| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
szó szerint nem, tény :)
de azt írod, hogy "önálló érték" és "hogy mennyi az értéke, az függ a belefektetett pénztől-energiától" - nyilván függ, de kilóra mérve ez jócskán kevesebb, mint az alapják autóinak "értéke", én meg ezt vezettem le végül :)
de oké, az tény h az 5 eurókból Kunos visszaforgat sokat a dlc-t meg nem vásárló, alapjátékkal rendelkezők szórakoztatásába is, ami nagyon nemes dolog - tényleg. (bár továbbra is tartom, hogy ilyen extráknak az ac2 ujdonságainak kellene lenniük, csakhát a konzolmegjelenés miatt még "kényszer" is az ac1 fejlesztése) tehát ilyen módon valóban nem CSAK az autókat kapom 5 euróért, de sok újítást is. ésezjó. csak már játszanám a kész ac-t is ;))
nameg, én ezekért 60 eurót akarok fizetni, egy "tökúj", grandiózusabb projektért ;)
ilyen tekintetben osztom, hogy ez "túlolcsó", mert fillérekért adják, amit mások 1-2-3 évente 60ért. viszont, ha már folyamatosan "bétatesztelek" (1.6.1 says hello :D ), legyen is ócsó :) ezt a fajta "együttfejlesztést" nem elhet mérni az EAGAMES 15 eurós déelcélehúzásához. ill lehet, csak szetem kár, még a végén vérszemet kapnak ;)
nekem steamen az AC a legtöbbet játszott játékom (sőt, talán pécén a valaha legtöbbet játszott, bár a bf2 nemtom mennyit mehetett), s így is csak 114 órácskám ül benne - nincs miért "szégyenkezned" ;))