Assetto Corsa (és EVO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tobias88
Osrw végűekhez megtaláltam
tobias88
Látok online olyan szervereket, amihez nincsen kontentem:
imola-imola_srz és pf_sebring

Nyílt szerverek és tele vannak. Kerestem ezekre a pályákra, de nem igazán találtam semmit róluk. Ötlet valakinek? Előre is köszi
Utoljára szerkesztette: tobias88, 2016.01.16. 15:57:26
lac coo
Thx !

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Szabi
boldogat! <#pias>

"Nulla tenaci invia est via"

KTMNORBI
Köszi, próbáltam azt a programot, de valamiért nem tudja megnyitni<#nemtudom>
tobias88
Tegnap még működött, ma már nem tölti be a teljes map-ot motató appot valamiért. Listában nem jelenik meg
Én meg tudnám csinálni, szerintem alumíniumból tartósabb lenne de nem tudom a lézer szempontjából jó-e az alu. Már ígérték itt a fórumon hogy leméretezik de nem történt meg. Nekem G25 van, amíg jó, addig nem fogom szétszedni. Ezen az oldalon le lehet tölteni a Encoder Design 12.exe programot, amivel még egyszerűbb beméretezni.
KTMNORBI
Sziasztok! Nem tudtok G27-hez encoder tárcsát mert az enyém kuka. Van valaki aki foglalkozik ezek javításával, de neki nincs sajnos.<#help>
lac coo
Igen ehhez könnyű volt hozzászokni itt AC ban 😊 Nekem is ez hiányzik sok mod pályán .

Én két gyári autóval próbáltam, maga az autó terhelésváltásából jövő jellel semmi gond, csak maga az aszfalt nagyon sima
Pld. mikor mész fel a hosszú egyenesben nincs semmi egyenetlenség, ellentétben a gyári pályákkal
Hogy értve? Én a DORSCH GT3 Cup-al mentem rajta, de nem volt semmi gond.
Bathurst tényleg szép, de nálam tükör sima az aszfalt
Nem tudom, de szerintem R3E. Alex pixszeles videójából úgy tűnik.😄
Folytatódik a 2016-os GT3 tesztidőszak! <#vigyor>

A rövidesen elrajtoló legújabb GT3 bajnokságunkat egy kisebb tesztsorozat előzi meg, ahol komoly versenykörülmények között is próbára tesszük az új autókat és az 1.4-es verzió által hozott változásokat.

Most vasárnap a Nürburgring-en eresztjük egymásnak a GT3-as gépeket, a futamon a részvétel nyílt, további infók itt: <#wink>

Futaminfók: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?5638
GT3 bajnokság: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?5618

off
Dubai 24h live
most!
on
alma2
hmm, na ha senki nem vagja ra a frankot, akkor majd meglesem hetvegen.
De mivel egyelore nincs fent a racedepartmanon, azert gondolnam, hogy az egyikbol nyultak a nagy reszet. Netan mindharombol ezt-azt.
De biztos lesz a youtube-on is fent hamarosan rola video, hirtelen nem talaltam.

szerintem

alma2
Valamelyik masik plugin meglete segit a lelken, (vagy epp forditva, nem emlekszem) de a forumaban le van irva, hogy lehet mukodesre birni.

szerintem

Alexease
Ezeket talaltam, ami sajat, mind gyari palya, az iR ami szken😄DDD A latvany 50%, mert nalam csak kisfelbomntas, low-medium-high beallitasok vegyesen, AA nulla es hasonlo;P Persze igy "szaguldozva" ugy sem latszik az igazi reszletesseg, plusz a napszak beallitasok is kulonboznek. Meg nem is egyidosek, van ami frissebb es van ami tobb eves video!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

iRacing:

rFactor2:

R3E:

Utoljára szerkesztette: Alexease, 2016.01.15. 13:21:16
tobias88
StatsBarPlus az ami nálam nem megy, rákattintok és semmi. (a chat megy belőle érdekes módon)
alma2
Na de te mivel autos jatek vasarlasi kenyszerben szenvedsz, mint kozismert 😊 tuti megvan neked ir alatt is a palya, ranezhetnel, vagy aki mindkettovel rendelkezik. Leginkabb a nyomvonal hasonlatossaga lenne erdekes. Mert teljesen mas mint a regi codies fele az biztos.

szerintem

Alexease
A reszletes/pontos es a csunya fedi egymast😉 Az iR tuti a legpontosabb es legreszletesebb (szkennelt, plusz odafigyelnek a reszletekre), de renderben (latvanyban) egyertelmuen elmarad az AC-tol. A latvany eleg csaloka.
alma2
Szerintem ezekbol minden infohoz hozzajutsz amihez csak szeretnel.
ptracker
helicorsa
StatsBarPlus
MultiLaps
map_display

szerintem

tobias88
Ti milyen appokat használtok játékon belül? Miniapps-ot néztem, de az nálam nem jelenik meg ha rákattintok (1.3hoz látok az oldalon támogatást írva)
alma2
Raneztem az ir-re yotube-on, de az sokkal csunyabb volt, igy nem hiszem 😊
Bar eleg lenne onnan csak a nyomvonalat venni. A tobbi csak a korites.

szerintem

Alexease
Nullarol valaki(k) turelmesen, vagy rF2 vagy R3E 😊 Esetleg iR, de azt nem hiszem;P
alma2
Ahh, ezt honnan szedtek? Siman veri a gyari palyak minoseget, hala a szep kornyezetnek. Iszonyat reszletes. Es vegre, nem a codies fele ultraszeles palya van benne. Legszebb ac-s palya eddig.
Az elso palya ahol meg a zaszlok is lobognak, legalabbis ahol feltunt.
Igazi mestermunka igy elsore.

szerintem

Alexease
Mar nem😉
hungary27
Jó a banner! <#eljen><#eplus2>
Sajnos az AC-ből nem lehet 3D side by side képet előcsalni, oculust meg nem tudunk emulálni, ezért van egy alkalmazás ami a képből csinál side by side 3D képet a telefonra. De természetesen ez csak fake 😊 Nem lesz olyan 3D hatás.
LFS viszont szépen csinál igazi side by side képet. Az valós 3D és tényleg jól néz ki.
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2016.01.14. 20:23:08

lac coo
Az milyen az a fake 3d ?

Egyébként durovis dive szemüveggel tudok mutatni fullhd kijelzős telóval demót, vagy LFS-t lehet vele kipróbálni, de fake 3d-vel AC-t is...közel sem lagmentes, nem pontos a szenzorral a nézelődés, de a látvány teljesen olyan mint a DK2-vel.

<#nyes> Te még az utat is tudod erre... össze kell szervezni 3-4 embert egy autóval oszt hajrá...

lac coo
Dk 2_ om nincs , de par 2 dekasat tudok vinni ! 😊

Ez igaz <#idiota>

Egyébként egy 3 monitoros rendszert nálam ki lehet próbálni, bárkit szívesen látok akit érdekel. Fehérvár mellett 20km, sört behűtöm pizzát süttetek. Ha van valakinek dk2 azt is hozhatja <#hehe>, aztán szépen kibeszéljük a témát...
Nem viccelek...<#integet2>

lac coo
Nem ertem a kerdest 😊

b-type
azzal csak összezavarnánk mindent...
GT autókat sem kipróbálás után szoktunk véleményezni <#email>

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Teljesen felesleges vita volt megint mint már oly sokszor... Könyörgöm tessék kipróbálni mindkettőt, aztán döntse el mindenki maga melyikkel jobb a szimulátorozás.

Az Oculusnál ez már V3 ha úgy vesszük 😉 Én nem félek tőle. Néztem rengeteg videót. Baromi könnyű és szép lett szerintem. A 90 Hz jó. A felbontás pont elég nekem, hogy maxon csapassam EVE-vel meg ilyesmikkel. Pont azért fejlesztették eddig, hogy ne okozzon csalódást, kényelmes legyen, és tényleg hozza azt amit az emberek elvárnak tőle. Én ezért fogok beleugrani. 😄

Meg mint írtam mi lesz jövőre? Még jobb 120 Hz-es panel és 4k kijelző? Köszi, ahhoz gép is kell, én egy ideig elleszek a CV1-el is. 😊

A kütyü sokkal kényelmesebb, könnyebb nem lesz, mivel anyagnak kell benne lennie, és így is a vélemények alapján a legkényelmesebb, legkönnyebb VR headsetről beszélünk.
Utoljára szerkesztette: unrealnoise, 2016.01.14. 19:18:14
sertrex
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem úgy értettem, hogy ugyanúgy működik, mint az SBS 3D, csak arra hogy itt is van a 3D miatt a két szemnek eltolás, mert soha nem úgy látod jobb szemmel, mint ballal. Most az lényegtelen, hogy egyszerre vagy felváltva de van képfrissítési gyakoriság és ahhoz mindenképpen kell a 90 Herz, hogy ne lépjen fel villogás. Végül is mindegy. Én sohase állok sorba az első generációs dolgokért, nálam jobban bejöttek eddig a v2, v3-mal jelzett cuccok. 😊))

Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.

Rosszul fogalmaztam, nem végleges... 😊 Tudtommal 2-3 éves életciklussal terveznek egyébként.

Nem az a lényeg, hogy kezdeti vagy sem, hanem, hogy ilyen állapotában mint nyújt... ha így is jobb, mint a három monitor, akkor részemről pont teszek rá, hogy mennyire kezdeti. Legyen kipróbálható, aztán meglátjuk merre tovább... 😊

Utoljára szerkesztette: Solt, 2016.01.14. 18:30:45

www.smart-bus.hu

KTMNORBI
Most vettem észre viszont valami olyan dolgot, ami talán okozhatja ezt? A motorra felcsavarozott fekete keret lötyögött. Nem nagyon, de mozgott ide oda. Most meghúztam, nincs mocorgás. Szerintetetek?
KTMNORBI
Sziasztok! Segítsetek legyetek kedvesek! G27-emnél centering probléma van. Nem durván, de eláll a kormányközép. Szétszedtem, nem látok az ominózus tárcsán sem sérülést, sem koszosodást. Mi szokott még lenni ezen kívül, ami ezt okozhatja? Előre is köszi!
Azért kérdezem, mert videón marha jól néz ki a látvány, bármikor elfogadtam volna egy ilyet...
De valójában ez 1920x822 kb 80"-on széthúzva, 50-60 centiről nézve
lac coo
Mire gondolsz ?

BMW M3 GT2 - Imola
Ki tud 1:43-as idő alá menni? Ki van csukva hogy 43 alatti időt toljak... Gondolom mivel itt is állandóan változik a fizika... Szóval értitek, lehet fél éve könnyű volt, most meg szinte lehetetlen... :/
Lacco ez jó?
lac coo
Luca Sodano ‏@Luca_Sodano

A troll (not on our forum) is harassing users because he states that another racing game got LASERSCANNED SOUNDS. Enough internet for today.

lac coo
Ez a mostani a vegleges ? 😊
Nem zarkozom el a vr tol, de a kezdeti, draga, feligmeggig jo tesztidoszakot kihagyom, ez meg nem jo szvsz.
Olyan mint az elso sony ericson fenykepezos telefon 😊

samsung123
"Vagyis mint az SBS 3D filmeknél felváltva kapja a két szemed a képeket, ezért is kell a min. 90Hz. " UJUJUJ pont az ellenkezője 😄 Butaságokat ne írjunk már. A lényege hogy egyszerre kapod a két képet!!!!! ezért nincs crosstalk vibráslás stb!!! a 90Hz a fejmozgás miatt kell, hogy sima és közvetlen legyen a érzés!!! bár én állítom a 60 is elég 😄

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014