| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Ahhoz hogy jót szórakozz nem kell ennyi időt elbaszni szerintem, iR-ben tök jókat versenyzek random emberekkel, és nem kell hozzá rengeteget gyakorolni, meg setupolni, ha szárnyak nélküli autóról van szó, legalábbis részemről. Setupolás fontos lenne, ha az ember tényleg a top versenyzők között akar menni, és csak a győzelem a cél, de ha nem, akkor alap beállítást minimálisan módosítgatva el lehet lenni. Egy szezont végigmentem úgy benne kupás Porscheval, hogy az elején egy kis fórumozgatással nagyjából beállítottam, utána meg pályáról pályára guminyomást tologattam szinte csak, meg néha próbálkoztam pár dologgal, de időm se lett volna gyakorolni rendesen.