| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Zozzer #36554 Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni. Korábban már linkeltem, hogy megszabadulnék az xbox360/pc kormányomtól. Mert minek ugyebár. Van egy G25-öm. Egy úriember megkeresett az alábbi ajánlattal.
,,Csere esetleg egy Logitech Formula Force Ex-re ami még csak a dobozból lett kibontva használva még nem volt + egy Logitech Formula Force EX-re addonált SRW S1 kormányra?? Tehát 2 kormányt adnék így összességében egy ágaskodó pacis kormányért!!!"
Na most utána néztem, mi is az a SRW S1. plusz találtam egy videót is, ahogy rámóddingolja a G27-re. A kérdésem az lenne, hogy ennek az SRW S1-nek a kábelezése hogyan működik? illetve ha rámóddingolom, tehát megoldom a felfogatást,, tudom-e használni a gombokat, meg hogy mit hova dugok, stb. A G25-ön az a 2 gomb annyi mint halottnak a csók, a váltóhoz nyúlkálni és keresni a gombokat meg megint csak nem szeretem, s körülményes is. Szóval úgy elég f@sza lenne a továbbiakban ezzel a kormánnyal és ennyi gombbal.
Utoljára szerkesztette: Zozzer, 2016.05.13. 21:20:12