| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Ratrak #36509 kicsit OFF:
Eddig Lövey Ádámtól olvastam igazán jó motoros beszámolót a Superbike-ban. Ő egyértelműen azon az állásponton van, hogy a Nord autóval fun, motorral inkább ijesztő. Pedig nálam sokkal jobban tud motorozni a srác. (Megkockáztatom, hogy az ország motoros társadalmának többségénél jobban tud motorozni) Szóval én hiszek neki, egyszer meglátogatnám én is a ringet, de csak autóval. Egyszerűen annyira sokféle az aszfalt, annyira sok helyen annyira huplis, és ahhoz képest annyira gyors, annyira zéró bukótérrel, hogy ez így egyben nagyon sok az élvezetes motorozáshoz. Egyenesben húzni neki - ahhoz meg nem kell Ring... És még csak azt sem mondanám, hogy egy elkényeztetett, jó utakkal rendelkező ország motorosának a véleménye. Persze, ez is csak egy vélemény. Ez spec. olyan, amit én megfogadnék/tam.