• b-type
    sztem a DLC-nek önálló értéke van, nem gondolnám hogy összefügg az alapjátékkal, max akkor ha önállóan is futtatható. Az hogy mennyi az értéke, az függ a belefektetett pénztől-energiától, és a várható piaci érdeklődéstől.
    Az alapjáték pont az az alap amire DLC-ket tudnak tervezni, nem mondom hogy már eleve úgy kalkulálják az árat, de benne lehet az elképzelésekben, hogy ne induljunk 70-80euro-s játékárral, hanem majd elérjük valahogy. A magas indulóárnak elég sok veszélye van, pláne 'ismeretlen' játék esetén,...a DLC meg egy lehetőség hogy foglalkozhassanak még a játékkal, beleépíthessenek ezt-azt, kivegyenek ezt-azt, javítgassák...mindezt úgy hogy fent tartják az érdeklődést.
    Sztem egyáltalán nem keverhető össze a kettő, az alapjátéknak is van egy kalkulált indulóára, és a DLC-nek is van egy kalkulálható indulóára.
    Az Assetto keményen alul van árazva, az alapjáték nem, mert mikor megjelent nem igen lehetett többet kérni érte, de a DLC-ket én min. dupla áron adnám,...és simán elmenne sztem.
    De ha nem adják el, mert benne van hogy eladhatják, akkor a következő rész már ne is legyen 30euros játék. 60euro-t simán ér az AC2, persze kell még ez meg az, amire nagy igény van, de a 18 ruga pont jó ár..