42876

banner
  • lac coo
    Off.:

Az termeszete dolgo, higy ha nagyon kihuzatom az autot akkor kuplung szagot erzek ?
  • lac coo
    Tiz-husz eve varunk erre, eddig se volt, most sem lesz :))
  • Alexease
    Varhato hogy pletyka, az is, hogy megcafolja. De ha lenne is valami, ugy sem mondhatna el, meg amugy sem a Turn10-zel kellene targyalni,hanem az MS-sel:D
  • Skypack
    Marco Massarutto

"Ok, let's stop these ridicolous rumors. Kunos Simulazioni is not going to be purchased by Turn10. We met them for the first and last time in 2015 at the E3. Nice people, nice conversation, but that's all. Any negotiation has never been started. And the only reason why we have never mentioned any "Assetto Corsa 2" yet, is because we are still working on the first one. But it's funny to see how some people like to waste their lifetime. And should tell a lot about the reliability of some so-called-sources. "
  • Alexease
    Ha azt tudna fizikara, FFB-re es hasonlokra mint az AC, azert nem lenne rosszz:)
    De ettol "nem kell felni", ez (egyelore) tuti csak pletyka.
  • lac coo
    Mondjuk en letagadnam azert ....:))
  • Alexease
    Ha AC-szintu fizikaval es szimes dolgokkal jonne, akkor igen, Forzaznank;D

Ez csak pletyka, nem kellkomolyan venni, de logikus es nem feltetlenul rossz megoldas. De termeszetesen, Kunos ellenne egymagaban is, a fuggetlenseget nehez feladni. Ha hasonlo stilusban fejleszt, az AC2-re o is elerheti a DX12 szintet, addigra megszorva hangulat elemekkel (napszak, idojaras, egyebek). Ha addigra Forza is lenne, veluk nem versenyezhetne, de szimes kategoriaban, tuti akkor is elol lehetne (tartalom, latvany, nepszeruseg). Vagyis a jelenlegi, onallo ut is teljesen jarhato.
  • arty
    szerintem a pcars(2) inkább konkurrenciája a forza szériának, minden szempontból
  • arty
    az ac nem konkurrenciája a forzána szvsz ... és ha a forza alatt ac fizika és ffb lenne, az a világ legjobb játékát jelentené :)
  • lac coo
    Mindenkit nem tudnak felvasarolni...Es gyanitom hamarosan lesz masik AC szintu szimulator, senki nem hulye, latjak a sikert...
    Kunos miert adna el a szabadsagat, azt csinal amit akar, anyagi gond nincs , jo ez neki igy....
    Meg aztan mit fogunk csinalni ha eladja, Forzazunk ?:)
    Ugyanmar....
  • Alexease
    A Turn10-tol logikus lepes lenne. Ok a kovetkezo evekben, tuti az Xbox/PC multi vonalra erositenenek ra. PC-n az egyetlen hasonlo szintu jatek (kinezet, koncepcio, jatek stilus) az AC, vagyis egyreszt konkurencia, masreszt jol jonnenek szimes, PC-vonalas fejlesztokent. Kunosektol sem art vegig gondolni, mert ha egyszer valoban megerkezik a Forza, akkor a szimes kemeny magon kivul, mindenkit elveszitenek (Forzaval [MS-sel:P] nem tudnak versenyezni, se tartalomban, se szolgaltatasokban). Es persze a penz az penz:)

Persze PC-s szempontbol, Kunos, nK/nKP rajongokent fajdalmas "elvesziteni" oket, de ha a Forza megkozeliteni, elerne fizikaban, vezethetosegben, szimes dolgokban az AC-t, azzal csak nyernenk.
    Es nem a mostani allapotra kell gondolni, az AC-t meg evekig fogjak futtatni. Ami lehetoeg lehet, az az AC2 "kivaltasa", amit mar egyertelmuen a jovo cuccaira kellene fejleszteni, Win10, DX12 es a tobbi. ha fizikaban vag szimes dolgokban jobnbak is lennenek mint egy Forza, minden masban alul maradnak az MS-sel szemben.

Persze, ez pletyka, de arra jo, hogy fenntartsa az erdeklodest, elkendozze a konzolos csuszast, es esetleg a konzol megjelenes elott meg komolyabban vegyek oket, ha mar egyutt emlegetik az AC-t a Forzaval;)
  • Tomsteel
    Az értékét nem látom a Kunos-os srácoknak a Turn10 szemében, amiből profitálhatnának, még licenc szempontjából is előrébb tartanak, egyedüli értelme az egésznek kizárólag a konkurencia kiiktatása lenne.
  • bardocz
    Érdemes, ég és föld. Az összes rugós megoldásnál a pedálút a mérvadó, míg itt az, hogy milyen erővel nyomod. Ha nulla pedálutat van, meg olyan rugót raksz bele, akkor is működni fog.
  • Jackal
    Láttunk már jónéhány ilyen nem igaz pletykát ami később mégiscsak az lett. Szerintem van az a pénz, főleg MS közeli cégeknél. Egy éven belül kiderül.
  • lac coo
    Szarkevero hisztis gyokerek, ez az oldal mast nem is csinal.....
  • goldboy
    Ez aztán a pletyka!
    Lord Kunos szerint nem igaz...
    Utoljára szerkesztette: goldboy, 2016.05.13. 10:47:48
  • lac coo
    Erdemes.
  • alma2
    Itt es es mas ezel foglalkozo akar magyar forumokon nagyon atbeszelt, atragott tema, keress ra!
    Szerintem haladj sorjaban, pl beleteszel egy kisebb rugot, ezzel a progresszivet limitalva, lesz egy pont, ha jo hosszusagot teszel bele, ahol fixen erezni fogod, hol fog. Vagy ragazd be a veget a fek dugattyujanak, tegyel ra egy tomito gyurut, ez rohadt jo erzest kolcsonoz! Mintha legfeked lenne. Bar nekem neha ki tudta engedni a levegot, aztan kellett par masodperc mig visszakemenyedett. tisztara mint az igazi.
    Ha orok eletut akarsz, akkor vegyel pl gt-eye rugot bele 6000 korul idehozzak. (vagy keress ugyanilyet itthon, en nem talaltam)
    Aztan a legdragabb megoldas a loadcell, sok embernek nem jon be, es nem feltetlen ad olyan elmenyt amennyibe tobbe kerul.
    Vegig gondolva az osszes megoldast es csak a celt szem elott tartva a legelso megoldassal is tokeletesen tudtam mar fekezni magamhoz kepest, igy nem feltetlen eri meg rakolteni.
  • KTMNORBI
    Sziasztok! Load Cell-es pedált szerintetek érdemes forzírozni. Néztem PTR mod-ot G27-hez. Infótok merre keresgéljek ez ügyben?
  • AssettoDriftER
    http://www.meglepkek.hu/autos-elmenyek
  • Yag
    Érdekes helyzetek ezek. Az igazság az, hogy egy darabig morcos voltam, hogy milyen hülyeség, hogy nem lehet egy normális kört menni AC-vel valamilyen szuper autóval Nordon. Kicsit csapatva neki. (Történetesen nekem is csak ez az egy pálya van becsípődve, de látom akkor legalább nem vagyok egyedül) Kifarol, kisodródik, mintha direkt szívatna a játék. Aztán miután láttam pár videót a nürburgring crash compilation sorozatból, kicsit lehiggadtam. Látszólag nyüanszok miatt képes az utcai autó eldobni magát. Oké, ez versenypálya, mindenki próbál a határon autózni, magyarázható azzal, hogy itt szinte törvényszerű ha összetörik ha egy picit is elszámolja magát az ember. Nade. Miután láttam még pár videót a "Super Car Drivers Idiots Compilation" sorozatból már teljesen le kellett hogy nyugtassam az agyam és átgondolni, hogyan is kellene a pedált nyomni, hogy nekem is és az autóknak is jó legyen. Mert ha az utcán így eldobja magát egy autó egy hírtelen gázfröccstől, akkor mit szóljak AC száraz pályán az egyik Nordos-kanyarban ?
    Persze nem könnyű így fejbe helyre tenni, mivel lát az ember olyan köröket is amikor mintha zsinóron húznák az autót meg se moccan és joggal merül fel a kérdés ... Én miért nem tudok így menni ? Hozzáteszem, évek óta szim-ezek tehát nem ma fogtam elsőként kormányt. A Nordschleife kanyarjait is kívülröl fújja az ember és még se megy minden nap remekül. Be kell látni, hogy a fizikai határokat nem csak a valós életben de a játékban is be kell tartani. Ezek után már nem fogok bosszankodni ezeken. Inkább párhuzamot vonok. Ha AC-ben nem tudok körbemenni a pályán egy McLaren 570s -nel, akkor valószínű a való életben se menne. Más kérdés hogy esélyem nem lenne egy ilyen autóba ülni a való életben :) De ez már más lapra tartozik :)
  • Adam Jonas
    Ha ő lemajmozott minket, vásárlókat, akkor talán mi is megtehetjük. :D
  • lac coo
    Na takarodj ! :DD
  • Adam Jonas
  • goldboy
  • lac coo
    Ilyen autoversenyre ..:)
    De halva szuletett otlet, igazabol semmire nem jo..Gondolom publik kis bajnoksagokra talatak ki, de egyelore nem igen van jatekos. Arra jo lenne .
  • mumus70
    Mire lenne jó amúgy?
  • lac coo
    Kipróbáltam ezt a sim racing systemet, elég jó, rajtnál szerver elszállt azt csókolom :))
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.05.10. 21:20:37
  • mumus70
    Motor más mint az autó. Nekem is volt egy 25 éves Honda CB 750-em, egy rozsdafolt nélkül!
  • arty
    menj másik napszakban, amikor nem szembe tűz! GET REAL! :D
  • El Gigante
    Nekem is a nord, hosszú egyenes, de annyira hogy egy sárga képernyő a monitorom
  • bardocz
    Post process kikapcsolása? Én az elcseszett árnyékok miatt kapcsoltam ki, Nordon az ablak olyan volt, mint egy stroboszkóp...
  • El Gigante
    A napsütést, hogyan tudom kikapcsolni? Semmit nem látok!
  • lac coo
    Jah ..:))
    Azt hittem azok még ilyen hajszálrugósak ! :) az a felhúzós ..! :))

tuti valami konzol bemutató (is) lesz, mi másért kellene ekkora cécó ....
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.05.09. 20:30:00
  • Totti5
    Nvidia reklám van ott fenn, a konzolba AMD van:)
  • lac coo
    Valami konzolparti lesz ?
  • Szabi #36515
    azért ez se rossz :D
  • lac coo
    Higy dogolnenek meg Kunosek ...! :))
  • lac coo
    140 eveset ne vegyel, hat az oreg, eszi a rozsda ! ;)
  • Alexease
    Kawa ER5 Szerettem azt a cuccot, a kettes eleg volt varosba, 20-100-ig:DDD Olyat akartam, de nem tudtam megvenni, poedig 8-140 eves hasznaltakat kerestem:DD