Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Pld. mikor mész fel a hosszú egyenesben nincs semmi egyenetlenség, ellentétben a gyári pályákkal
A rövidesen elrajtoló legújabb GT3 bajnokságunkat egy kisebb tesztsorozat előzi meg, ahol komoly versenykörülmények között is próbára tesszük az új autókat és az 1.4-es verzió által hozott változásokat.
Most vasárnap a Nürburgring-en eresztjük egymásnak a GT3-as gépeket, a futamon a részvétel nyílt, további infók itt: <#wink>#wink>
Futaminfók: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?5638
GT3 bajnokság: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?5618
De mivel egyelore nincs fent a racedepartmanon, azert gondolnam, hogy az egyikbol nyultak a nagy reszet. Netan mindharombol ezt-azt.
De biztos lesz a youtube-on is fent hamarosan rola video, hirtelen nem talaltam.
szerintem
szerintem
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
iRacing:
rFactor2:
R3E:
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2016.01.15. 13:21:16
szerintem
ptracker
helicorsa
StatsBarPlus
MultiLaps
map_display
szerintem
Bar eleg lenne onnan csak a nyomvonalat venni. A tobbi csak a korites.
szerintem
Az elso palya ahol meg a zaszlok is lobognak, legalabbis ahol feltunt.
Igazi mestermunka igy elsore.
szerintem
LFS viszont szépen csinál igazi side by side képet. Az valós 3D és tényleg jól néz ki.
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2016.01.14. 20:23:08
Egyébként egy 3 monitoros rendszert nálam ki lehet próbálni, bárkit szívesen látok akit érdekel. Fehérvár mellett 20km, sört behűtöm pizzát süttetek. Ha van valakinek dk2 azt is hozhatja <#hehe>#hehe>, aztán szépen kibeszéljük a témát...
Nem viccelek...<#integet2>#integet2>
GT autókat sem kipróbálás után szoktunk véleményezni <#email>#email>
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Meg mint írtam mi lesz jövőre? Még jobb 120 Hz-es panel és 4k kijelző? Köszi, ahhoz gép is kell, én egy ideig elleszek a CV1-el is. 😊
A kütyü sokkal kényelmesebb, könnyebb nem lesz, mivel anyagnak kell benne lennie, és így is a vélemények alapján a legkényelmesebb, legkönnyebb VR headsetről beszélünk.
Utoljára szerkesztette: unrealnoise, 2016.01.14. 19:18:14
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.
Nem az a lényeg, hogy kezdeti vagy sem, hanem, hogy ilyen állapotában mint nyújt... ha így is jobb, mint a három monitor, akkor részemről pont teszek rá, hogy mennyire kezdeti. Legyen kipróbálható, aztán meglátjuk merre tovább... 😊
Utoljára szerkesztette: Solt, 2016.01.14. 18:30:45
www.smart-bus.hu
De valójában ez 1920x822 kb 80"-on széthúzva, 50-60 centiről nézve
Ki tud 1:43-as idő alá menni? Ki van csukva hogy 43 alatti időt toljak... Gondolom mivel itt is állandóan változik a fizika... Szóval értitek, lehet fél éve könnyű volt, most meg szinte lehetetlen... :/
A troll (not on our forum) is harassing users because he states that another racing game got LASERSCANNED SOUNDS. Enough internet for today.
Nem zarkozom el a vr tol, de a kezdeti, draga, feligmeggig jo tesztidoszakot kihagyom, ez meg nem jo szvsz.
Olyan mint az elso sony ericson fenykepezos telefon 😊
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
Költői kérdés nem neked szántam 😄
Utoljára szerkesztette: samsung123, 2016.01.14. 16:38:33
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
Három normális monitor, mondjuk a Dell U2414H, ami a vékony káva miatt a felépítéséből adódóan is alkalmas a három monitoros rendszerre, közel 250K, és akkor még csak 24"-nál tartunk! Ugyanez 27"-ban 350K felett van, és akkor az még szóba sem jött, hogy 27"-hoz azért már jobb választás az 1440p, oda meg már elég komoly gép kell.
Pro és kontra vannak érvek, bár szerintem az OR esetében csak a pixelesség a kérdés, mert a FOV igaz, hogy kicsivel kisebb, de cserébe ott a 3D, az 1:1-s fejkövetés, és a külvilág teljes kizárása ami nagyon nagyot dob az élményen.
Én a helyedben ennyire nem zárkóznék el az OR-től, és addig biztos nem költenék 3 monitorra, amíg nem próbálnám ki a végleges OR-t.
www.smart-bus.hu