Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szóval nem, nem kell működnie mindennel szimes kütyüvel. Persze jó lenne, de azok akik ilyenekkel rendelkeznek, pont nem a Forza-ba fognak 100 órákat beleölni. warez? Ban.
Itt mar ezert komolyabb kormanyok, sok egyedi eszkozzel kellene mukodnie ...
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Mármint értitek, ki fog csak a Foza 6 meg a Forza Horizon 3 miatt eredeti windowst venni a játékosok közül? 😄 Én biztos nem. És sokan mások sem. Megvenném, de nem úgy ahogy ők gondolják. Követhetetlen, és átláthatatlan melyik verzió a biztosabb, melyik alaplaphoz kötött stb. És még drága is ugye.
Plusz ugye azért messze nem úgy fogynak az exkluzívok (főleg az autósok), mint korábban, így az a pár száz milliós PC-s játékos tömeg potenciális bevételi forrás lehet. (Kár hogy eddig pont leszarták.) De most a PS4 ilyen szintű globális fölénye miatt is lépni kellett.
Egyszerűen most ebben látnak pénzt, aztán a Storenak is jót tesz, hogy végre igazi, komoly tartalmak is felkerülnek rá, ez felhasználókat és ezzel fejlesztőket is csábíthatnak..
A Sotre kötöttségei és fapadossága ellenére (bár biztos pofozgatják majd) A Forza Horizon 3 nálam első napos lenne PC-re, mert az egy és a kettő is az egyik legélvezetesebb autós élmény volt számomra, simcade/arcade vonal ide vagy oda. Zenék, pályák, szabadság, események, minőség... Nincs párja a piacon. Sehol.
Hogy mi lesz a kulonbseg a PC-sben, az passz, de akkor lenne (nekik) ertelme, ha semmi, es lenyegeben ossze drotoznak az Xbox-ot a Win10-es PC-kkel.
PC-n vajon enged majd egy telemetria plugint?
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2016.02.16. 10:11:37
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Arról nem is beszélve, hogy anno volt akinek kifagyott tőle a program, még valamelyik régebbi verziónál.
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2016.02.15. 22:52:33
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"Nulla tenaci invia est via"
ronda lett, de működik.. <#idiota>#idiota>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

ja és egyúttal megtartottam a gombjait is, az majd megy be dobozkába 😊
"Nulla tenaci invia est via"
Nekem nagyon adja, maga a pálya alapvetően.
Van ezzel így még valaki?
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
Es meg te is szivtad meg mind a ketszer.
De a helicorsat ciki hasznalni, sok agymosott.
Jut eszembe regen te voltal a spotter legnagyobb szoszoloja, mar te sem hasznalod? 😊
Utoljára szerkesztette: alma2, 2016.02.12. 12:18:41
szerintem
Tehát mint írtam,sok idióta miatt pikk pakk lecsúsztam D re,ezzel kizárva magam,a normális ellenőrzött szerverekről.
Az ábra szerint,mennem kell vagy 40 km-t, mások seggében,hogy javítsak.Ma lenyomtam vagy 4-5 versenyt span,úgy,hogy a középmezőnyből kiszúrtam,valami értelmesebb embert,aztán végigmentem mögötte a versenytávot.Semmi ütközés,minden rendben volt.Persze a végén írta,hogy mekkora cool verseny volt,hogy micsoda attak stb....pedig eszem ágában nem volt megelőzni.
Na de a lényeg:Ugyanúgy D ben vagyok.
Mikor frissít,akkor hogy lehet értelmezni az ábrát?Csak nem kell két hétig minden nap balekoskodni,hogy javítsak?
A incidensmentes kanyarokat szamol...
Levagas ,uutkozesmentes...
Illetve szorzo van arra is h hamyan vagytok a palyan...egyedul korozve lasabban tudsz szintetlepni,de csak menni krll MR-s szerveren es feljutsz
Itt van egy jó kis ábra a sorolásról: ábra
Utoljára szerkesztette: Kommy, 2016.02.11. 11:46:09