• alma2
    Kiprobaltam, a gepigenyet nehez megitelni, de biztos kisebb, mint az assettonak joval alapbol, mert meg a ventillatorom se kezdett el porogni a kartyan. Viszont nagyon reszletesen allithato es dynamic mod-ot is tud target framerate-t megcelozva. High-on, ultra kozott is siman ment 60 fps-en. Es messze volt meg a venti hangjabol itelve, a max terhelestol.
    Az osszkep igenyes es profi, bar eleg low polynak nez ki nehol, foleg az autok verseny kozben. Elmentem a harmadik palyaig, brand hatch, ahol esik az eso, tocsakkal az uton, igen hangulatos, a kocsira is van hatasa a tocsanak.
    Elejen average-n allt az a.i, mar az elso kor felenel a visszapillantoban sem lattam oket olyan lassuak, de lehet allitani sokkal durvabbra is. Akkor mar nyomjak. Viszont ez a tank effektus, hogy megmozditani sem birod oket az utrol, nagyon nem tetszetos. Custom controllert tamogat, csak nem tudom mit, mert a kormanyomat nem latja, es irtak is, hogy kesobb lesz kormany tamogatas benne.
    Gamepaddal meg nehez velemnyt alkotni igy 40 percnel tovabb nem nagy elvezet nekem, de csuszik porog, minden auto maskepp viselkedik amiket probaltam, hatarozottan jobb az osszkep mint pl project cars-nal, de hat kormany nelkul, nagyon nehez itelkezni, hasonlitani.