| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
neilszab #36923 Azt én sem merném kijelenteni, hogy a jó szimesek jó versenyzők lennének, vagyis inkább megfordítanám a dolgot, nem azért jó versenyző a két Norbi, mert jó szimes. Valószínűnek tartom, hogy ezek a srácok LEGO Racer-ben, vagy bármi más hasonló készséget igénylő dologban rettenő jók lennének, nincs semmi jelentősége annak, hogy a fizika reális, vagy sem. Itt a villámgyors reakciókon, a kifinomult szem-kéz koordináción és az hihetetlen alkalmazkodó készségen van szerintem a hangsúly. Sok jó szimes megtanulja, begyakorolja a fizikát, de egyből gondban vannak, amit valami komoly változás van, vagy szar kerül a palacsintába. Ezek a srácok meg bármihez bármikor egy pillanat alatt alkalmazkodnak és kihozzák belőle a maximumot, ez a készség a kulcs az autóversenyzésben szerintem.
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2016.06.15. 11:21:17