam a játékot, végül vezérlőpultból töröltem és a mappákat is megszüntettem. Az eredmény: Semmi. A beállításoknál még minden jó, de az autó csak nem indul...
Mindehhez társult egy másik furcsaság. Ha lehúzom a kormányt a profiler nem ismeri fel csak valami egyszerűbb kormánynak látja. Ha újrarakom jó, de csak míg lenem húzom, vagy át nem dugom egy másik portba. Ez mondjuk annyira nem izgat, már csak azért sem, mert a pedálom Leo kábellel csatlakozik, és azzal is ugyanaz a helyzet az Assettoban. Beállításokban még működik, de a pályán már nem.
Próbáltam más USB portban is, illetve vírusellenőrzést is végeztem, de semmi nem vezetett eredményre.
SZERINTETEK? -
#36765 1.6.3
- Lamborghini Huracán rear ligths updated to latest racing specs
- Fixed random bug causing a wrong position in the system message at the end of a race
- Fixed pit limiter "clutch cheat"
- Added new skins for Supra mkIV Tuned
- Added localAngularVelocity and finalFF to shared memory (physics rate)
- acServer : fixed sync message spam
- Corrected Traction_Control.lut files. Initial value must start with 0. Traction control levels are functional again.
- Additional model updates on the Nissan R34 Skyline GTR
- Shelby Cobra model updates
- New Mazda RX-7 Tuned sounds
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2016.05.26. 18:01:39 -
AssettoDriftER #36764 Egy frissítés után Én is így jártam.
Ellenőrizd Steamen a játékot, hogy valami nem hiáyzik-e.
Ha ezek után is fenáll a probléma, a Documents könyvtárban az Assetto Corsa mappát nevezd át.
Indítsd el az AC-t.
Utána, Én egyedül a kormánybeállításokat húztam át az átnevezett könyvtárból az újba, a többi beállítást kézzel végigpöcögtettem. -
Misu-006 #36763 Sziasztok!
Olyan problémám van hogy a játék betöltés közben a "populating favorites"-nél megáll. pár napja letöltöttem a japán autó kieget és a dream pack 1et, akkor kipróbáltam minden okés volt, most akartam indítani de ennél a pontnál megáll a játék... vmi ötlet? -
zimapeti #36762 Ezért most téged bannolni kéne, mert elég gyerekes az, hogy kritizálod azt, aki kritizálni mert valamit :))) -
fs9pilot #36761 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem haragszok. Az sem gyerekes amit a Kunos csinál, saját döntése, bannolja. Ámen. Nyíltan is lehet írni javaslatokat, ott az AC fórum akár, és nem bezárkózva taglalni hogy ez fos az fos, és várni a csodát hogy jobb legyen. Ennyi. Fejlesztőnek kell nyíltan a tudtára adni hogy mi a rossz, nem egy zárt burokban, amit "nem lát", és "nem olvas".
He! Figyeljmá, ez milyen fos hang... Fúú ja... De sose' lesz jobb úccse! Ja, hát igen... Ja, de várjámá' mi lenne ha nyíltan írnánk hogy esetleg tudjanak róla és lássák milyen irányba kell elmenni, és ne egy zárt FB csoportba írogassunk már mint egy csoport óvodás.
Nagyon sokan fikázás irányba mennek el, holott a hangok korántsem fikázni valóak, csak JAVÍTÁSRA szorulnak még, nem 1 a 2. Aki meg azt mondja hogy az Assetto hangok sz*rok, játszon tetrisszel. FB-n is hány olyan komment van hogy húú hát Fonsecker hangjai jobbak (ami sok esetben tény, én is használok 1-2t) de azt írni hogy "Jobbak mint a Kunos gagyi hangjai" vagy éppen kevésbé ilyen szofisztikált megfogalmazást használva mit vársz? Vagy akár más?
Talán ennyi. -
#36760 Kirskta , kirakta, jol tette, maradt meg eleg bolond igy is ...
Nyilvan ha annyira nem tetszik neki valami amugy se szivesen jart arra a forumra .
En letojom, valahol igaza van Kunosnak, sok lett ott a troll....
Meg amig hasznos dolgokat csinal, nem is erdekel kit miert bannol.... -
#36759 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Már ne is haragudj, de amikor haverok/ismerősök létrehoznak egy ilyen csoportot, amit elvileg csak ők látnak, és ott leírja valaki, hogy neki ez meg ez nem tetszik ezért és ezért, az miért lenne gyerekes? Inkább az a gyerekes, aki ezt kiszivárogtatta, meg utána Kunosék ezért bannoltak egy felhasználót.
Lord Monkey kezd Tirexi-be átmenni...Vagy csak simogathatod a bucóját, hogy jóvanfiam, ügyes vagy, vagy éppen mondasz neki egy véleményt - legyen az akár kulturált is -, letrolloz, aztán bannol a f*szba.
Azért nem rosszak a hangok, de fogalmazzunk úgy, hogy lehetne jobb is. GT3-as kocsiknál pl. nekem marhára hiányzik az a mély bömbölés, ami jellemző az autókra.
Utoljára szerkesztette: Adam Jonas, 2016.05.26. 10:49:34 -
fs9pilot #36758 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Egy magán FB csoportban hangokat kritizálni ugyanúgy marhára gyerekes.... :)
Amúgy a gyári hangok is fényévekkel közelebb vannak az igazi hangokhoz mint a "konkurencia", pölö: pCars. Az M4-es BMW és a többi BMW hangja 1:1 a valósághoz, (Nekem ez a lényeg. :DD) talán a Z4 GT3 és a M3 GT2 sántít néhol... De relatíve a többi autó hangja is nagyon realisztikus és valószerű. Igazából a "muffled" belső hang hiányzik. Persze, van rajtuk még mit fejleszteni, ez tény. De azért szerintem koránt sem "kritizálni" való kategória....
Utoljára szerkesztette: fs9pilot, 2016.05.26. 07:41:47 -
#36757 Most már. De jó múltkorában még ő is volt bannolva, csak "nép nyomására" levették róla. -
#36756 Nem otthon próbáltam:)
Otthon már se cockpit se kormány se semmi...:(
De ha visszatérek akkor biztos csak VR
...jobb a három monitornal ez nem kérdés szerintem:)
-
zimapeti #36755 Mivan mivan mivan...nem azt mondtad, hogy neked ez a szimulátoros dolog már nem fér bele az életedbe, mert van ennél sokkal fontosabb is? Tessék csak babázni és nem beleszólni a nagyok dolgába, majd mi eldöntjük jó-e az a felbontás:))))) -
#36754 Igen, ezt én is leszűrtem több mint 1 éve amikor kipróbáltam az Oculust-ot, hogy ez nagyon kevés. Azóta persze nőtt a felbontás, de az 1,080 x 1,200 szemenként rendkívül kevés ilyen közelről. Majd ha lesz 4K-s szemüveg akkor újrapróbálom, mert a 4szeres felbontás már szerintem elegendő a normális használathoz. -
#36753 Én mondjuk nem vágom, mert Fonsecker nincs bannolva ....:)) -
#36752 AmplifiedNL is hangokat készített az AC-hoz, akárcsak Fonsecker, míg most ki nem bannolták őt is. Az indok állítólag, hogy egy magán Facebook-csoportba kritizálta az AC hangjait, és az azért felelős illetőt.
Nem tudom, hogy ez mennyire igaz, de ha tényleg ez történt, akkor marhára gyerekes, amit Kunos és Lord Monkey csinál.
Utoljára szerkesztette: Adam Jonas, 2016.05.25. 01:57:40