42876

banner
  • Alexease
    Van valami open beta, nem hinnem, hogy erdekelne;) Valszeg kicsit arkad, talan kormanyt sem tamogat, es a min. gepigeny is huzos lehet.
  • arty
    minden estefelé szokott lenni pár hsz, videók, ma meg semmi! :))
  • Totti5
    Mer abba van eső, meg éjszaka!
  • lac coo
    Mi aza forza ? :)
    Amugy miert, van mar ez awin10-es forza balhe ?
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.05.05. 22:13:11
  • arty
    mindenki forzázik?
  • goldboy
    Csak most volt időm kipróbálni az SRS Blancpain modot, ezzel a Ferrarival minden méter élmény
  • lac coo
  • cyber
    Sziasztok!
    Kezdő motoros vagyok az assetto corsa világában ezért kérdezném a következőt.
    Van e lehetőség offline egyedi bajnokságot indítani az általam kiválasztott pályákon ás autóval?
    A választ előre is köszönöm!
  • mumus70
    A Mustangos koma alig tudja egyben tartani a ménest kanyaroknál. :D Ez különben a legidegesítőbb jelenség! Egyszer mentem a körúti dugóban a hajó HD-mmel, és egy kis köcsög pizzafutár a Simsonjával folyton elém került a lámpáknál, mert én néha beszorultam az autók közé, ő meg simán átfűzte magát a kis girnyó géppel. Persze ha lehetett haladni, mindig megelőztem, de csak mindig előre egerészte magát.... az ötödiknél már ordítottam vele, hogy meg ne lássam mégegyszer körülöttem! :D :D
  • neilszab
    Teljes vidi, csupa ilyen csatával: HGTLM7 - Charade Highlights
  • neilszab
    GTL-ben anno renget ilyet csatát nyomtunk, ahol a V8 elhúzott az egyenesben, de a kis porba fingókkal fele akkor a féktávott lehetett venni... istenem, mekkora csaták voltak!

El nem tudom mondani, mennyire várom, hogy az AC-ban végre összeálljon egy korrekt Historic mezőny egy ilyenhez:

Utoljára szerkesztette: neilszab, 2016.05.04. 23:04:46
  • lac coo
    Viszonyítási alapom nincs , sose volt ilyen kamerám, igazából ezt is fiam vette az ajándék spórolt pénzéből ...

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ilyesmi, ezt azért már szétgyomlálta a Youtube. Nagy-játékfilmet nem ezzel kell forgatni, de amire való arra jó ...

Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.05.04. 21:53:05
  • GeriDoc
    Hétvégén próbáltam ki a 4000+-t a stúdióban, meg sminkszobában sima lámpafényeknél, és meglepően jó videókat csinált az is, még olyan rossz megvilágításnál is. Már nem is akartam eladni, csak elfelejtettem levenni a hirdetést, és jelentkezett rá egy srác. Lehet így kipróbálok egy 5000x Elitet én is.

ON
  • lac coo
    Hát meg nincs súlya, kanyarban hatványoizottan kevesebb a centrifugális erő .
  • Alexease
    Nem a motorja, hanem a merete es a kanyargos palya miatt tudja tartani a tempot;)
  • El Gigante
    milyen motor van a miniben hogy tudja tartani az iramot?
  • lac coo
    Jo kamera. Nem csucs, de arahoz kepest szuper, kepminosegben kb gopro silver, tudasban kicsit felette .
  • GeriDoc
    Az 1.5-nél. A te videóidat láttam az SJ5000x Elit-el? Ha igen, milyen a kamera? Most vitték el a 4000+-omat, lehet vennék én is egy 5000x Elit-et.
  • lac coo
    Nordon az endurance nyomvonalon mióta rakták be a második sikánt ? Legutoljára mikor néztem mindenhol csak az első sikánon kellett menni ...
  • lac coo
    Jah, láttam az első az brutál :)
  • Alexease
    A Mustang-on mekkora camber van mar beallitva! :)) Szembol, egyenesben latszik a legjobban (1:20).
  • lac coo
  • Alexease
    David es Goliat :)))

• neilszab
    Megcibáljuk a Cobra bajszát... most csütörtöktől futamok a Shelby Cobra-val!

A Ford GT40 után egy újabb ikonikus bestiával folytatjuk a küzdelmet, most csütörtökön a Shelby Cobra nyergében fogunk megmérkőzni egymással 2 db 30 perces futamon Bridgehampton-ban! Utána a Nord és Spa kerül terítékre, így izgalmakból és legendákból nem lesz hiány...

Gyertek bátran, a nyílt gyakorló szerver 0-24 fut, ezt kár lenne kihagyni!

Futaminfók: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?5831
    (setup és replay a topikban...)

Utoljára szerkesztette: neilszab, 2016.05.04. 18:55:10
  • AssettoDriftER
    Ezt a minoratinges cuccot hol lehet megnézni?
    Azt Én is alátudom támasztani, hogy az esti órákban már csak a javarészt kultur emberek szoktak lenni.
    Bár Én ha nem masters futamról van szó, akkor csak tourist nordozni szoktam.
    2-3-x ember összeáll aztán végigkergetjük egymást.
    Kulturáltan végigvonatozunk mint egy trackday-en.
  • Zozzer
    Ahhhh... De sz@r :D köszi!

A kék zászlóval kapcsolatban még nem tudom, hogy azért büntet-e, mert escape-el léptem be a boxba. Lehet hogy emiatt büntetett, hisz kiszálltam a versenyből.
  • tobias88
    Kék zászló miatt is leveszi? Szép. Főleg az miatt vicces, mert kilométerekre van a leköröző és már kiteszi az AC a zászlót
  • Joex22
    Be van kapcsolva a szűrő nálad, hogy csak olyan szervert mutasson, amihez minden tartalmad megvan.
  • lac coo
    Nalam mutatja pirossal... Van kb 1000 szerver, nyulvan nagyreszen alig vannak.De igazabol van f1 , gt, nord palyabap azt jonapot. Meg nyilvan a tokom se nek at ennyi szervert :)
  • Zozzer
    Igen, sajna elég kevés szerver van. Nálam nem mutat olyan szervereket, amelyiknek vagy a pálya, vagy az autó nincs meg. Korábban mutatta pirossal ezeket is. Vagy én állítottam el valamit? Mert sanszos hogy sokkal több szerver van ami nem gyári pálya, vagy nem gyári autó, csak nekem nincs meg, s emiatt nem is látom.
    Utoljára szerkesztette: Zozzer, 2016.05.04. 11:17:03
  • lac coo
    Elvileg jol szamolja , inkabb valami altalanos skillnek mondanam, szamolja milyen kozel es mennyi ideig mesz masik auto mogott, meg ilyenek.Es ilyenekbol azert rogtok latszik, higy ki jo pilota megha neha contaktja is van, es ki nem az hiaba megy hibatlanul egyedul az utolso helyen.....
  • lac coo
    Hat en nem tudom, sose foglakoztam ezzel a ratinggal, pont azert mert nagyon konnyen johet ket olyan futam, ahol bukom az egeszet, ennek ellenere nekem hol A t hol B t ir.
    En annyit tudok, este kilenc korul szoktam kereseni szervert, es ha epp talalok ( nagy valasztek nincs, hiaba van szazvalamennyi auto.....), akkor felmegyek, ilyenkor mar szinte csak jo pilotak vannak. Abszolut szepen lehet versenyezni....
  • Zozzer
    Este visszakerültem B-re. Erre kilöktek, kocsi összetört. esc, vissza a boxba. Bevártam az utolsót, gondoltam jövök hátulról. Majd az 5. Előzés után láttam, hogy megint letett C-re a kék zászlók miatt. Na puff :-D Végülis megérdemeltem, hisz kitettem magam a boxba. Csak gondoltam leírom, más ne járjon így. Már nem működik az esc box hanem végig kell menni, beállni a boxba, javítás, ahogy illik.
    Utoljára szerkesztette: Zozzer, 2016.05.04. 11:09:42
  • Alexease
    Ebben az egeszben az a vicc, hogy amikor sokan az iR ellen lazadnak (a koltsegeken felul) az SR-t szidjak (itt minorating [MR?!:P]);) Aztan bevezetik itt is:) Az iR-ben is vannak hatranyai, de azert ott megis sok-sok eves rendszer, nagysag renddel jobban kidolgozva (logikusan, mivel regebbi es hivatalos).

Az AC-ban "magan vallakozas", beprobalkoztak, valami tenyleg kell az arkados es/vagy idiota felhasznlok ellen. De akkor mar erdemes lett volna valami mas rendszert kitalalni.

Pl.: hivatalos Steam-mel regisztralva a rendszerbe, pilota es szerverkent, csak azon keresztul lennenek elerhetoek a versenyek (ott adnak naponta, versenyenkent valtozo jelszot); es minden verseny utan, lehetoseg lenne embereket "ertekelni" (egyszeru plusz-minusz-ban jelleggel;P). Vagyis nem az utkozes alapjan dontene el automatan a rendszer (lehet vetlenseg, egyszeru baleset, "leheteten" figyelni a valodi hibat vagy a szandekossagot stb.), hanem normalis versenyzoi velemenyek alapjan (persze tobbet figyelembe veve, atlagolva stb.).

Igy a minuszos ember neve piroskent jelenhetne meg (figyelni kell ra), aki meg eleri ban fokozatot, az egyeszeruen kizarodik a rendszerbol, es nem tud tobbet versenyezni a szervereken.

Vagy valami hasonlo:)
    A lenyeg, valami ujat kellene kitalalni, figyelembe veve az iR sok eves SR tapasztalatait, az igenyeket es lehetosegeket.
  • Pitti
    Fogalmam sincs hogy működik igazából az új buildet sem rágtam körbe csak megyek és kész. Valószínű, hogy szerencsém is volt bőven, de én nem találkoztam már ilyen gyökerekkel. Lökdösődés az van de közel sem olyan mint régen. Nem tudom talán az ütközésmodell is javult?
    Gondolom te sokkal többet mész mint én így nagyobb az esélyed a gyökerekhez is :) de én javulást tapasztaltam mindenképp.
    Az én ratingem is C egyébként és fogalmam sincs mitől fog javulni, tulajdonképpen koccom sem igen volt az utóbbi napokban.
    Utoljára szerkesztette: Pitti, 2016.05.04. 10:42:09
  • Tyuki80
    Hát,azért akad jó sok gyökér,MR ide,vagy oda..A legszarabb ebben a MR rendszerben,hogy a vétlen pilótát is ugyanúgy bünteti.Jó sok időmbe telt.hogy D ről felmenjek A szintre.(D re is csak azért kerültem,mert egy gyökeret,be kellett nevelni,hogy ne csessze szét mások játékát,ha már az enyémet elszarta,mert úgy gondolta,mindig neki megy valakinek,ezzel szabotálva a versenyt-én meg minden akciója előtt jól kilökdöstem a pályáról,hogy a többieknek legalább legyen jó)
    Na a lényeg:Fent vagyok A szinten és jött a napokban egy újabb kapitális f@sz,aki teli gázzal engem vágott ki ,majd az egész mezőny nekem.Mi lett?
    C rank az oly jól működő MR rendszerben...Na ez aztán klafa rendszer...
    Szar az egész úgy ahogy van,talán kivétel a szigorúan AB jelzésű szerverek,mert ott tényleg a profik mennek.
    Az oly könnyedén megszerzett C rankomat,most kínlódhatom fel B re,hogy normális emberekkel tudjak menni..
  • Pitti
    Szerintem jót tett a minorating a nyílt szervereknek. Kb 2 hónapja semmi időm sem volt játszani, viszont a héten volt alkalmam 1-1 órát körözgetni majdnem minden nap. Azt kell mondjam az emberek vigyáznak egymásra, olyan körültekintően fordulunk el az első kanyarban, hogy csak lesek. Hátulról telibeverés sincs egy sem. Mikor ezt tapasztalom én is még óvatosabb vagyok, pedig rám nem volt jellemző sosem a meggondolatlanság. Szóval mindenképpen pozitív hatása van.
  • maffioso
    Köszi.
  • neilszab
    Töltök majd fel...
  • maffioso
    Tegnapról van replay fájl?