42876

banner
  • neilszab
    Ma esti FunRace: Alfa Romeo GTA - Bridgehampton!

Mi történik ha legendás kis világverő olasz méregzsák találkozik Amerika egyik első épített versenypályájával? Hát töménytelen izgalom, gumifüst, sodródó kerekek, kilincs a kilincsen autózás és persze rengeteg örömteli pillant a ma esti közös és kötetlen örömautózásunkon!

Gyertek, a szerver egész este menni fog rövid futamokkal, bármikor lehet csatlakozni!

Futaminfók: Alfa GTA - Bridgehampton - 05.03
    Utoljára szerkesztette: neilszab, 2016.05.03. 18:15:58
  • lac coo
    Na..sikerult visszaszereznem az accom...a francba....
  • bardocz
    Ott azért néha mérlegel, pályaelhagyások, vagy ha hátulról vernek telibe nem biztos hogy kapod a büntit.
  • Szabi #36388
    jó móka volt amikor először felfedeztük hogy van ilyen.. haverokkal baromkodtunk üres szerveren, már-már roncsderbi lett a vége a driftvonatnak, erre lesorolt a közvezélyes barom kategóriába, azóta se enged fel a szerverek nagy részére :DD
  • Gadfly13
    Ez így van! Nem fog a részletekig BT-skedni, eseményeket néz és a szerint osztja a büntit. Asszem IR-ben sincs másképp....
  • Zozzer
    Érdekes ez a minor rating rendszer. Este volt egy kis kocc, igazából nem hagytak helyet, s ahogy zárta a külső ívet(ívem) összeakadtunk. Erre lesorolt C-be. Legalábbis valami ilyesmit írt ki felül. Ezek szerint aszerint is minősít, hogy önhibán kívüli koccanásokat is számolja?
  • lac coo
    Hat , fura autok most is vannak, ha ugy tetszik rosszak, de ez mi denhol igy van ....Nekem most KTm, GT86, Kisfiat, BMW GT3, M1...ezek jonnek be , kb...
    A GT2 az pl most nem tetszik, nekem az mar tul ideges, rangatja a gumi az autot mint a rongyot, az nem tetszik :)
    A Lotusok kozott is van nagyon jo, az utcai Alfak is ...Szoval most elegge eszhez tert az AC :)))
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.05.03. 10:24:52
  • Pitti
  • Pitti
    Jó az összes, mindig is az volt, ...najó néha néha volt egy két build-ben mellényúlás ...de akkoris
  • tobias88
    Én nordon mentem vele mostanában, nagyon élvezetes.
  • Ratrak
    LOL És igen, a kátéjem (is) nagyon jaúúú lett! :)
    Utoljára szerkesztette: Ratrak, 2016.05.03. 09:35:20
  • lac coo
  • Pitti

Ezt négyszer is elolvastam, hogy jól látom-e, meg néhány kollégámmal hangosan felolvastattam, hogy jól hallom-e, ....ezt tényleg te írtad? Mindenféle külső kényszer hatása nélkül? Valahogy adj valami jelet, ha fegyverrel kényszerítenek, megszervezem a mentőakciót
    Egyébként tényleg jó nagyon...
  • lac coo
    az új bulid után fura volt az új gumi, meg néhol most is az , de a KTM az istenkirály lett !
    nem bíííírom letenni :) Eddig mindig hiányoltam akis megcsúszásokat, ami rf2-ben megvan, hát most itt is ....
  • Gadfly13

SRS Blancpain GT - Nürburgring Nordschleife Nyílt Bajnoki futam jelentkezés.
    A részvétel nyílt, bárki indulhat aki ki akarja próbálni magát egy 2 órás futamon magát a "Zöld pokolban".

Választható autók: Audi R8 LMS, Bentley Continental GT3, BMW Z4 GT3, Ferrari 458 GT3, Lamborghini Huracan GT3, McLaren MP4-12C GT3, Mercedes SLS AMG GT3, Nissan GT-R GT3, Porsche 997R GT3

Jelentkezés/letöltés: LINK

PREQUAL HOTLAP

Várunk minden érdeklődőt!

Utoljára szerkesztette: Gadfly13, 2016.05.02. 20:36:28
  • lac coo
    Most már működik, nem lenne ez rossz, csak ugye bejeltkezik egy-egy versenyre európai, Brazil, eszkimó megy anyámkínja, abból meg sok jó nem lesz a szerveren ....
  • lac coo
    Én kipróbálnám, de most valahogy mintha nem működne a cucc :)
  • Joex22
    Sim Racing System for AC

Valaki próbálta már?
  • lac coo
  • zolee145
    Nehéz lesz így népszerűsíteni egy új sorozatot, ha ennyire szar a szerverük...
  • lac coo
    Hehe....lag ! :))

• Alexease
    Egyelore nem, van mas dolguk is, es az igenyek is eleg szelesek, nem lehet mindent kielegiteni;) Vannak akik csak driftelni szeretnek, nekik minden autobol drift kellene;)
    Most a konzolos verzio befejezese a lenyeges, mert anelkul sokat "buktan" a tartalmakon is. Amig nincs konzol, mar nem erdemes DLC-t eroltetni, mert bele kellene tenni a konzolba alapbol (veszteseg:P). Majd ha megjelentek, utana be lehet erositeni DLC-bol is, "haromszoros" eladasaik lesznek.

Kunos azert szimesebb, valszeg iskolabusz es hasonlo nem lesz;) De eleve nincs is mogottuk 500 fos kulsos csapat, akik tonnaszam gyartana a cuccokat. Meg Kunoseknak amugy is a szimes vonal a nyero, nyers tartalomban, kinezetben ugy sem tudnanak versenyezni.
  • macleody
    Menj ezzel :D

• lac coo
    Mondjuk igen, az erdekes lesz mit fog maganak "megigenyelni" a konzolos kozonseg ?! :))
    Vagy fel ev alatt lekopnak a lazabb userek es ott is megmarad a valamennyire szimulatoros vonal, vagy maradnak aztan akkor tenyleg jonnek az iskolabuszok , pivkupok meg mittudom en ...Bar Kunos nem az a fajta azert ....
  • lac coo
    Lesz a francot, valahogy ezt a vonalat nem erőltetik ...
    Legfeljebb lesz valami S1, S2..S500 , de az nem az igazi..Kellene a más hang, az átmodellezett belső stb ....
  • Alexease
    Ha nincs, akkor nincs mit tenni, de ha van, azert mar kicsit gazos feladni a szimezest. Egy jol beallitott fizikaval es autoval, a jellegzetessegeket lehet elveszteni az egyszerusitett kezelessel.

Tuti lesz belole kupas verzio is. Valszeg kesobb mindenfele drift meg promo cucc is. Egyelore az "alap" 200 darabos autoparkot kell kiadni, minnel valtozatosabban, aztan johetnek a GT/Forza szintu "extra" DLC-k is (furgonok, platos cuccok es egyebek:D).
  • lac coo
    Hát sajnos sokaknak nincs H váltó és kuplung, pedig azzal az igazi jóság ez az autó :))
    Lehet szúrni neki, meg jó belengetni kanyar előtt :) TC/ ABS gyári persze, de engem ez sose zavart , anélkül minden sokszor élvezetesebb :)

De jó lenne ebből egy épített verzió is, plusz 50-60 LE, kicsit reszelősebb hang, bukócső , keményebb rugók azt jóvan :)

Szerintem jó :

Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.05.01. 10:11:12
  • Alexease
    Gondolom gyarilag van TC/ABS, persze hogy hasznaljak;) Meg versenyszellem van, nagyreszt tuti pillangozzak (bar ez van annyira "gyenge", hogy ugy sem buntet a dolog).
  • Alexease
    Megunta vagy vizelnie kell, es gyorsan visszamegy a bocxba:DDD
  • lac coo
    Hát nem lehet minden 5 mp allatt 200-on :)
    az a bajom, hogy Kunosék kihagyják mindig aziccert, alig készül kupás, pályára épített autó ezekből. A GT86-ból is van ...
    Értem én, hogy kell az új autó a népnek ,meg kell a bevétel a dlc-kből, de akkor is :)) A kisfiatból megcsinálták és milyen szuper lett ! ( Igaz a kutya nem játszik vele sajnos ....)

( 1:07-nél a Honda az hová megy ? :))
  • Zozzer
    Sajna homályos a videó. A videón a (homályos rossz minőségű) fehérsége miatt jégnek gondoltam egyből, de csak mert egy, egy olyan groteszk kép jutott eszembe, jeges pályára esik is (csak mert fehérnek látszott. Direkt többször kiemeltem!) :). De ennek a valószínűsége sokkal kisebb és bármi lehet amire gondolsz.
  • mumus70
    Kanyarokban élvezetes, csak amúgy meg a gyorsulás nem tol bele azért a Recaro-ba.....
  • lac coo
    Az jó autó, szeretem vezetni, csak kikészít AC-ban hogy mindig mindenki mindenhol TC/ABS-el megy :))
  • lac coo
    biztos jobb már , de nem tudtam kihagyni :)
  • mumus70
  • b-type
    jólvan de ennek már egy éve, azóta gondolom másabb lett
  • Danecay
    Troll
  • lac coo
    Ez kérem hülyeség ! :P

Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.04.30. 19:27:52
  • b-type
    A jég arra ment ahogy az autók viselkedtek, nem arra gondoltam hogy jégen csúsztak meg :))
    ilyet akkor szoktak produkálni ha olaj folyt ki, vagy slick-n/vágott slick-n úsznak fel a vízre...egy esőgumi ennél azért jobban fogja az autót....itt gyakorlatilag tojástánc volt, és még úgy is elúszott hol eleje hol a hátulja..
  • macleody
    Jég, hogyne. Látszik ahogy a kerék csapja fel a vizet és mennek az ablaktörlők is.