| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Nem azert irtam, hogy reklamozzam;) Mar mindenki ismeri, probalta, megunta stb.
A lenyeg az volt, hogy mindenki szuper F1 szimet akar, minden beallutassal, tekerovel es kapcsoloval. De ahogy irtam es illusztraltam, ez mar nem feltetlenul jo otlet, hasznalhato, elvezetes:)
A setup "problema" is igaz, a pilota sose fog allitgatni, igazabol. De ez szim, eppen attol (is) tobb, mint egy autos, verseny jatek, mert ezekre is van lehetoseg. De nem kotelezo. Vannak alap setup-ok, lehet keresni, toltogetni.
Es nem csak spotter-re, csapat versenyre, pilota cserere es hasonlokra van mar lehetoseg, ha valakik komolyan gondoljak, van realtime telemetria, kulon kijelzo es egyeb lehetoseg is. Ha valakik otthon pilota – verseny mernok felallasban szeretnek tolni, akkor arra is meg van a lehetoseg:DD
Es az sem hatrany a szimekben, hogy az ilyen beallitasi lehetosegek, kicsit oktato, ismeret terjeszto jelleguek – akik ezeket toljak, ha esetleg valodi pilota vagy lesz ra lehetoseg, meg ha sose fog autot szerelni (mert nem fog, minek, pilota lesz:P), de legalabb tudni fogja az aprobb reszleteket is, lesznek elkepzelesei, otletei es hasonlok.
Persze, lehetne olyan szimet is csinalni (es/vagy kiegeszitoket hozzajuk), hogy a pilota valoban csak pilota, es van neki egy virtualis mernoke:) A pilotanak van 1 tucat egyszeru jo/rossz gombnyomogatos, szavazgatos, szazalekos allitasi, visszajelzesi lehetosege (alul- vagy tul kormanyzott, bolokkol, tekeredik, lassu, kiporog, beut az alja, pattog stb.), azt benyomogatja, es a program allitgat neki valamit:DDD