42876
-
#36751 én meg ma próbálgattam rift dk2-vel:)
nekem nagyon bejött...és tényleg működik minden app , setup és tényleg semmi szükség rájuk :), mert ott a műszerfal, meg az igazi tükrök, visszapillantó stb...
post process meg AA felejtős , de abszolút használható szerintem a látvány...a plusz dolgok kárpótolják a kevesebb pixelt
a szintkülönbségeket pl teljesen máshogy éli meg az ember... nordon egy-két kanyar olyan másnak tűnt:)
Vive-nál is segít ha állítasz az iniben a pixel per displya értéken?
már vagy 1 éve vpróbáltam dk2-t, de most jobb volt mint emlékeimben...kicsit meg is lepett h a dk2 is ennyire használható
-
#36750 Na kiprobaltam vive-val a jatekot. Ugyanazt gondolom mint latatlanban gondoltam, hogy nem eleg a felbontas hozza. illetve dolgozni kellene a kunosnak meg rajta, mert igy nagy rece a tavolabb levo dolgok. Az aa-t, ha bekapcsolom, nem jon fel a jatek kozbeni menu, ha a post process aa-t kapcsolom be, akkor meg homaly minden szoveg is. AMugy jol megvan oldva, az osszes appot kiteszi egy lathatatlan ivelt kepernyos tevere, szoval semmirol nem kell lemondani. De igazabol itt valik feleslegesse a legtobb app, hiszen latom normalisan a kocsiban a kilometer orat, benzint stb, mar amelyik mutatja.
Ketsegtelen, hogy az eletben nem indiottam el a showroomot, mert minek, itt meg mar nincs szukseg ra, annyira toketeles a tererzes es mivel kozel is vannak a dolgok (rece sincs) egy az egyben elhiszem, hogy benne ulok az autoban. Es hala a roomscale-nek, (nem ertem miert oculust akarnak venni az emberek...) akar verseny kozben is kiszallok a kocsibol es setalok az aszfalton, vagy benezek a kipufogoba, netan a kocsi ala is fekudhetek, vagy epp a tobbi versenyzo ele allok, meg kell hagyni igy, mar erdekesebb elfoglaltsag a kocsinezelodes.
ui: azt hozzateszem, semmilyen jatekban sosem hasznaltam AA-t, vagyis nem vagyok egy anti rece manias, egyedul az autos jatekok amik megkivanjak nalam alapbol is, az eles ivek, szinvaltas miatt.
Utoljára szerkesztette: alma2, 2016.05.24. 23:22:53 -
#36749 -
#36748 remélem ezeket a festéseket megkapjuk mi is, hangulatosabb lenne így mint a szalonautókkal :D
(konzolos cikkből van a kép)
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2016.05.24. 18:28:00 -
#36747 Utos ez az oldal, 10 sor erdemi szoveghez 95% oldal reklam banner, hatter, popup stb. -
AssettoDriftER #36746 Kiváncsi vagyok Kunosék mennyire örülhetnek a hír hallatán.
Redbull ring 2017 -
#36745 Jah igen, nekem is folyamatosan villogott hogy valami nem oké, de inkább kikapcsoltam a damage displayert -
AssettoDriftER #36744 Én alapból 70%-al mentem, ott még kezelhető volt, és a hosszú egyenesekben nyomtam fel 100%
De a futam végére már annyira kopott volt a gumi, hogy 5.-ikbe se nagyon közlekedett egyenesen, szóval kellett vele birkózni.
A következő futamon, meg a többletfogyasztás miatt az utolsó kör, utolsó kanyarjában a duplasikánban állt meg az ótó. -
#36743 Nekem 100%-os turbo nyomással meghalt a motor...:D -
AssettoDriftER #36742 Igen akkor derült ki számomra is, amikor valaki chat-be feltette a kérdést, hol lehet állítani a nyomást.
Így már értettem, hogy az előző futamon miért húztak el páran a hosszú egyenesben hátul.
Miután rájöttem a következő futamot be is húztam. -
#36741 Igen, ez nekünk is vasárnap derült ki. Furcsa volt hogy volt aki úgy ment mint az őrült spa-ban, aztán beavatott minket a titokba
Nekem még mindig a KTM a kedvencem a játékból, de ebből a pakkból az rx7 tuned is nagyon nagyon jó lett.
Utoljára szerkesztette: tobias88, 2016.05.24. 13:31:30 -
AssettoDriftER #36740 Számomra új info volt, hogy pl a Supra esetében is állítható a turbonyomás százalékban, billentyűzetről.
Így a móka kedvéért felcsavrtam 100%-ra hagy dolgozon.
(Csak fun jellegű volt, nem a másodpercek hajkurászása a fő cél.)
-
#36739 A supra nem biztos hogy a magyar utakra lett tervezve...
Utoljára szerkesztette: tobias88, 2016.05.23. 23:22:11 -
#36738 1.6.2
- Chat app : fixed flicker when receiving message and app is locked
- Chat app : added bold and italic font style support (BOLD=1, ITALIC=1)
- Changed advertising billboards backgrounds from Black Cat County
- Small changes in the MX5 Cup rear suspension bump steer, electronics and brake bias.
- Improved MX5 Cup car tyre heating.
- Modified RX7 stock camber setup range
- Improved Supra Drift steering geometry
- Improved AE86 steering geometry
- Corrected Supra front splitter active aero. Now it activates after 60mph/98kmh (it was wrongly set at 60kmh)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!basszus, erről nem is tudtam.. :D
- GT3 and GT2 cars have now a default setup with longer 6th or final gear ratio to aid AI with higher top speeds on circuits with long straights
- Some fine tuning on GT3 Balance of Performance
- Fixed backfire issue on Toyota AE86 Tuned
- Fixed cameracar sounds for cars of Japanese Pack
- Fixed Nissan GT3 leds timing
- Improved livery selection previews in the UI
- Full window mirror texture for Oculus
- Oculus pixel per display is now available as setting in Documents/Assetto Corsa/cfg/oculus.ini [SETTINGS] PIXEL_PER_DISPLAY -
#36737 off: japó rendőrök új elfogóvadászokat kaptak :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2016.05.23. 17:38:56 -
goldboy #36736 OFF?
-
Pitti #36735 Pontosan így van. Nekem szinte semmi időm nincs mostanság, heti 1-2 alkalom 1-2 óra. Berendezem a szervereket résztvevők alapján, és mindig találok olyan public szervert ahol tudok menni 1-2 nagyon jó és szórakoztató versenyt. MINDIG!
Mindig találkozom magyarokkal is, veled is Tyuki...kivétel nélkül minden versenyen van magyar... és MINDIG összeakadok jófej korrekt, becsületesen versenyzőkkel.
Futamok szervezésére fórumok böngészésére ezt a kis időt nem tudom pazarolni...
Forumot itt olvasom a melóhelyen
Ha Szabi szervez valami jó masterses versenyt akkor ott is megyek, az megint egy igazi élmény, mindig!!!
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2016.05.23. 12:26:55 -
#36734 Nálam is low reflect van :))
De ez leglowwobban is jól néz ki :))
Kunos azért a grafikát jól összehozta .... -
#36733 Mentem egyet AI-val, turheto volt. Bar azt hittem, el sem fog indulni (14-fele auto Nord-on:P), foleg a 4GByte DDR2 333Mhz miatt (korabban kiakadt tizen auto felett), de tipp-topp mukodott ! Profi engine:) OK, low reflect meg 1280x720px, de akkor is:D
-
#36732 Nem tudom, szerintem nincs , fix letszam van a kocsikbol... -
#36731 Vagyis, nekem tok mindegy, mert ugy sincs idom/kedvem/energiam:D
Meg amugy sem lenne nepszeru ha en inditanek versenyt:) Naponta valtanek palyat, trackday jellegu versenyekkel, 4-5 marka, minden markabol hasonlo 3-4 tipus. Mar boven auto, sok kategoriaban, ossze lehet szedni a hasonlo autokat (utcai, trackday, tura, sport, gt, formula). Persze, ha valaki a "rovidebbet huzza" (kicsit lassabb mint a tobbi vagy nem tud gyozni), akkor bukta, de ha van eleg ember, mindig lenne 3-5 auto, amivel lehet csatazni.
Amugy mukodik mar, a barmilyen autobol barmennyi valaszhato online?! Vagy meg mindig fix darab van, ami "elfogy"? Ezer eve nem mentem online:)
-
#36730 Vagyis ...? :) -
#36729 A free szerver versenyzes mindig "maceras" (kiveve talan az iR, de ott mas "gondok" vannak:P), de az AC azert szerintem eleg jol all benne. Az R3E/CARS nem lenne rossz (de azert jo se nagyon, foleg vezetesre az R3E), letszam is talan van, de talan/valszeg foleg arkadosabb mezonnyel. Az rF2 szimnek tuti, programnak kerdeses, a letszam meg ismert (negyed ennyi szerver, tized ennyi felhasznalo, ott foleg ligak vannak). Az AM meg nagyon a vegen van, tized ennyi szerverrel es minimal felhasznaloval.
Az AC-nak az az elonye ami a hatranya is (de legalabb van boven elonye:P), sok divatos tartalom, modolas, de ez szet is razza a lehetosegeket. Szeretni kell minden autot es palyat, el kell fogadni neha a zuzast es kicsit arkadot, es lehet folyamatosan tolni;)
Olyan sose lesz, hogy lassan 100 jo fajta autobol azzal a nehannyal lesznek folyamatosan rendes versenyek.
Amugy volt itt "sajat" szerver, amit talan Csige csinalt, sajat koltsegen, lehetett volna szervezni allando futamokat, de mindig uresen allt.
Volt tervben, hogy EGY darab allando, free, fun szervert kitennek a banner ala, naponta valtozo random tartalommal (kivansag lista felejtos, sosincs megegyezes:D), password nelkul, ha osszejon tobb ember, az igeny ugy hozza, akkor pssword be, kulfoldiek ki, aztan mehet egy-ekt verseny. De elvileg bannolni is lehet talan embereket a szerverrol, elobb utobb elfogynanak az idiotak;D
De nem tudok szervert inditani, foleg ami allandoan megy, igy en ezt passzolom.
A ligak free szervere meg kaotikus volt, logikusan azon megy a prwqual, qual, zart gyakorlas, verseny, ki-bekapcs, lehetetlen volt kovetni. -
#36728 -
AssettoDriftER #36727 Én spec tegnap este is találtam szervert mx5-el.
Élvezetes volt. -
#36726 Szerver kreálás a corvettes peccs óta nekem se működik...előtte ment, azóta nem. -
#36725 En nem tudok szervert csinalni, nem sikerul a port nyitogatas, de en is benne vagyok !!!!En lennek a gore, a fogyoker ! :)) -
Tyuki80 #36724 Ebben is igazad van.Sok kis csíra van itt,de ha megnövünk akár olyan nagy gyökerek is lehetünk mint Te!
Én mostanában a Gt 86 al szoktam menni.A dlc előtt volt egy bevált szeró,minden másnap más pálya,jó társasággal.
De egyébként sok magyar szokott tengődni össze vissza.Szinte minden este össze lehetne rántani bármit!
Mint régen!Csak kiírtuk ide,csinált valaki egy nyitott szervert,beléptünk vagy 6-8 an,majd rögtön jöttek a külföldiek....pikk-pakk megteltünk.A faszkalap módon játszókat,meg szavazás nélkül csesztük ki.
Ez simán működő modell lehetne,mert a külföldiekben is van igény a kevesebbet használt verdákra.
Én benne vagyok esténként. -
#36723 Gt ben van sok jo normalis versenyzo, este kilenc korul, meg tc abs offos is van, de unom a GT t :)
Az a baj, hogy lustak vagyunk meg gyokerek, vagyunk itt vagy huszan akik vagynak hetente ketszer haromszor normalisabb mokara, csak gyokerek vagyunk es varunk a masikra ...:)))) -
#36722 A héten volt egy érdekes élményem...time attackos supraval 6 körös verseny Spaba. A Toyota 12-13 liter eszik 1 körön, tovább nem kell ragoznom. 3an értünk végig a huszonvalahányból, akik össze tudtak spórolni pont annyi benzint.
GT autós bohóckodásból már elegem van. Nagyon ritka normális szervert találni.
Utoljára szerkesztette: Gabor77, 2016.05.22. 16:42:08 -
#36721 Hat en utobbi idoben nehezen talalok, illetve van, ezer meg egy GT ....:)
De amiket szeretek alig, ktm, kisfiat, most a kupas mx5......Max a szinten ezeregy Nord trackday szerveren vannak ilyen autok, de az meg nekem nem jo, igazi verseny kellene. Ha van is, az meg max 5-10 kor :) -
Tyuki80 #36720 Nincs teljesen igazad!Van pár olyan szerver,ahol napról-napra ugyanazokkal az emberekkel szoktam versenyezni,nagyon korrektek,ügyesek és jófejek.Én minden nap találok publickot,amin nagyon sok "ismerős" van.Szóval teljesen nem igaz,hogy halott lenne.Persze,nem igazán változatos a felhozatal,de mindig találok valami jó kombót.Kiemelném az aloog MR AB szerókat.itt mindig szuper hardcore mag van,változatos kombókkal. -
#36719 Ilyen közösséget elég nehéz találni. Ligára meg nincs az embernek ideje. -
#36718 Aki valamennyire is versenyezni akar, az valami ligában, vagy legalább is egy nem publikus szerverre, közösségbe tömörülve teszi ...
Ez szerintem minden szimben így van, a publik az halott, tényleg csak "bohóckodásra" való szerverek vannak .... -
Tyuki80 #36717 Hát igen!Nagyon jó és valóban kár,hogy szinte csak a nordos szerókon lehet használni,mert verseny nincs vele.Sajna a nordra nagyon kevés,még a kupás is,hogy komolyat lehessen menni velük,de egy mugello,nür sprint,vallelunga sprint-eken nagyon adhatja pedig magát.Sőt a legjobb lenne neki az Aosta. -
#36716 Persze hogy nincs , ha valami nem megy 300-al, es/vagy nem driftel ha kell ha nem akkor az szar :)) -
#36715 Eszméletlenül jó a kis MX5..nagy kár, hogy publicba egyáltalán nincsenek versenyek. -
#36714 végül jó volt, nem volt nagy daráló, egész meg is lepődtem :) -
neilszab #36713 Kezd betelni az MX-5 szerver, ezért indítottunk még egyet, azt is bátran töltsétek fel!
FunRace: Japanese Pack Weekend
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2016.05.21. 18:50:18 -
#36712 na, majd raporgok az assettora is, csak legyen egy kis idom.
vive elso benyomas:
Utoljára szerkesztette: alma2, 2016.05.21. 15:33:09