• b-type
    Nekem úgy jön ki hogy hivatalos tartalmat játékban megjelentetni/engedélyezni nyilván pénz, egy Nordschleife lézermeló nyilván pénz,..olyan dolgokat beleépíteni amit az alapjáték nem tudott nyilván pénz, legyen ez összkerékhajtás, vagy a most megjelent összkerékkormányzás.
    Minden munkának meg van az ára, egy autó fizikáját összerakni egy moddernek rengeteg idő és energia, egy fejlesztő kibéreli az adott autót és annyit megy vele, hogy aztán a rendelkezésére álló program alapján úgy számolja a fizikát, hogy lehetőleg bizalomvesztés nélkül kiadhassa.
    Nekem így jön ki.
    Ezt kalkulálják a várható piaci reagálással és annak alapján kiadják.
    Félreértettél ha azt hitted DLC barát vagyok, én még kiegészítőkön kockásodtam, viszont mint mindenben ár-érték arányt, és lélektani határt élek meg, így szabtam az áraimat, és most is így vagyok hajlandó eladni a szabadidőmet, így értem a másik oldalt is, nem azt nézem miért keresnek ők ennyit, hanem hogy mi éri meg nekem. 780 játékórával sztem középmezőny vagyok, de ez betudható a család bővülésének, és annak hogy lassan egy éve nem használom (pedig szeretném).
    Utoljára szerkesztette: b type free, 2016.05.19. 20:32:29